Direct English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie zijn wij

Wil je Engelse taalcursussen studeren in een van de mooiste, meest levendige en vriendelijkste steden van Ierland? Welkom bij Direct English Ireland, gelegen in het hart van Cork, in het zuidwesten van Ierland. Bij Direct English Ireland ontvangt u Engelse taalles van hoge kwaliteit van hoog gekwalificeerde native English-docenten. Vanaf de eerste dag wordt je geplaatst in een klas die geschikt is voor jouw niveau en zul je vertrouwen krijgen in de Engelse taal. We bieden Engelse taallessen op negen verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden, gecombineerd met sociale activiteiten / culturele uitstapjes die bedoeld zijn om uw Engelse taalvaardigheid te verbeteren terwijl u tegelijkertijd kunt ervaren wat dit prachtige land en de stad te bieden hebben.

Wij zijn de eerste tak van Direct English in Ierland. Direct English is een van de toonaangevende franchises in de ELT-industrie, Direct English is in gebruik in meer dan 25 landen over de hele wereld. Onze cursussen zijn goedgekeurd door het departement Onderwijs en INIS voor internationale studenten.

Wat we doen

Direct Engels bouwt vanaf dag één uw vertrouwen op en is het meest effectieve taalsysteem voor iedereen die Engels wil leren. Met negen niveaus om uit te kiezen, biedt Direct English meer keuze dan welk ander Engels taaltrainingssysteem dan ook. We moedigen je aan om vanaf je allereerste klas Engels te spreken. Niet Engels in het klaslokaal, maar de taal voor situaties uit het echte leven.

We zullen ook helpen om uw verhuizing naar Ierland te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat het een soepel en gemakkelijk proces is. We bieden hulp bij de selectie van cursussen, VISA-aanvragen en -administratie, ziekteverzekering, transport en accommodatie. We zijn trots op de persoonlijke service die we bieden aan elk van onze studenten en helpen u graag zo goed mogelijk zowel voor als tijdens uw verblijf in Ierland.

Directe Engelse bronnen

Vanaf de eerste dag leert en oefent u uw Engelse taalvaardigheid door een unieke combinatie van persoonlijke studie, zelfstudies en gesprekslessen. Ons cursusmateriaal omvat dagelijkse scenario's, zodat u echt Engels leert voor de echte wereld. Elk niveau van je cursus omvat een breed scala aan leermiddelen om je geïnteresseerd en gemotiveerd te houden.

Het cursusmateriaal voor elk niveau omvat:

  • Een inleidende handleiding
  • Een cursusboek
  • Een metgezelboek
  • Een pc-videoschijf
  • 9 audio-cd's
  • Een multimedia CD-ROM

Onze Missie

Leren is en zou leuk moeten zijn! We geloven echt dat hier bij Direct English. We bieden de beste Engelse taalcursussen, maar doen dit op een manier waarbij de studenten plezier hebben in het proces. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van alle vier de taalvaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren), en ook aan het introduceren en promoten van het culturele en historische erfgoed van het eiland Ierland.

Locaties

Kurk

Address
9 St Patrick's Hill, Cork, T23 KNV9
T23 KNV9 Kurk, County Cork, Ierland