Lees de Officiële Beschrijving

Wie zijn wij

Wil je Engelse taalcursussen studeren in een van de mooiste, meest levendige en vriendelijkste steden van Ierland? Welkom bij Direct English Ireland, gelegen in het hart van Cork, in het zuidwesten van Ierland. Bij Direct English Ireland ontvangt u Engelse taalles van hoge kwaliteit van hoog gekwalificeerde native English-docenten. Vanaf de eerste dag wordt je geplaatst in een klas die geschikt is voor jouw niveau en zul je vertrouwen krijgen in de Engelse taal. We bieden Engelse taallessen op negen verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden, gecombineerd met sociale activiteiten / culturele uitstapjes die bedoeld zijn om uw Engelse taalvaardigheid te verbeteren terwijl u tegelijkertijd kunt ervaren wat dit prachtige land en de stad te bieden hebben.

Wij zijn de eerste tak van Direct English in Ierland. Direct English is een van de toonaangevende franchises in de ELT-industrie, Direct English is in gebruik in meer dan 25 landen over de hele wereld. Onze cursussen zijn goedgekeurd door het departement Onderwijs en INIS voor internationale studenten.

Wat we doen

Direct Engels bouwt vanaf dag één uw vertrouwen op en is het meest effectieve taalsysteem voor iedereen die Engels wil leren. Met negen niveaus om uit te kiezen, biedt Direct English meer keuze dan welk ander Engels taaltrainingssysteem dan ook. We moedigen je aan om vanaf je allereerste klas Engels te spreken. Niet Engels in het klaslokaal, maar de taal voor situaties uit het echte leven.

We zullen ook helpen om uw verhuizing naar Ierland te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat het een soepel en gemakkelijk proces is. We bieden hulp bij de selectie van cursussen, VISA-aanvragen en -administratie, ziekteverzekering, transport en accommodatie. We zijn trots op de persoonlijke service die we bieden aan elk van onze studenten en helpen u graag zo goed mogelijk zowel voor als tijdens uw verblijf in Ierland.

Directe Engelse bronnen

Vanaf de eerste dag leert en oefent u uw Engelse taalvaardigheid door een unieke combinatie van persoonlijke studie, zelfstudies en gesprekslessen. Ons cursusmateriaal omvat dagelijkse scenario's, zodat u echt Engels leert voor de echte wereld. Elk niveau van je cursus omvat een breed scala aan leermiddelen om je geïnteresseerd en gemotiveerd te houden.

Het cursusmateriaal voor elk niveau omvat:

  • Een inleidende handleiding
  • Een cursusboek
  • Een metgezelboek
  • Een pc-videoschijf
  • 9 audio-cd's
  • Een multimedia CD-ROM

Onze Missie

Leren is en zou leuk moeten zijn! We geloven echt dat hier bij Direct English. We bieden de beste Engelse taalcursussen, maar doen dit op een manier waarbij de studenten plezier hebben in het proces. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van alle vier de taalvaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren), en ook aan het introduceren en promoten van het culturele en historische erfgoed van het eiland Ierland.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Direct English

De cursus is bedoeld voor volwassenen die Engels correct en vloeiend willen gebruiken. Grammatica en vocabulaire worden grondig onderwezen en uitgelegd, en alle vier de ... [+]

(Beginnerscursus A1 en A2) Academisch jaarprogramma

Optie 1

Duur van het programma : 25 weken Collegegeld Duur : 15 uur per week Startdata van de cursus : (elke week)

Optie 2

Duur van het programma : 25 weken Lesduur : 20 uur per week Startdata van de cursus : (elke week)

We bieden een 25-weekse Engelse taalcursus die je door niveau 1, 2 & 3 van het Direct English language-systeem leidt. Niveaus 1-3 zijn de transactionele en functionele fasen. Je leert basistaal en -structuur om zo snel mogelijk dingen te kunnen doen die je dagelijks moet doen.

Deze cursus bevat een combinatie van Engelstalige tutorials, gesprekslessen en sociale / culturele activiteiten. Bij het passeren van elk niveau ontvang je een Direct English Certificate of Achievement.... [-]

Ierland Kurk
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
25 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Direct English

samenwerken sociale Engels Presentaties Onderhandelen Leerresultaat BULATS ... [+]

samenwerken sociale Engels Presentaties Onderhandelen Leerresultaat BULATS [-]
Ierland Kurk
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Direct English

... [+]

Cambridge Engels Gratis WiFi Gratis WiFi [-]
Ierland Kurk
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Direct English

... [+]

Deze cursus bevat een combinatie van Engelstalige tutorials, gesprekslessen en sociale / culturele activiteiten. Bij het passeren van elk niveau ontvang je een Direct English Certificate of Achievement.

Aan het einde van het academiejaar zit je op een extern examen dat geschikt is voor jouw niveau. Je ontvangt een nieuw certificaat wanneer je dit examen succesvol hebt afgerond.

Examen : Cambridge of Trinity College London of TIE (of als iemand IELTS wil zitten kan dit geregeld worden)

Leerresultaat

De cursus is bedoeld voor volwassenen die Engels correct en vloeiend willen gebruiken. Grammatica en vocabulaire worden grondig onderwezen en uitgelegd, en alle vier de vaardigheden van spreken, luisteren, lezen en schrijven worden systematisch ontwikkeld. De cursus combineert traditionele methoden van taalonderwijs met een communicatieve benadering.... [-]

Ierland Kurk
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
25 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Direct English

De cursus is bedoeld voor volwassenen met een hoog niveau Engels die Engels nauwkeuriger en vloeiend willen gebruiken. Grammatica en vocabulaire worden grondig onderweze ... [+]

Optie 1

Duur van het programma : 25 weken Collegegeld Duur : 15 uur per week Startdata van de cursus : (elke week)

Optie 2

Duur van het programma : 25 weken Lesduur : 20 uur per week Startdata van de cursus : (elke week)

We bieden een 25-weekse Engelse taalcursus die je door niveaus 7 & 8 en Business English van het Direct English language system en IELTS-examenvoorbereiding leidt.

Bij het passeren van elk niveau ontvang je een Direct English Certificate of Achievement.

Aan het einde van het academiejaar zit je een extern examen af. Je ontvangt een nieuw certificaat wanneer je dit examen succesvol hebt afgerond.

[-]
Ierland Kurk
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
25 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Direct English

Tijdens het IELTS-programma leert u alles wat u moet weten om het in de test goed te doen. We hebben de cursus ontworpen om alle elementen van de IELTS-test te omvatten - ... [+]

IELTS

Het International English Language Testing System, of IELTS, zoals het meer algemeen bekend is, is een testsysteem dat is ontworpen om nauwkeurig het taalvermogen te beoordelen van kandidaten die moeten studeren of werken in een Engelssprekend land. IELTS is vaak vereist voor toelating tot de universiteit, in landen als Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het VK en de VS, en het wordt ook erkend door beroepsorganisaties, voor werkgelegenheid, immigratie-autoriteiten en andere overheidsinstanties.

Wat is het formaat van de IELTS-test?

Er zijn twee soorten IELTS-tests: Academisch of Algemeen. Hier bij Direct English richten we ons voornamelijk op de Academische test, omdat deze is vereist voor educatieve doeleinden. De test is onderverdeeld in vier delen - Luisteren (30 minuten), Spreken (15 minuten), schrijven (60 minuten) en lezen (60 minuten), en het duurt twee dagen.... [-]

Ierland Kurk
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to Direct English Ireland