Read the Official Description

DIFC biedt internationale studenten een weg om te studeren in toonaangevende universiteiten in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Oost-Europa, Australië en de Verenigde Staten verder.

Maar de kwalificatie is het meer dan alleen maar een weg.

Uw tijd bij ons zal u uitrusten voor de universiteit en helpt je verder om de juiste University cursus voor jou. Maar het zal zo veel meer dan dat ook te doen. Studeren met DIFC is een ervaring die je voor te bereiden op de rest van je leven. Wij helpen u om te groeien als persoon en als een denker - verrijkt met een netwerk van vrienden, contacten en ervaringen die zal met u door uw carrière.

Dit doen we door verder te gaan dan wat je in een ander fundament programma's te vinden. Wij ondersteunen u niet alleen academisch, maar ook persoonlijk, zodat u zijn verzorgd, geniet van de hele ervaring en kan je best te leveren.

Een groot deel van dit is te wijten aan onze mensen en onze aanpak. Maar we kunnen niet alle krediet - een deel van het is aan Ierland - een bloeiende en uniek land, dat is een van de beste plaatsen in de wereld om te studeren, om zaken te doen en om plezier te hebben!

Opgericht in 1999, hebben we meer dan 16 years'extensive ervaring in het helpen van internationale studenten met succes doorstromen naar undergraduate en postdoctorale graden. We zijn nu de grootste onafhankelijke Stichting College in Ierland.

DIFC is exclusief levering centrum van Ierland voor NCUK International Foundation Jaar en Pre-masteropleidingen. Deze programma's zijn ontworpen door toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk speciaal voor internationale studenten als een alternatief voor A Levels en zijn kwaliteit verzekerd te houden aan de hoogste academische standaarden.

Onafhankelijkheid: Omdat het een onafhankelijke stichting programma, helpen wij om uw opties open te houden. Dit betekent dat u onze volledige netwerk van meer dan 35 40 universitaire partners te overwegen voor je diploma.

Succes: Alle studenten die met succes onze stichting programma te voltooien zal een plaats te bereiken met een van onze universitaire partners.

Uitmuntendheid: Onze programma's zijn gebaseerd op de hoogste academische standaarden, wat betekent dat je een stap vooruit van de verpakking wanneer u uw universitair diploma te starten.

Waarom studeren een Basisprogramma?

Studenten van veel niet-EU-landen moeten een 'bridging cursus' voltooien voordat ze toonaangevende universiteiten in Ierland, het Verenigd Koninkrijk of elders kunt invoeren. Andere studenten willen een deel van hun internationale opleiding te ondernemen in hun eigen land.

Succesvolle afronding van NCUK cursussen van DIFC garant voor studenten een plaats op een opleiding in een breed scala van onderwerpen. Dit betekent dat 100% van de studenten die met succes het programma zal een universiteit plaatsing bereiken passeren.

Pathways aangeboden door DIFC zijn: Undergraduate: Medicine, Health Science, Business / Recht, Techniek en Wetenschap Postgraduate: Business, Life Sciences and Engineering

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

DIFC Ireland

DIFC bieden studenten de kans om hun Engels te verbeteren en vervolgens de voortgang op een propedeuse als ze eenmaal de minimale Engels toelatingseisen hebben bereikt. ... [+]

Pre-foundation academisch Engels + Foundation pakketten

Wie is dit pakket gericht op?

Studenten die willen deelnemen aan een stichting Course DIFC maar niet het vereiste niveau Engels niet - 5.0 IELTS DIFC bieden studenten de kans om hun Engels te verbeteren en vervolgens de voortgang op een propedeuse als ze eenmaal de minimale Engels toelatingseisen hebben bereikt.

Wij bieden Pre-Stichting Engels's voor 3 maanden of 6 maanden, afhankelijk van uw huidige niveau Engels.

End-of-cursus Examens

Wanneer u uw visum om te studeren bij ons in Ierland worden toegekend, zijn er bepaalde voorwaarden die u en DIFC moet voldoen. Als u lid worden van de Pre-Foundation Engels programma, geldt het volgende:... [-]

Ierland Dublin Verenigd Koninkrijk Londen
May 2019
Voltijd
3 - 6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

DIFC Ireland

De Pre-Masters-programma is ontworpen om u te helpen vitale Engels taal en academische vaardigheden die nodig zijn om te slagen in uw postdoctorale studie te ontwikkelen. ... [+]

De Pre-Masters-programma is ontworpen om u te helpen vitale Engels taal en academische vaardigheden die nodig zijn om te slagen in uw postdoctorale studie te ontwikkelen.

De NCUK Pre-Masters (Graduate Diploma) is een modulaire opleiding bestaande uit een kern element en een onderwerp thema. De kern bestaat uit modules in het Engels voor academische doeleinden (EAP), Learning Skills waaronder Informatie- en communicatietechnologie (ICT) en Research Methodology inclusief projectplanning. Studenten die na de langere duur programma een individueel onderzoeksproject ook en voltooien van een substantieel proefschrift.

Twee stromen worden momenteel voor het vak modules aangeboden: Management and Life Sciences - hoe studenten op zoek naar een engineering-gerelateerde Masters studeren kunnen ook doorstromen naar een relevante Masters diploma van dit programma. ... [-]

Ierland Dublin Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
7 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

DIFC Ireland

Na succesvolle afronding van deze cursus bent u verzekerd van toegang tot een breed scala van Business Studies & Recht opleidingen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk ... [+]

Na succesvolle afronding van deze cursus bent u verzekerd van toegang tot een breed scala van Business Studies & Recht opleidingen in een van onze partner universiteiten. DIFC heeft meer dan 40 universitaire partners gevestigd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, het vasteland van Europa, de VS en Australië.

Onze partner universiteiten erkennen dat de NCUK Ify cursus voldoet aan hun toelatingseisen voor internationale studenten. Daarom is 100% van de studenten die met succes onze stichting Jaar programma zal een plaats in een relevante mate te bereiken met een van onze partner universiteiten passeren.

De Business & Management Foundation programma biedt een progressie naar undergraduate studies in Business, Accounting, Management, Recht en geesteswetenschappen gerelateerde graden.... [-]

Ierland Dublin Cork Verenigd Koninkrijk Londen  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
7 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
DIFC Ireland

Bereid je voor op de toegang tot Engineering & Technology cursussen in onze Partner Universiteiten in Ierland en het Verenigd Koninkrijk ... [+]

Bereid je voor op de toegang tot Engineering & Technology cursussen in onze Partner Universiteiten in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Australië.

Onze partner universiteiten erkennen dat de NCUK Ify cursus voldoet aan hun toelatingseisen voor internationale studenten. Onze partner universiteiten erkennen dat de NCUK Ify cursus voldoet aan hun toelatingseisen voor internationale studenten. Daarom is 100% van de studenten die met succes onze stichting Jaar programma zal een plaats in een relevante mate te bereiken met een van onze partner universiteiten passeren.

Welke onderwerpen zal ik studeren?

Engels voor academische doeleinden ESAP for Science and Engineering Studies Wiskunde voor Techniek Wetenschap - twee onderwerpen: Chemistry and Physics om 4 uur / week per stuk ICT-klasse Pastorale zorg / begeleiding progressie ... [-]
Ierland Dublin Cork Verenigd Koninkrijk Londen  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
7 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
DIFC Ireland

De perfecte voorbereiding cursus voor internationale studenten in de hoop om een ​​breed scala aan wetenschappelijke opleidingen in heel Ierland, het Verenigd Koninkrijk, ... [+]

De perfecte voorbereiding cursus voor internationale studenten in de hoop om een ​​breed scala aan wetenschappelijke opleidingen in heel Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Australië af te ronden.

Onze partner universiteiten erkennen dat de NCUK Ify cursus voldoet aan hun toelatingseisen voor internationale studenten. Daarom is 100% van de studenten die met succes onze stichting Jaar programma zal een plaats in een relevante mate te bereiken met een van onze partner universiteiten passeren.

Welke onderwerpen zal ik studeren?

Engels voor academische doeleinden (Core) ESAP for Science / Health Studies Wiskunde voor Wetenschap Wetenschap - twee onderwerpen: Chemie en Biologie aan 4 uur / week per stuk ICT-klasse Pastorale zorg / begeleiding progressie ... [-]
Ierland Dublin Cork Verenigd Koninkrijk Londen  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
7 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands