Corkscrew Startup School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Laten we Maak je toekomst, samen

We zijn Corkscrew, een stage provider en een bedrijf opstarten scholen alles in één. Wij geloven in het helpen van mensen beter te doen, zowel in hun persoonlijke en professionele leven. Blijven leren, blijven hongerig.

Corkscrew zijn een innovatieve leverancier van stages en zakelijke opstartprogramma's zich over de hele wereld. We zijn gevestigd in de bruisende stad Exeter, UK, en onze focus is duidelijk. We willen de beste kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling op de markt te creëren.

Entrepreneurship & Business Development Training

Onze stages zijn uniek - we zijn de enige stage provider aan te bieden opleiding in business development voor gratis naast elk programma dat we lopen. De opleiding en syllabus is uniek voor Corkscrew en omvat de laatste ontwikkelingen in marketing, business en ondernemerschap. De training wordt altijd gegeven door professionals uit de industrie, zodat u kunt verzekerd zijn van de kwaliteit.

Een betrouwbare leverancier van Stage Ervaringen

We sturen honderden studenten per jaar stageplaatsen over de hele wereld. Sommigen sluiten om contacten te krijgen, hun CV te breiden, taalvaardigheden te ontwikkelen, verdienen universiteit krediet, verken een nieuwe cultuur, krijgen duidelijkheid of om een ​​ervaring die zal blijven met hen voor het leven te hebben. Wat u ook zoekt, dan heb je iets dat is betaalbaar, betrouwbaar en een ongelooflijke, moeite waard vinden.

We weten dat onze stage programma's zijn de beste die je kunt vinden. En we willen het u bewijzen.

Introductie * Corkscrew Thinking

"Corkscrew Denken is de kern van alles wat we doen. Het is het oplossen van problemen creatief, onderwijs zelf nieuwe vaardigheden en leidt anderen om verandering te creëren - belangrijke dingen die gewoon niet ergens anders geleerd. TOM STRUIKGEWASSEN / KURKETREKKER medeoprichter

Locaties

Dublin

Irish Education Partners

Address
Irish Education Partners
Carmody House,
Deverell Place,

Dublin 1 Dublin, County Dublin, Ierland
Telefoonnr.
+353 1 549 9561