Lees de Officiële Beschrijving

Laten we Maak je toekomst, samen

We zijn Corkscrew, een stage provider en een bedrijf opstarten scholen alles in één. Wij geloven in het helpen van mensen beter te doen, zowel in hun persoonlijke en professionele leven. Blijven leren, blijven hongerig.

Corkscrew zijn een innovatieve leverancier van stages en zakelijke opstartprogramma's zich over de hele wereld. We zijn gevestigd in de bruisende stad Exeter, UK, en onze focus is duidelijk. We willen de beste kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling op de markt te creëren.

Entrepreneurship & Business Development Training

Onze stages zijn uniek - we zijn de enige stage provider aan te bieden opleiding in business development voor gratis naast elk programma dat we lopen. De opleiding en syllabus is uniek voor Corkscrew en omvat de laatste ontwikkelingen in marketing, business en ondernemerschap. De training wordt altijd gegeven door professionals uit de industrie, zodat u kunt verzekerd zijn van de kwaliteit.

Een betrouwbare leverancier van Stage Ervaringen

We sturen honderden studenten per jaar stageplaatsen over de hele wereld. Sommigen sluiten om contacten te krijgen, hun CV te breiden, taalvaardigheden te ontwikkelen, verdienen universiteit krediet, verken een nieuwe cultuur, krijgen duidelijkheid of om een ​​ervaring die zal blijven met hen voor het leven te hebben. Wat u ook zoekt, dan heb je iets dat is betaalbaar, betrouwbaar en een ongelooflijke, moeite waard vinden.

We weten dat onze stage programma's zijn de beste die je kunt vinden. En we willen het u bewijzen.

Introductie * Corkscrew Thinking

"Corkscrew Denken is de kern van alles wat we doen. Het is het oplossen van problemen creatief, onderwijs zelf nieuwe vaardigheden en leidt anderen om verandering te creëren - belangrijke dingen die gewoon niet ergens anders geleerd. TOM STRUIKGEWASSEN / KURKETREKKER medeoprichter

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Corkscrew Startup School

Doe mee voor een unieke 28 Dag Hybrid StartUp Stage en je creativiteit, initiatief en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen door te leren over het bedrijfsleven opstarte ... [+]

Doe mee voor een unieke 28 Day Hybrid StartUp Stage en ontwikkelen van uw creativiteit, initiatief en leiderschap vaardigheden door te leren over het bedrijfsleven opstarten in een van de meest innovatieve cowork ruimtes.

Investeer in je toekomst

Leer een ondernemende mentaliteit en uitgegroeid tot ultra-inzetbaar. Reizen naar Dublin

Word lid van Facebook en Google in een van de meest ondernemende hoofdsteden van Europa.

Hybride Stage

Een mix van studie in het buitenland en werkervaring in een startup omgeving.

De Hybrid 'StartUp' Stage

Wij geloven Internship Programs moet meer zijn dan alleen maar ervaring werken, dat is waarom we onze unieke Hybrid StartUp Stage om zich te concentreren op het ontwikkelen van de belangrijkste inzetbaarheid vaardigheden door middel van de wereld startups hebben ontwikkeld. Onze innovatieve programma combineert werkervaring bij een van de meest ondernemende cowork ruimtes in Dublin met praktische training over hoe je een haalbare business idee te maken en neem het op de markt met een minimaal risico en de investeringen. Met persoonlijke mentorschap, hands-on training en de uitstekende feedback die je kunt ons vertrouwen om een ​​programma dat perfect is voor u te leveren.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
28 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands