Cork English Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Engels leren in Cork City, Ierland

Wij zijn een onafhankelijke Engels taalschool ligt in het hart van Cork City in het zuiden van Ierland. Opgericht om de behoeften van degenen wier eerste taal niet Engels te dienen, ons doel is om uitstekende instructie in het Engels language.Cork City biedt een vriendelijke omgeving die onze studenten de mogelijkheid om de Engels taal met native speakers en praktijk met elkaar te gebruiken geeft andere terwijl het verkrijgen van een beter begrip van de Ierse leven en de cultuur.

Erkend door ACELS, een dienst van kwaliteit en kwalificaties Ierland, voor Engels taalonderwijs bieden wij een uitstekend aanbod van hoogwaardige opleidingen aan uw behoeften. We zijn ook lid van de Marketing Engels in Ierland (MEI), een vereniging die alleen de top Engels taalscholen in Ierland.

Engelse taalcursussen Wat uw reden ook is om uw huidige niveau van het Engels te verbeteren hebben we een Engels taalcursus voor u. Wij streven ernaar om onze studenten te helpen om te slagen in hun Engels taal leren door hun verwachtingen overtreffen en het leveren van waarde in alles wat we doen. Wij bieden een scala van kwaliteitsprogramma's in het Engels voor onze internationale studenten, waaronder:

Algemene Engelse Cursussen Zakelijk Engels Cambridge Exam Preparation Courses IELTS Exam Preparation Courses Academisch Jaar Programma

Engels Taal in Cork We willen ervoor zorgen dat uw tijd in Cork zo aangenaam en productief mogelijk te maken. U profiteert van de kennis en het enthousiasme van ons team van trainers en ondersteunend personeel.

In aanvulling op u te voorzien van de beste in het Engels taaltraining, bieden wij een gevarieerd en interessant Sociale Activiteitenprogramma om u de mogelijkheid om uw kennis van het Engels te oefenen in het echte situations.The Sociaal Programma geven stimuleert studenten om de prachtige bezienswaardigheden in te ontdekken Cork. Wij organiseren een halve dag excursies en full-dagtrips naar een aantal van de meest bezochte en beroemde plekken in Cork City en Ierland.

Wij bieden zorgvuldig geselecteerde Accommodatie opties op locaties in de buurt van de school. Wij bieden gedeeld appartement in het centrum van de stad op slechts enkele minuten lopen naar het school.We bieden ook een gastgezin en onze student feedback heeft van de meest gastvrije en vriendelijke gastgezinnen rond.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze Engels talenschool en Cork.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Courses in General English

Campus Voltijd 1 - 50 weken Open Inschrijving Ierland Cork

[+]

cursussen zijn ontworpen om u de kennis van het Engels om te wonen, werken, studeren en reizen in een Engels-sprekende omgeving te geven.

Voordat u uw cursus beginnen bij Cork Engels Academy vindt u voltooien een Engels taalniveau test zal ons helpen om uw beginniveau vast te stellen en ervoor te zorgen dat u het kiezen van de meest geschikte cursus.

Cursusboeken, werkboeken en aanvullend materiaal met inbegrip van authentieke materialen zoals krantenartikelen kranten, dvd's, internet, boeken en andere media worden gebruikt door de docent om de taal behoeften van alle personen in de klas te ontmoeten.

U kunt het programma te starten iedere maandag binnen de gestelde termijn, met uitzondering van schoolvakanties en op feestdagen waar de school is gesloten.... [-]


Contact
Bezoekadres
Clarkes Bridge House, Hanover Street
Cork, County Cork, IE