Birchwater Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Mission Statement

Birchwater Education is een instituut voor onderwijs dat gespecialiseerd is in taal- en bedrijfsstudieprogramma's.

We streven ernaar onze studenten de wens te geven om te leren en deze te transformeren in kansen voor hun toekomstige vooruitgang.

We streven ernaar onze studenten te helpen zich zowel persoonlijk als in de werkomgeving aan te passen door te worden uitgerust met de kennis, vaardigheden en capaciteiten om hun volledige potentieel te bereiken en succesvolle professionals te worden.

Als opvoeders streven we ernaar om te voorzien in de meervoudige intelligenties door gevarieerde educatieve strategieën, innovatieve technieken en het verbeteren van het leren van studenten door middel van technologische methoden.

Als werkgever hechten we veel waarde aan onze medewerkers en moedigen ze hun creativiteit en ideeën aan en vertrouwen erop om onze visie mogelijk te maken.

Als een service waarderen we effectieve betrokkenheid bij het bedrijfsleven, de gemeenschap, het maatschappelijk middenveld en de staat.

Onze visie

Birchwater Education streeft ernaar om nationaal en internationaal erkend te worden als een instituut met een wereldwijd perspectief, een innovatieve, creatieve en adaptieve gemeenschap van opvoeders met dynamische en opwindende studentgerichte bezorging die leidt tot een reputatie voor excellentie op het gebied van onderwijs. Hiermee willen we de levenskansen van onze studenten verbeteren, zowel op nationaal als op mondiaal niveau.

Kernwaarden

  • Integriteit door eerlijkheid, beleefdheid en eerlijkheid. We hechten veel waarde aan ethisch handelen in alle werkwijzen. Faculteit leden streven ernaar om deze waarde op hun studenten indruk te maken.
  • Studentgericht: we zijn toegewijd aan onderwijs, onderzoek en service om tegemoet te komen aan veranderende behoeften van studenten. Wij bevorderen levenslang leren, maatschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid, leiderschap en loopbaangroei
  • Excellentie door middel van een rigoureus, kwalitatief hoogstaand onderwijs voor alle studenten. Uitmuntendheid vereist bij het lesgeven en leveren van diensten.
  • Aanpassingsvermogen: studenten voorbereiden op een wereldwijde, technologisch veranderende wereld vereist dat docenten en personeelsleden zich aanpassen en responsief zijn bij het ontwikkelen en leveren van programma's en diensten. Birchwater hecht veel waarde aan leiderschap van haar faculteit en personeel
  • Een collegiale omgeving met moderne, functionele en aangename voorzieningen, een veilige universiteit en verantwoordelijk fiscaal management

Locaties

Limerick

Address
Riverstone Clock Tower, Hartstonge Gate, Henry St,
Limerick City

Limerick, County Limerick, Ierland