Lees de Officiële Beschrijving

Atlas Language School - Dublin

Atlas Language School werd opgericht in 2003. Hoewel we met slechts één klaslokaal en één student begonnen, zijn we snel uitgegroeid tot een van de snelst groeiende taalscholen in Ierland. Vandaag zijn we gevestigd in Portobello House, een prachtig monumentaal gebouw in het hart van Dublin. Onze nieuwe school is een state-of-the-art faciliteit met 25 klaslokalen, een studentencafé / restaurant, een bibliotheek, een meditatieruimte, een computerlokaal en een groot recreatiegebied voor studenten. We verwelkomen studenten van over de hele wereld voor een breed scala aan cursussen, waaronder algemeen Engels, examenvoorbereiding, juniorprogramma en lerarenopleidingen. We geloven dat ons succes tot nu toe te danken is aan onze toewijding aan kwaliteit en we zijn toegewijd aan het bieden van een professionele, vriendelijke en ondersteunende leeromgeving. Met uitstekende leraren en faciliteiten, een uitgebreid en leuk sociaal programma en een perfecte centrale locatie, zijn we van mening dat we de beste school zijn om Engels te leren in Dublin.

Leermethode

Ons onderwijs is gebaseerd op een communicatieve en taakgerichte benadering, wat betekent dat studenten altijd gericht zijn op effectieve, real-life communicatie en manieren om dit te oefenen en te bereiken. In de klas werken studenten aan het ontwikkelen van hun productieve en receptieve vaardigheden, terwijl ze ook hun nauwkeurigheid en spreekvaardigheid vergroten. We hebben een taaltraject ontwikkeld om alle leerlingen een duidelijke beschrijving te geven van de doelstellingen voor elk van onze niveaus. Of studenten nu 2 weken bij ons zijn, b 8 weken of een jaar, we helpen hen bij het ontwerpen van een duidelijke leerstrategie op basis van hun individuele doelen.

uitrusting

 • 25 klaslokalen
 • Studentencafé / restaurant
 • Bibliotheek
 • Meditatieruimte
 • Computer labo
 • Groot studentenrecreatiegebied

sociaal

Wij zijn van mening dat studenten, om het meeste uit hun tijd in Ierland te halen, Engels, niet alleen in de klas, maar in verschillende omgevingen en contexten, moeten worden blootgesteld. Daarom is ons sociale en culturele programma zo belangrijk voor ons en daarom besteden we zoveel tijd en energie aan het zorgen dat het zo gevarieerd, levendig en interessant mogelijk is. We hebben een toegewijde sociale programmacoördinator die het hele jaar door activiteiten, rondleidingen en bezoeken organiseert voor onze studenten. Deze activiteiten zijn een gepland onderdeel van bijna alle cursussen en vinden normaal gesproken na de les in de middag en avond plaats. We organiseren ook dag- en weekendtrips naar schilderachtige gebieden buiten Dublin, zoals Connemara, Clare en Galway.

accommodatie

 • Homestay
 • Studentenresidentie

In de loop der jaren hebben we sterke relaties opgebouwd met een aantal lokale families die onze studenten ontvangen tijdens hun verblijf in Ierland, die allemaal persoonlijk worden geïnterviewd door onze accommodatieambtenaar en worden gekozen vanwege hun ervaring en vriendelijkheid.

We hebben ook een aantal zelfstandige woonopties die op aanvraag beschikbaar zijn.

Accreditaties

 • ACELS / QQI
 • Lid van MEI
 • Erkend door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen voor het onderwijzen van Engels als vreemde taal
 • Goedgekeurd Cambridge-testcentrum
 • Goedgekeurd TOEIC-testcentrum
 • Erkende Trinity Test Center
 • ALT
 • BULATS
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Atlas Language School

De cursus Algemeen Engels Fluency is een van onze meest populaire cursussen Algemeen Engels. Het bestaat uit 20 uur General English-groepslessen per week die zich richten ... [+]

20 uur groepslessen / weekCursuscode: GE20Niveau: Elementair - Geavanceerd

De cursus Algemeen Engels Fluency is een van onze meest populaire cursussen Algemeen Engels. Het bestaat uit 20 uur General English-groepslessen per week die zich richten op het verbeteren van je nauwkeurigheid, spreekvaardigheid en vertrouwen in het Engels. Onze cursussen Algemeen Engels zijn leuke en uitdagende lessen die zich richten op de grammatica, woordenschat en uitspraak, zodat je in staat zult zijn om succesvol te communiceren met mensen van over de hele wereld.

In de klas zullen uw leraren uw voortgang controleren en u regelmatig feedback geven om u te helpen nieuwe taal met vertrouwen te gebruiken en uw leerproces te maximaliseren. Onze cursussen Algemeen Engels zijn afgestemd op de behoeften van degenen die deelnemen aan de cursus, en je krijgt ook alle gelegenheid om zinvol te communiceren via het Engels, om competentie en vertrouwen op te bouwen en je voor te bereiden op gemeenschappelijke situaties in het echte leven.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Atlas Language School

Hier bij Atlas Language School Dublin, bieden we full-time IELTS voorbereidingscursussen aan voor studenten die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren om te slagen ... [+]

20 uur groepslessen (IELTS-voorbereiding) / weekCursuscode: IELTS20Niveau: Upper-intermediate

Hier bij Atlas Language School Dublin, bieden we full-time IELTS voorbereidingscursussen aan voor studenten die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren om te slagen in het IELTS-examen. IELTS staat voor I nternational E nglish L anguage T esting S ystem. Het meet het Engelsniveau van een student en wordt door hogescholen en Engelssprekende universiteiten over de hele wereld geaccepteerd.

Wij bieden IELTS voorbereidingscursussen het hele jaar door. De cursussen zijn bedoeld om de taal en de vaardigheden te verbeteren die je nodig hebt om je IELTS-bandscore te verbeteren. Omdat onze IELTS voorbereidingscursussen zijn gestructureerd om u de kans te geven om elke week de belangrijkste examenvaardigheden rond verschillende academische onderwerpen te ontwikkelen en te oefenen, kunt u aan het begin van elke week beginnen.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands