American College Dublin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

American College Dublin, een bestanddeel college van de Ierse American University, is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het hoger onderwijs, en is gelicentieerd als een instelling voor hoger onderwijs in de Republiek Ierland en de staat Delaware. Gelegen op Merrion Square, in het hart van de Ierse hoofdstad, American College Dublin biedt een uitstekende post-secundair onderwijs op een niveau dat de bachelor en master in de vrije kunsten, podiumkunsten, creatief schrijven, het internationale bedrijfsleven, boekhouding en financiën, hospitality management en event management.

Opgericht als een not-for-profit educatieve vertrouwen in 1993 door Lynn University (gevestigd in Boca Raton, Florida), heeft het college gegroeid van een studie in het buitenland campus voor Amerikaanse studenten om een ​​mondiale instelling met vijfendertig nationaliteiten onder haar studenten. ACD heeft een zus campus in Lewes, Delaware, genaamd American College Delaware, waardoor het biedt gedeelde programma's en doorstroommogelijkheden tussen Ierland en de Verenigde Staten.

American College Dublin neemt de aloude Amerikaanse traditie van de matig-en kleinbedrijf, not-for-profit liberal arts instelling en plaatst het in een internationale context, met campussen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan velg. De instelling streeft naar de beste kenmerken van de Ierse en Amerikaanse hoger onderwijs te bieden in een intieme omgeving ondersteund door de holistische vrije kunsten model van leren, zodat studenten om hun potentieel te realiseren en met succes deel te nemen in de wereld.

Het College biedt een onderwijs dat is streng, stimulerend en waardevol, met nadruk op de kernwaarden van academische excellentie, innovatie, ethische integriteit en multiculturalisme. De klassen zijn klein (meestal niet meer dan twintig studenten om een ​​klas) en de leraar grijpt de student in een educatieve ervaring die actieve, participatieve en uitdagend is. Veel van de programma's van de studie een stage component, waarmee studenten hun klas leren toe te passen in de industrie relevante omgevingen en voorziet hen van praktische ervaring met betrekking tot hun vakgebied. Een groot deel van de studenten van de Academie vooruitgang om verdere studies op postdoctoraal niveau.

Boven alles, American College Dublin streeft ernaar een passie voor het onderwijs, dat de ontwikkeling van de talenten van het individu en een proces van een leven lang leren voorschotten te boezemen.

Visie

een die is streng, stimulerend en waardevol: American College Dublin zal een hoge kwaliteit undergraduate en postgraduate onderwijs. De instelling zal de nadruk leggen de kernwaarden van academische excellentie, innovatie, ethische integriteit en multiculturalisme. De institutionele ethos en de programma's van de studie zal prenten en weerspiegelen de beste van de Ierse en Amerikaanse tradities hoger onderwijs, het aangaan van de student in een educatieve ervaring die actieve, participatieve en uitdagend is. American College Dublin zal de hoogste normen van ethisch gedrag te handhaven in al haar activiteiten, inclusief ondersteuning voor de academische vrijheid, een passende openbaarmaking van informatie aan belanghebbenden van de instelling, gelijke toegang en kansen. Het college streeft een passie voor het onderwijs dat de ontwikkeling van de talenten van het individu en een proces van een leven lang leren vooruit te boezemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Masters »