ALISON

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Missie

ALISON is een for-profit maatschappelijke onderneming die gelooft in twee dingen: dat iedereen recht heeft op onderwijs en dat het onderwijs moet vrij zijn. Wij streven naar een gratis onderwijs te bieden aan iedereen met toegang tot het internet, terwijl het maken van een redelijk rendement voor onze investeerders en het aanbieden van een creatieve, eerlijke en lonende werkomgeving voor onze medewerkers.

Wie ALISON is gericht op

ALISON is voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun persoonlijke omstandigheden. Onze studenten komen uit alle lagen van de bevolking, uit alle regio's van de wereld en vanuit een veelheid aan achtergronden. ALISON wordt ook gebruikt door verschillende groepen mensen een belemmering voor het onderwijs dat het traditionele onderwijs niet in strijd is geweest overwinnen.

ALISON perkamenten

Alison kerndoel en focus is om gratis online leren te bieden aan de wereld. De sterke relaties die zij heeft vastgesteld met de belangrijkste partners, in combinatie met zijn scherpzinnige gebruik van middelen, de web-kanaal maakt gebruik van en de 6 miljoen een sterke relatie met de klant is het erin geslaagd om te bevorderen, betekent dat het in staat is om haar business model te ondersteunen, in de belangrijkste, door de reclame-inkomsten. Bijgevolg, in tegenstelling tot andere online leren providers, ALISON niet volhouden dat leerlingen kopen perkamenten. Echter, sommige leerlingen graag perkamenten te kopen als een verslag van hun leerprestaties, terwijl anderen ze gebruiken als onderdeel van hun CV te bewijzen aan de werkgevers dat ze de vaardigheden die ze claimen. Waar mogelijk, ALISON tracht perkament prijzen laag te houden en loopt regelmatig promoties en aanbiedingen om ervoor te zorgen dat de prijzen tot een minimum worden beperkt.

Locaties

Galway

Address
Level One, Galway Technology Park
Galway, County Galway
Ireland

Galway, County Galway, Ierland