Keilir Academy in Iceland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Keilir Aviation Academy

Over Keilir Aviation Academy

Welkom bij Keilir Aviation Academy - de toonaangevende vliegopleiding organisatie in IJsland. Als u ooit gedroomd om een ​​professionele piloot, vliegtuigen ingenieur, cabinepersoneel of luchtverkeersleider, Keilir Aviation Academy is hier om u te helpen dat doel te bereiken. Wij streven naar de hoogste kwaliteit van de opleiding te leveren tegen concurrerende prijzen - het aanbieden van grote waarde voor onze studenten. Onze afgestudeerden komen uit alle hoeken van de wereld, en als student aan Keilir Aviation Academy, maak je deel uit van een internationale training milieu. Na zijn afstuderen aan een van onze programma's vindt u de houding, professionaliteit en vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle luchtvaart carrière hebben opgedaan.

Hieronder zijn een paar van onze mijlpalen:

Keilir Aviation Academy
  • 2008 - opgericht.
<li>2012 - Meer dan 40 internationale studenten.</li> <li>2014 - Eerste vlucht school in IJsland om ge&iuml;ntegreerde proef opleiding aan te bieden.</li> <li>2014-7 vliegtuigen en 1 full motion Redbird MCX simulator.</li> <li>2016 - MCC cursus full-motion Boeing 757 simulator.</li> <li>2016 - Fleet uitgebreid tot een totaal van 10 Diamond vliegtuigen.</li>

Keilir Aviation Academy in IJsland, opgericht in 2008, biedt professionele opleiding van piloten en een scala aan studie programes binnen de luchtvaartindustrie. Met ervaren personeel, een inspirerende omgeving vliegen en state-of-the-art vliegtuig bieden wij de ideale plek om een ​​vliegende start uw luchtvaart carrière. Wij zijn een erkend ATO in overeenstemming met de Europese EASA regelgeving, en onze studenten afstuderen met EASA licenties.

Bij Keilir Aviation Academy bent u dicht bij de ongerepte natuur en Reykjavik, de hoofdstad van IJsland - een stad die bekend staat om zijn levendige culturele en sociale scene. Toen in IJsland zul je nooit ver van enkele van de meest spannende en unieke plaatsen in de wereld - het maakt niet uit als je vliegt of genieten van een vrije dag.

Keilir Aviation Academy

Onze locatie op de internationale luchthaven Keflavik biedt talloze mogelijkheden voor excursies en bezoeken aan de bedrijven die actief zijn in de directe omgeving. Oud-studenten hebben Boeing en Airbus-vliegtuigen bezochten onder periodes van zijwind testen evenals militaire vliegtuigen patrouilleren IJslandse luchtruim. IJsland is ideaal voor diverse vliegtuigbouwers om testvluchten omwille van zijn unieke uitdagingen uit te voeren zoals de hoge windsnelheden. Doorheen de cursus seminars worden gehouden - geleid door gastdocenten uit verschillende sectoren van de luchtvaartindustrie.

Over de Health Academy

Keilir Health Academy is een van de vier scholen binnen Keilir. Het doel is om uitstekende onderwijs te bieden op het gebied van gezondheid, coachen en begeleiden. De IJslandse naam van de school is "Ithrotta Academia Keilis", afgekort IAK.

Keilir Health Academy biedt uitzonderlijke programma's in personal training, kracht en conditie en een avontuurlijke gids onderwijs in samenwerking met Thompson River University in Canada. Het biedt ook jaarlijks aantal workshops en permanente educatie cursussen voor professionals in de sport, gezondheid en fitness-industrie.

Keilir Group

Vijf programma's worden aangeboden op Keilir Health Academy:

  • IAK Personal Trainer (IAK einkaþjálfari) - onderwezen in het IJslands
  • IAK Sterkte en Conditioning Coach (IAK styrktarþjálfari) - onderwezen in het IJslands en het Engels
  • Nordic Personal Training Certification - onderwezen volledig online in het Engels
  • Adventure Guide Studies (Adventure Sports Certification) in samenwerking met Thompson Rinvers University in Canada - volledig in het Engels
  • School voor Podologie
Keilir Group Health

Het IAK Personal Training Program is ontworpen om persoonlijke trainers uitgerust met uitgebreide kennis van de klant zorg, beweging analyseren, doelen stellen, programma-ontwerp afstuderen en toegepaste krachttraining voor de algemene bevolking.

De IAK kracht en conditie programma is een unieke programthat afgestudeerden coaches met een sterke basis in de uitvoering van de testen en beweging analyseren, doelen stellen, programma-ontwerp en toegepaste krachttraining om kracht coaches. De cursus is van toepassing theorie in de praktijk en is geschikt voor ambitieuze trainers die zich willen specialiseren in de menselijke prestaties voor professionele atleten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • IJslands

Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen » Bekijk Online Certificaten »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Adventure Program Guide

Campus Voltijd Deeltijd 8 maanden August 2019 IJsland Reykjavik +1 more

Adventure Guide Studies is een acht maanden universitaire opleiding in IJsland focussen avontuurlijke sporten en het avontuur industrie met uitgebreide tijd op het veld activiteiten cursussen en gecomprimeerd en modulaire klassikale cursus instructie. [+]

Adventure Program Guide

Overzicht

Thompson Rivers University in Canada biedt - in samenwerking met Keilir Health Academy in IJsland - acht maanden unniversity programma voor Adventure Guides.

The Adventure Sport Certificate programma is een kennismaking met avontuurlijke sporten en het avontuur industrie met uitgebreide tijd op het veld activiteiten cursussen en gecomprimeerd en modulaire klassikale cursus instructie. Dit is het ideale programma voor het entry-level avontuur studenten en studenten die hun carrière interesse in-adventure-gerelateerde gebieden te verkennen.

The Adventure Sport-certificaat is een 60-credit (acht maanden) een intensieve opleiding die voortbouwt op lokale en internationale expertise op het gebied en het gebruik van de unieke en toegankelijke natuur in IJsland als een praktische klaslokaal.... [-]


Cursus

Aircraft Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 5 semesters August 2019 IJsland Reykjavik +1 more

De Europese veiligheid van de luchtvaart Agency (EASA) regelt alle luchtvaartactiviteit in Europa. Ingenieurs zijn licentie op dezelfde manier als piloten en luchtverkeersleiders. [+]

Aircraft engineering

De Europese veiligheid van de luchtvaart Agency (EASA) regelt alle luchtvaartactiviteit in Europa. Ingenieurs zijn licentie op dezelfde manier als piloten en luchtverkeersleiders. Een ingenieur die is volledig vergunning kan werk, dat is uitgevoerd in een vliegtuig te certificeren, en terug te sturen naar de hemel. Air Service Training Ltd. in Perth Schotland in samenwerking met Keilir Aviation Academy heeft het opzetten van een lokale veld kantoor aan de Keilir locatie in Ásbrú in Reykjanesbær, waar cursussen voor gecertificeerde Aircraft Engineering plaatsvindt. AST is goedgekeurd door de UKCAA (Verenigd Koninkrijk Civil Aviation Authority).

Dit is een 5 semester geaccrediteerde programma voor Aircraft Engineering'Approved IR Deel 66 Categorie B'die zowel theoretische en praktische cursus inbegrip van het leerlingwezen voor Aircraft Engineers. De cursus volgt zowel het curriculum gepubliceerd door EASA volgens de Europese uitgeven van certificaten en AST, die professioneel verantwoordelijk voor de uitvoering en de kwaliteit van elke cursus. Degenen die afstuderen aan AST verwerven van de volledige deel 66 licentie.... [-]


Geïntegreerde professionele piloot programma (geïnstitutionaliseerde PPS)

Campus Voltijd 18 - 18 maanden May 2019 IJsland Reykjavik

De Integrated Professional Pilot Program is bedoeld voor studenten met geen of weinig ervaring. Het is een zeer gestructureerd en uitgebreid programma dat zich richt op je doel om een ​​eerste officier met een luchtvaartmaatschappij, zoals Icelandair, Scandinavian Airlines, Noors of Ryanair. [+]

geïntegreerde professionele piloot programma (ppp)

De Integrated Professional Pilot Program aan Keilir Aviation Academy is bedoeld voor studenten met geen of weinig ervaring. Het is een zeer gestructureerd en uitgebreid programma dat zich richt op je doel om een ​​eerste officier met een luchtvaartmaatschappij, zoals Icelandair, Scandinavian Airlines, Noors of Ryanair. De duur van het programma is ongeveer 18 maanden en vereist een hoge mate van discipline en motivatie. Na voltooiing kunt u er zeker van de vaardigheden en attitude die nodig zijn om te slagen als een toekomstige piloot te hebben opgedaan zijn.

De Integrated Professional Pilot Program bestaat uit zowel theoretische en praktische opleiding, ontworpen om u te helpen uw droom beroep in de kortste tijd te bereiken. De vliegopleiding bestaat uit vijf fasen met theoretische opleiding gelijktijdig plaatsvinden, en tussendoor, periodes van flight training. Afgestudeerden van de Integrated Professional Pilot Program aan Keilir Aviation Academy zal waardevolle ervaring van de exploitatie van moderne vliegtuigen in en uit veeleisende luchthavens onder moeilijke weersomstandigheden hebben opgedaan. Het laatste deel van de training zal in een Boeing 757 full motion simulator worden ingevuld. De focus is om je voor te bereiden voor de dagelijkse werking van een luchtvaartmaatschappij, waardoor de overgang naar een multi-crew pilot-omgeving eenvoudiger.... [-]


Contact
Bezoekadres
Grænásbraut 910
IS-235 Reykjanesbær
Iceland

Reykjavík, IS