Icelandic Film School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IJslandse Film School - IFS

De IJslandse Film School - IFS - werd in 1992 opgericht en is de enige film school in IJsland. IFS biedt 2 jaar undergraduate-diploma studies in vier afdelingen.

Vijf redenen waarom u moet kiezen IFS als Uw opstap naar uw carrière in de Film en televisie-industrie

  1. HET CURRICULUM Het curriculum is een uniek ontwerp, gemaakt aan de student stap voor stap mee door een begeleide reis waar in het einde zullen ze pure bekwaamheid te bereiken. Als je volledig in te zetten in het programma van het curriculum, wij garanderen dat u zal afstuderen als een ervaren professionele filmmaker en acteur.

  2. Het Individuele en directeur appoach Elke student moet verantwoordelijk zijn voor een minimum van vier korte films over de hele studie. Dit geldt ook voor het handelen en technische studenten. Omdat responsable betekent dat de student het script, direct kan schrijven en kies de rollen die ze willen uitvoeren. Ze kunnen ook "inhuren" iemand anders in andere landen dan degene die ze willen specialiseren in posities. Maar de student is altijd verantwoordelijk voor de algemene werkzaamheden. Dit systeem met meerdere varianten zorgt ervoor dat elk individu krijgt een dieper begrip en opleidingsmogelijkheden van filmmaken als een combinatie van vele aspecten. Het traint ook iedereen in de rol van de directeur. In dienst van de directeur, de nadruk vooral op de individuele films. Het doel is dat elke afgestudeerde heeft een sterke persoonlijke vertrouwen en begrip van het filmmaken.

  3. De Leraren Alle docenten van IFS werken professionals met een educatieve achtergrond van Europa of de Verenigde Staten. Het beleid is dat de studenten moeten voldoen aan zoveel mogelijk leerkrachten en docenten mogelijk om een ​​breed prespective krijgen. Gedurende de twee jaar durende programma kunnen studenten verwachten om te ontmoeten en te leren 30-50 docenten, allen experts op verschillende gebieden.

  4. Praktijk Elk semester, moeten de studenten een bepaald aantal eenheden te voltooien tijdens het werken in films van andere studenten. IFS is een robuuste productiehuis met maximaal 100 films geproduceerd elk semester. Gedurende de twee jaar studie, zullen de studenten werken in allerlei rollen in een groot aantal films. Dit betekent dat wanneer ze afstuderen, studenten hebben ruime ervaring in de film onder variabele omstandigheden. Deze ervaring is zeer waardevol wanneer afgestudeerden neemt hun eerste stappen in de industrie.

  5. IJsland is een culturele smeltkroes: Een Noord-Atlantische eiland ligt tussen het vasteland van Europa en Amerika Een Europees land met een sterke invloed uit Noord-Amerika, IJsland is een moderne samenleving met een hoge levensstandaard. Met een bevolking van slechts 350.000, hebben de IJslanders in geslaagd om een ​​zeer competitve samenleving in de kunst, sport en wetenschap op te bouwen. De film industrie floreert en de IJslandse speelfilms zijn overwinnaar geweest op alle grote internationale filmfestivals. In 2015, 17 IJslandse films won 102 internationale prijzen, waaronder de Un Certain Regard in Cannes, 1e prijs in San Sebastian en de 1e prijs van de Noordse Raad. Componist Johann Johannsson zelfs won een Golden Globe Award voor zijn muziek!

Het is in deze "Alles is mogelijk" omgeving die de studenten deelnemen aan IFS. IJsland is een zeer veilig land met een exodic landschap, onvoorspelbaar weer en een krankzinnige nachtleven. Een uitstekende plek om te studeren in!

Toelating

We zijn op zoek naar studenten van over de hele wereld. Om in aanmerking te komen, moeten de studenten hebben meegedaan hun middelbare school diploma (bijwonen van universitaire graad). Ervaring in het filmmaken is niet vereist, maar wat nodig is, is de artistieke kennis en deelname is belangrijk, maar ook de liefde voor muziek, dans, schrijven, schilderen etc.

IFS neemt bij studenten twee keer per jaar. Voor het najaar semester, die begint op 20 augustus en het tweede semester op de 10e januari.

Er is geen deadline, maar de toelatingsprocedure voor het najaar semester is van 1 februari tot 1 juni en 1 augustus tot 1 december voor het voorjaar.

De selectie wordt gedaan via de toepassing en 1-3 skype interviews.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Creatieve technologie

Campus Voltijd 4 semesters August 2019 IJsland Reykjavik

Het curriculum van deze afdeling onderzoekt de praktische aspecten van het filmmaken met speciale nadruk op de cinematografie, montage, sound design en visuele effecten. Aanvullende instructie wordt gegeven op het gebied van de productie ontwerp, speciale effecten en kleurcorrectie ... [+]

Het curriculum van deze afdeling onderzoekt de praktische aspecten van het filmmaken met speciale nadruk op de cinematografie, montage, sound design en visuele effecten. Aanvullende instructie wordt gegeven op het gebied van de productie ontwerp, speciale effecten en kleurcorrectie.

De scholen verhuur biedt een breed scala van professionele apparatuur van de grootste namen in de business (Arri, Matthews, Canon, Kinoflo etc). Student's beginnen zich vertrouwd te maken met Canon DSLR camera's en 3-point verlichting. Als ze hun vaardigheden te ontwikkelen als filmmakers, hun apparatuur lijsten complexer geworden, onze apparatuur manager doet zijn best om de behoeften van de studenten te beantwoorden, het verwerven van apparatuur die we momenteel niet in het bezit van onze collega-apparatuur verhuur; Kukl, Luxor en MediaRental.... [-]


Regie / productie

Campus Voltijd 4 semesters August 2019 IJsland Reykjavik

Deze afdeling biedt een gevarieerde, uitdagende curriculum regisseren en produceren voor film, televisie en andere media. Gedurende twee jaar studie je verkennen van de belangrijkste rollen en functies van beide beroepen door middel van een aantal praktische oefeningen, met inbegrip van korte films, commercials, muziekvideo's, documentaires en diverse tv-formats. Je zult ook een opleiding krijgen in scenarioschrijven ... [+]

Deze afdeling biedt een gevarieerde, uitdagende curriculum regisseren en produceren voor film, televisie en andere media. Gedurende twee jaar studie je verkennen van de belangrijkste rollen en functies van beide beroepen door middel van een aantal praktische oefeningen, met inbegrip van korte films, commercials, muziekvideo's, documentaires en diverse tv-formats. U zult ook een opleiding krijgen in scenarioschrijven, film grammatica, de regie van de acteurs, maar ook in de apparatuur en technische aspecten worden gebruikt in de hedendaagse film.

Het doel van het programma is om studenten te voorzien van een goed begrip van de fundamenten van het filmmaken en de vaardigheden die nodig zijn bij de bouw van visuele verhalen. U leert hoe te breken van een script, het podium is voor de camera, en te communiceren met en blokkeren acteurs. Je leert wat er bij het produceren voor film en televisie en over de aard en structuur van beide sectoren. U leert hoe een filmset wordt uitgevoerd, en het belang van samenwerking, discipline en professionele werkwijze. Tegelijkertijd, zullen we je aan te moedigen al die tijd om risico's te nemen, creatief en ontwikkelen van uw unieke stem als een verhalenverteller.... [-]


Scenarioschrijven / regisseren

Campus Voltijd 4 semesters August 2019 IJsland Reykjavik

Deze afdeling biedt een veelzijdige en creatieve opleiding op het gebied van schrijven en regisseren voor het scherm. U leert verschillende methoden voor het ontwikkelen van uw ideeën en het schrijven van scripts voor speelfilms, korte broeken, televisie en andere visuele media. Ook ontvangt u een uitgebreide training in het sturen van uw eigen scripts, evenals die van anderen ... [+]

Deze afdeling biedt een veelzijdige en creatieve opleiding op het gebied van schrijven en regisseren voor het scherm. U leert verschillende methoden voor het ontwikkelen van uw ideeën en het schrijven van scripts voor speelfilms, korte broeken, televisie en andere visuele media. Ook ontvangt u een uitgebreide training in het sturen van uw eigen scripts, evenals die van anderen.

Het curriculum legt de noodzakelijke basis voor u om een ​​auteur op het gebied van film geworden. Afstuderen studenten van de afdeling ontvangt een diploma met de titel "Filmmaker - Met Speciale Concentratie in schrijven en regisseren". Met deze opleiding en kennis van onze alumni zijn voorbereid op banen met filmproducenten, televisie-omroepen, reclamebureaus en uitgeverijen, onder anderen.... [-]


Waarnemend

Campus Voltijd 4 semesters August 2019 IJsland Reykjavik

Deze afdeling leert de basistechnieken en methoden van handelen voor het podium en het scherm. We stimuleren onze studenten om hun eigen creativiteit te verkennen en plaatsen speciale aandacht voor dans, fysieke expressie en zingen ... [+]

Deze afdeling leert de basistechnieken en methoden van handelen voor het podium en het scherm. We stimuleren onze studenten om hun eigen creativiteit te verkennen en plaatsen speciale aandacht voor dans, lichamelijke expressie en zingen.

Ons curriculum biedt een solide basis voor zowel een acteercarrière in film, televisie of op het podium, of voortzetting van een drama of film graden elders. In tegenstelling tot veel drama en acteren programma benadrukken we handelen voor de camera, die onze studenten de mogelijkheid om de basis van de productie van films te leren goed ook, want ze werken op vele filmprojecten in de loop van hun studie geeft.

Ons programma biedt uitdagende professionele opleiding van de hoogste standaard in de kunst van het acteren. U zult het ambacht van het acteren te oefenen en leren van de fundamenten van het filmmaken door te werken in teams met studenten van andere afdelingen van de school. Deze samenwerking loopt zij aan zij met de waarnemend studies in alle vier semesters. Onze instructeurs zijn acteurs, regisseurs, zangers, dansers en filmmakers die afkomstig zijn uit een grote verscheidenheid aan achtergronden en ervaringen.... [-]


Videos

Believe in Adventure

Icelandic Film School