Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op Bifröst University

Bifröst University werd opgericht in Reykjavík in 1918 op het model van Ruskin College. In 1955 werd de school verplaatst 110 km ten noorden van de hoofdstad. Bifröst University de alleen Liberal Arts universiteit in het land. Het werd erkend als een universiteit in 1988, aanvankelijk alleen in Business, uiteindelijk het aanbieden van graden in de wet van 2002 en in de Sociale Wetenschappen sinds 2005.

Bifröst University is een particuliere, zelfbestuur, non-profit instelling, die ongeveer 40% van haar inkomsten uit de IJslandse staat ontvangt, 40% van het collegegeld en 20% uit andere bronnen. Alumni van onder andere vele prominente ondernemers en leiders in het IJslands bedrijfsleven en de politiek, met inbegrip van de minister-president van het land.

Bifröst University biedt ook een eenjarige pre-universitair niveau voorbereidende studie voor studenten ontbreekt volledige toegang tot de universiteit diploma's, alsmede diverse levenslang leren programma's, waaronder succesvolle programma's voor retail management, voor het toerisme en één voor mensen die werkzaam zijn in de lokale overheid. Veel studenten besteden een of meer termen in het buitenland bij partneruniversiteiten in Amerika, Azië en het vasteland van Europa.

Bifröst University is een actief lid van de IJslandse en internationaal onderzoek gemeenschappen en trots voor de aanwerving van docenten met een brede onderzoek in de sociale wetenschappen. De universiteit gastheren vele onafhankelijke onderzoekscentra, bijvoorbeeld Centrum voor Europese Studies, Centre for Retail Studies en het Centrum voor Onderzoek van de Cultural Management. Bifröst heeft veel onderzoeksprojecten door de IJslandse Research Council in aanvulling op de projecten die worden gefinancierd door het EG-kaderprogramma voor onderzoek gefinancierd te leiden. Bifröst is ook ook deelgenomen aan vele academische netwerken van de kosten en het ERASMUS-programma, evenals de Noordelijke rand programma.

Bifröst University Teaching Beleid

Het is de universiteit het beleid om uitstekende onderwijs, waarbij studenten in staat stelt om uitgebreide kennis op het vakgebied te verwerven bieden, verbetert hun ruimdenkendheid, en versterkt hun creativiteit. Stress wordt gelegd op het bevorderen van de studenten het vermogen om professionele manier van werken vast te stellen en uit te oefenen, om theorieën en concepten toe te passen in opdracht oplossingen, en het versterken van hun vermogen om praktische problemen op te lossen. Op deze manier de universiteit is gericht op het verstrekken van studenten met de best mogelijke voorbereiding voor deelname aan de democratische samenleving en de economie, of voor verdere studies. Bifröst University voldoet aan de eisen die gesteld worden voor studies in de gebieden waarvoor de universiteit is geaccrediteerd.

Waarom kiezen Bifröst University?

Kleine campus universiteit met een toewijding aan academische innovatie

Uitstaande leraren, persoonlijke aandacht en frequente opdrachten

Uitstekende studie en het leren faciliteiten

Gegarandeerde on-campus huisvesting voor alle studenten

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Bifröst University

Het doel van deze cursus is om mensen bewust te maken van de genderkloof en vooringenomenheid waarmee vrouwen worden geconfronteerd bij het beklimmen van de ondernemingsl ... [+]

Leiderschap en gendergelijkheid in de 21e eeuwBifröst University IJsland29 juni - 20 juli

Het is een bekend feit dat vrouwen ondervertegenwoordigd zijn in de toplaag, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven, de politiek en de academische wereld, gebieden die daarmee afstand nemen van een enorme bron van leiderschapspotentieel. Gebrek aan diversiteit op het gebied van geslacht, ras, religie en andere aspecten is daarom een oceaan van verloren kansen en een algemeen verlies in termen van economische groei en algemeen maatschappelijk welzijn. De kern van deze cursus draait om leiderschap en leiderschapstheorieën in de context van gender.

In het internationale politieke debat wordt IJsland beschouwd als een uitstekend voorbeeld van succes in termen van gendergelijkheid, vaak beschouwd als het 'gelijkheidsparadijs' en zal het met name worden besproken in vergelijking met andere landen en delen van de wereld. Onderzoek heeft aangetoond dat bedrijven en instellingen die inclusief zijn op het gebied van leiderschap en bestuur, beter presteren dan anderen die niet dezelfde diversiteit vertonen. Verder is er een verband tussen gendergelijkheid en het niveau van maatschappelijke welvaart.... [-]

IJsland Borgarnes
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Bifröst University

Dit programma vindt plaats van 29 juni tot 13 juli 2019. Op 29 juni zal een oriëntatiesessie door de programmacoördinator de deelnemers aan het programma en de campus int ... [+]

De ondernemende vrouw van de 21e eeuwBifröst University IJsland29 juni - 13 juliProgramma overzicht

Dit programma vindt plaats van 29 juni tot 13 juli 2019. Op 29 juni zal een oriëntatiesessie door de programmacoördinator de deelnemers aan het programma en de campus introduceren. Het welkomstdiner vindt plaats op de avond van 29 juni.

De universiteit organiseert op 28 juni om 18.00 uur een busrit van Reykjavik naar Bifröst, zodat deelnemers worden geadviseerd om hun vliegtickets te boeken voor aankomst op IJsland op 27 of 28 juni.

Deelnemers wordt geadviseerd om na 14:00 uur op 14 juli hun vliegticket vanuit IJsland te boeken. De pendeldienst naar de luchthaven arriveert rond 12:00 op 14 juli op de luchthaven.... [-]

IJsland Borgarnes
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Bifröst University

De Summerschool bevindt zich in het natuurlijke paradijs van Bifr ... [+]

Het Summer School 2019-programma

De zomercursus is gelegen in het natuurlijke paradijs van het dorp Bifröst in West-IJsland, precies tussen een vulkaan en een gletsjer. Studenten worden ondergebracht in comfortabele een- en tweepersoonskamers op de prachtige campus van het programma aan de oever van het meer Hreðarvatn.

Het drie weken durende programma (8 ECTS / 4 US Credits) biedt Leadership Studies op hoog niveau met de nadruk op duurzaamheid.

De Summerschool vindt plaats van 13 juli tot 3 augustus 2019.

De Summer School geeft studenten Leiderschapsopleiding en bereidt hen voor op de uitdagingen waarmee toekomstige leiders zullen worden geconfronteerd.

... [-]
IJsland Borgarnes
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)
Address
Bifröst, 311
Borgarnes, IJsland
Website
Telefoonnr.
+354 433 3000