Lees de Officiële Beschrijving

Q LANGUAGE biedt een reeks cursussen Engels, Mandarijn, Kantonees en Koreaans voor studenten van over de hele wereld. We serveren de taalbehoeften van:

 • jonge studenten zich klaar maken voor de universiteit
 • volwassenen die op zoek zijn naar mogelijkheden voor hoger onderwijs
 • zakenmensen die hun carrière willen verbeteren met verbeterde taalvaardigheden
 • iedereen met een behoefte, interesse of passie voor het bestuderen van taal

De cursussen zijn gebaseerd op 24 uur per week of 15 uur per week algemeen Engels onderzoek. Ons flexibele lesrooster stelt u in staat om AM- of PM-klassen te kiezen. De Intensieve cursus is bedoeld voor studenten die tijdens hun verblijf hun taalleeractiviteiten willen maximaliseren. De cursussen zijn sterk gericht op spreek- en communicatievaardigheden op de hogere niveaus, maar alle basisbeginselen zijn ook aanwezig. Deze lessen bieden de mogelijkheid om de lokale cultuur en gebruiken te leren.

Intermediate en advanced studenten hebben ook de mogelijkheid om te studeren in de testvoorbereiding en businesslessen. Alle materialen zoals handboeken, grammatica, woordenschatoefeningen en voorbereiding op officiële Engelse testen zoals IELTS of TOEFL worden ook gegeven.

Voor onze buitenlandse studenten bieden we een studentenvisumservice aan en kunnen veilige, comfortabele en betaalbare accommodatie regelen terwijl je hier studeert in Hong Kong.

We zijn trots op ons team van hooggekwalificeerde taalprofessionals. Ons onderwijzend personeel is allemaal moedertaalsprekers met internationaal erkende academische opleidingskwalificaties en wereldwijde werkervaring. Ze zijn toegewijd aan het onderwijzen van taalvaardigheden om u door uw doelen te leiden in een ontspannen leeromgeving.

Cursus

We bieden verschillende cursussen die passen bij jouw niveau, van Beginner tot Upper Intermediate

 • Intensief 15 Algemeen Engels
 • Intensief 24 Algemeen Engels
 • Intensief 15 Algemeen zakelijk Engels
 • Intensief 24 Algemeen zakelijk Engels
 • Semi-Intensief 9 Algemeen Engels
 • Overdag 6 Algemeen Engels
 • Intensieve 15-mandarijnscursus
 • Intensieve cursus voor 24 mandarijnen
 • Intensieve 15 Mandarin Cantonese cursus
 • Intensieve 24-Mandarin Cantonese cursus

VISUMONDERSTEUNING

Als u over de volgende items beschikt, kan ons Visa-ondersteuningsteam u helpen om een Hong Kong-studievisum voor uw taalstudies bij ons hier in Hong Kong te regelen, inclusief een interne vertaalservice voor documenten die niet in het Engels of Chinees zijn opgesteld.

ACCOMMODATIEDIENSTEN

We bieden een breed scala aan huisvestingsopties voor alle budgetten en behoeften, waaronder:

 • Gedeelde huisvesting
 • Basic Studios
 • Serviced Studios
 • Appartementen voor koppels of gezinnen
Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Chinese

Deze school biedt ook:

Cursus

Q LANGUAGE

Als u Engels in Hong Kong wilt leren, bieden zowel onze Intensive 24 General English Course als onze Intensive 15 General English Course lokale en buitenlandse studenten ... [+]

Intensieve Algemeen Engels Cursussen In Hong KongIntensieve 24

Als u Engels in Hong Kong wilt leren , bieden zowel onze Intensive 24 General English Course als onze Intensive 15 General English Course lokale en buitenlandse studenten een voltijdse studie in ons (Hong Kong) Centre met inbegrip van Hong Kong studentenvisum sponsoring.

De cursussen zijn gebaseerd op ofwel 24 uur per week ofwel 15 uur per week algemeen Engels onderzoek; de keuze is aan jou. Bovendien kunt u met ons flexibele lesrooster AM- of PM-klassen kiezen.

Zijn deze cursussen geschikt voor jou?Ja, als je een beginnend, gevorderd of gevorderd niveau bentJa, als je van kleine klassen geniet met vriendelijke en ondersteunende klasgenoten van over de hele wereld!Ja, als je graag hard studeert in een leuke en ontspannen omgeving.Ja, als u uw vloeiendheid, begrip en gebruik van het Engels snel wilt verbeteren in real-life situaties.Ja, als je Engels wilt studeren in Hong Kong.Intensieve cursus 24 - Algemeen Engels... [-]
Hongkong Hong Kong
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Q LANGUAGE

Als u zakelijk Engels in Hong Kong wilt leren, bieden onze Intensieve 24 cursussen Zakelijk Engels en onze Intensieve 15 cursus Zakelijk Engels lokale en buitenlandse stu ... [+]

Intensieve cursussen zakelijk Engels - Hong KongIntensieve 24

Als u zakelijk Engels in Hong Kong wilt leren , bieden onze Intensieve 24 cursussen Zakelijk Engels en onze Intensieve 15 cursus Zakelijk Engels lokale en buitenlandse studenten een voltijdse studie in ons (Hong Kong) Centrum, inclusief sponsoring voor studenten van Hong Kong.

De cursussen zijn gebaseerd op ofwel 24 uur per week ofwel 15 uur per week algemeen Engels onderzoek; de keuze is aan jou. Bovendien kunt u met ons flexibele lesrooster AM- of PM-klassen kiezen.

Zijn deze cursussen geschikt voor jou?Ja, als je een beginnend, gevorderd of gevorderd niveau bentJa, als je van kleine klassen geniet met vriendelijke en ondersteunende klasgenoten van over de hele wereld!Ja, als je graag hard studeert in een leuke en ontspannen omgeving.Ja, als u uw vloeiendheid, begrip en gebruik van het Engels snel wilt verbeteren in real-life situaties.Ja, als je Engels wilt studeren in Hong Kong.Intensieve 24 - cursus zakelijk Engels... [-]
Hongkong Hong Kong
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Q LANGUAGE

Als u Mandarijn in Hong Kong wilt studeren, bieden zowel onze Intensive 24 Mandarin Course als onze Intensive 15 Mandarin Course lokale en buitenlandse studenten een volt ... [+]

Intensieve Mandarijn Chinese CursusIntensieve 24

Als u Mandarijn in Hong Kong wilt studeren , bieden zowel onze Intensive 24 Mandarin Course als onze Intensive 15 Mandarin Course lokale en buitenlandse studenten een voltijdse studie in ons (Hong Kong) Centrum met inbegrip van studentenvisumsponsoring van Hong Kong Immigration Department.

De cursussen zijn gebaseerd op 24 uur per week of 15 uur per week algemeen Mandarisch taalonderzoek; de keuze is aan jou. Bovendien kunt u met ons flexibele lesrooster AM- of PM-klassen kiezen.

Zijn deze cursussen geschikt voor jou?Ja, als je een beginnend, gevorderd of gevorderd niveau bentJa, als je van kleine klassen geniet met vriendelijke en ondersteunende klasgenoten van over de hele wereld!Ja, als je graag hard studeert in een leuke en ontspannen omgevingJa, als u in het dagelijks leven uw vlotheid, begrip en gebruik van het Mandarijn snel wilt verbeterenJa, als je Mandarijn wilt leren in Hong KongIntensieve 24 - Mandarijncursussen... [-]
Hongkong Hong Kong
Open Inschrijving
Engels,Chinese
Voltijd
1 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

English Language Students ~ They Love Hong Kong and Q Language