Lees de Officiële Beschrijving

Als lid van de VTC Group, de Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) is de toonaangevende beroeps- en beroepsonderwijs provider in Hong Kong, is vastbesloten om verzorgende professionals gewaardeerd door industrieën. IVE is evolueert in combinatie met de economische ontwikkeling van Hong Kong, het bouwen van een competente en innovatieve werknemers nodig zijn in een kenniseconomie.

uitstekende faciliteiten Om de leerervaring van IVE studenten te verrijken, zijn de faciliteiten van industriestandaarden opgezet om de werkomgeving te simuleren. Onze laboratoria en centra zijn een upgrade op een regelmatige basis om op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de sector.

levendige campussen Studenten het invoeren van een IVE-programma zal een verrijkende en studie het leven vol plezier te ontdekken. Onze 9 IVE campussen maken op een interactieve leeromgeving voor studenten om een ​​passie voor leren kweken en hun interesses en talenten te ontwikkelen door middel van verschillende sportieve en culturele activiteiten.

IVE's campussen over het grondgebied zijn volledig uitgerust met essentiële state-of-the-art faciliteiten om studenten voor te bereiden op een goed afgeronde leven op de campus. Elke campus was speciaal gebouwd met gespecialiseerde faciliteiten voor studenten van verschillende disciplines om kennis en praktische vaardigheden te verwerven in hun gekozen gebieden.

Teaching Excellence Onze hooggekwalificeerde lerarenteam beschikt over gedegen ervaring in de sector. Met onze unieke 'denken en doen' aanpak, onze leraren geven evenwichtige academische kennis en praktische know-how in de feitelijke werkplek van essentieel belang voor professioneel succes.

Met de uitvoering van de ontwikkeling van medewerkers programma's, docenten verblijf aan de pols van de ontwikkelingen in de industrie. Studenten kunnen leren van hun leraren de meest up-to-date kennis en worden uitgerust met competenties voor hun toekomstige ontwikkeling.

Sterke Industry Network IVE streeft ernaar om op lange termijn de industrie partnerschap smeden ter ondersteuning van onze koers planning en curriculum design. Industrie te ondersteunen neemt ook de vorm van interactieve leeractiviteiten, kansen voor de industrie bevestiging en arbeidsbemiddeling.

veelbelovende toekomst Onze studenten consequent ontvangen vele prijzen en beurzen, getuigenis van hun academische uitmuntendheid en uitstekende prestaties. Meer dan 300 beurzen worden geleverd door bedrijven, beroepsorganisaties en liefhebbers.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Hong Kong Institute of Vocational Education

Om het hoofd te bieden aan de snelle ontwikkeling van de digitale entertainmentindustrie in Hongkong en Azië, wil dit programma de studenten praktische kennis en vaardigh ... [+]

Doelstellingen van het programma

Om het hoofd te bieden aan de snelle ontwikkeling van de digitale entertainmentindustrie in Hongkong en Azië, wil dit programma de studenten praktische kennis en vaardigheden bieden om professionals te worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van computerspelletjes, computeranimatie en visuele effecten. Dit is ook een uniek programma waarin studenten toegang krijgen tot geavanceerde computersystemen en software om hun creatieve ideeën voor de productie van digitale entertainmentproducten te realiseren.

De computerspelstroom ontworpen met modules om de competentie van afgestudeerden te ontwikkelen bij het toepassen van computer grafische programmeertechnieken bij het ontwikkelen van interactieve spel- en trainingssimulatietoepassingen.... [-]

Hongkong
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hong Kong Institute of Vocational Education

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden met de nodige professionele kennis en vaardigheden om hun carrière in de horeca voort te zetten. Het programma rich ... [+]

Doelstellingen van het programma

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden met de nodige professionele kennis en vaardigheden om hun carrière in de horeca voort te zetten. Het programma richt zich zowel op theorie als op praktische training. Door gesimuleerde werkomgevingen en industriële hechting kunnen studenten relevante technische bekwaamheid en professionele kennis van de industrie verwerven.

Dit programma is ontworpen met de nadruk op generieke en taaltraining, ontwikkeling van de hele persoon en werkervaring om studenten na hun afstuderen beter voor te bereiden op verdere studies en werk.

leerplan

Semester 1

Fundamentele bedrijfskunde voor gastvrijheidPrincipes en werkwijzen voor eten en drinkenCulinaire basisprincipes en -praktijkenInformation Technology Essentials - GastvrijheidAccommodatie Operaties IHuisvestingspraktijkenHedendaagse kwesties in de hotelindustrie (uit te voeren tijdens Semester 1-5)EngelsWhole Person Development - Samenwerking, Teamwork... [-]
Hongkong
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hong Kong Institute of Vocational Education

Dit programma is bedoeld om studenten in staat te stellen een loopbaan na te streven bij multinationale ondernemingen die zich bezighouden met internationale handel en za ... [+]

Doelstellingen van het programma

Dit programma is bedoeld om studenten in staat te stellen een loopbaan na te streven bij multinationale ondernemingen die zich bezighouden met internationale handel en zaken doen. Het legt de nadruk op praktische training en behandelt zakelijke talen (Japans / Koreaans / Spaans), academische, technische en leidinggevende vaardigheden in een internationale zakelijke omgeving, juridische en financiële aspecten, e-marketing, cross-culturele managementvaardigheden, praktisch tentoonstellingsbeheer en kwaliteitsbeheer.

Dit programma is ontworpen met de nadruk op generieke en taaltraining, ontwikkeling van de hele persoon en werkervaring om studenten beter te kunnen voorbereiden op verdere studies en werk na het afstuderen.... [-]

Hongkong
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK