Hong Kong Institute of Vocational Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als lid van de VTC Group, de Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) is de toonaangevende beroeps- en beroepsonderwijs provider in Hong Kong, is vastbesloten om verzorgende professionals gewaardeerd door industrieën. IVE is evolueert in combinatie met de economische ontwikkeling van Hong Kong, het bouwen van een competente en innovatieve werknemers nodig zijn in een kenniseconomie.

uitstekende faciliteiten Om de leerervaring van IVE studenten te verrijken, zijn de faciliteiten van industriestandaarden opgezet om de werkomgeving te simuleren. Onze laboratoria en centra zijn een upgrade op een regelmatige basis om op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de sector.

levendige campussen Studenten het invoeren van een IVE-programma zal een verrijkende en studie het leven vol plezier te ontdekken. Onze 9 IVE campussen maken op een interactieve leeromgeving voor studenten om een ​​passie voor leren kweken en hun interesses en talenten te ontwikkelen door middel van verschillende sportieve en culturele activiteiten.

IVE's campussen over het grondgebied zijn volledig uitgerust met essentiële state-of-the-art faciliteiten om studenten voor te bereiden op een goed afgeronde leven op de campus. Elke campus was speciaal gebouwd met gespecialiseerde faciliteiten voor studenten van verschillende disciplines om kennis en praktische vaardigheden te verwerven in hun gekozen gebieden.

Teaching Excellence Onze hooggekwalificeerde lerarenteam beschikt over gedegen ervaring in de sector. Met onze unieke 'denken en doen' aanpak, onze leraren geven evenwichtige academische kennis en praktische know-how in de feitelijke werkplek van essentieel belang voor professioneel succes.

Met de uitvoering van de ontwikkeling van medewerkers programma's, docenten verblijf aan de pols van de ontwikkelingen in de industrie. Studenten kunnen leren van hun leraren de meest up-to-date kennis en worden uitgerust met competenties voor hun toekomstige ontwikkeling.

Sterke Industry Network IVE streeft ernaar om op lange termijn de industrie partnerschap smeden ter ondersteuning van onze koers planning en curriculum design. Industrie te ondersteunen neemt ook de vorm van interactieve leeractiviteiten, kansen voor de industrie bevestiging en arbeidsbemiddeling.

veelbelovende toekomst Onze studenten consequent ontvangen vele prijzen en beurzen, getuigenis van hun academische uitmuntendheid en uitstekende prestaties. Meer dan 300 beurzen worden geleverd door bedrijven, beroepsorganisaties en liefhebbers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Hoger diploma in games en animatie

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Hongkong

Om het hoofd te bieden aan de snelle ontwikkeling van de digitale entertainmentindustrie in Hongkong en Azië, wil dit programma de studenten praktische kennis en vaardigheden bieden om professionals te worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van computerspelletjes, computeranimatie en visuele effecten. [+]

Doelstellingen van het programma

Om het hoofd te bieden aan de snelle ontwikkeling van de digitale entertainmentindustrie in Hongkong en Azië, wil dit programma de studenten praktische kennis en vaardigheden bieden om professionals te worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van computerspelletjes, computeranimatie en visuele effecten. Dit is ook een uniek programma waarin studenten toegang krijgen tot geavanceerde computersystemen en software om hun creatieve ideeën voor de productie van digitale entertainmentproducten te realiseren.

De computerspelstroom ontworpen met modules om de competentie van afgestudeerden te ontwikkelen bij het toepassen van computer grafische programmeertechnieken bij het ontwikkelen van interactieve spel- en trainingssimulatietoepassingen.... [-]


Diploma

Hoger diploma in International Business Management met talen

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Hongkong

Dit programma is bedoeld om studenten in staat te stellen een loopbaan na te streven bij multinationale ondernemingen die zich bezighouden met internationale handel en zaken doen. Het legt de nadruk op praktische training en behandelt zakelijke talen (Japans / Koreaans / Spaans), academische, technische en leidinggevende vaardigheden in internationale zakelijke omgeving, juridische en financiële aspecten, e-marketing, cross-culturele managementvaardigheden, praktisch tentoonstellingsbeheer en kwaliteitsbeheer. [+]

Doelstellingen van het programma

Dit programma is bedoeld om studenten in staat te stellen een loopbaan na te streven bij multinationale ondernemingen die zich bezighouden met internationale handel en zaken doen. Het legt de nadruk op praktische training en behandelt zakelijke talen (Japans / Koreaans / Spaans), academische, technische en leidinggevende vaardigheden in internationale zakelijke omgeving, juridische en financiële aspecten, e-marketing, cross-culturele managementvaardigheden, praktisch tentoonstellingsbeheer en kwaliteitsbeheer.

Dit programma is ontworpen met de nadruk op generieke en taaltrainingen, ontwikkeling van de hele persoon en werkervaring om studenten na afstuderen beter toe te rusten voor verdere studies en werk.... [-]


Contact
Bezoekadres
VTC Admissions Office
Room 032, Ground Floor,
6 Oi Kwan Road, Wan Chai, Hong Kong

HK