Hong Kong Institute of Vocational Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als lid van de VTC Group is het Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) de toonaangevende aanbieder van beroepsonderwijs en beroepsonderwijs in Hong Kong, toegewijd aan het koesteren van professionals gewaardeerd door industrieën. IVE evolueert mee met de economische ontwikkeling van Hong Kong en heeft een competent en innovatief personeelsbestand opgebouwd dat nodig is in een kenniseconomie.

Uitstekende faciliteiten

Om de leerervaring van IVE-studenten te verrijken, zijn voorzieningen van industriestandaarden opgezet om de werkplekomgeving te simuleren. Onze laboratoria en centra worden regelmatig geüpgraded om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de branche.

129249_IVE_0004.jpg

Levendige campussen

Studenten die deelnemen aan een IVE-programma zullen een verrijkend en leuk studieleven ontdekken. Onze 9 IVE-campussen creëren een interactieve leeromgeving voor studenten om een passie voor leren te cultiveren en hun interesses en talenten te ontwikkelen door middel van verschillende sportieve en culturele activiteiten.

De campussen van IVE over het hele grondgebied zijn volledig uitgerust met essentiële ultramoderne faciliteiten om studenten voor te bereiden op een goed afgerond campusleven. Elke campus was speciaal gebouwd met gespecialiseerde faciliteiten voor studenten van verschillende disciplines om kennis en praktische vaardigheden op te doen in de door hen gekozen gebieden.

129250_IVE_0001.jpg

Teach Excellence

Ons hooggekwalificeerd onderwijsteam beschikt over solide branche-ervaring. Met onze unieke "Think and Do" -benadering, geven onze leraren evenwichtige academische kennis en praktische knowhow die vereist is op de eigenlijke werkplek, essentieel voor professioneel succes.

Met de implementatie van programma's voor personeelsontwikkeling blijft het onderwijzend personeel op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector. Studenten kunnen van hun docenten de meest actuele kennis leren en worden uitgerust met competenties voor hun toekomstige ontwikkeling.129251_IVE_0005.jpg

Sterk industrieel netwerk

IVE streeft ernaar een langdurig industrieel partnerschap te smeden ter ondersteuning van onze cursusplanning en curriculumontwerp. Ondersteuning van de industrie neemt ook de vorm aan van interactieve leeractiviteiten, kansen voor industrie-hechting en vacatures.

Veelbelovende toekomst

Onze studenten ontvangen consequent talloze prijzen en beurzen, getuigen van hun academische excellentie en uitstekende prestaties. Meer dan 300 beurzen worden verstrekt door bedrijven, beroepsorganisaties en enthousiastelingen.

Locaties

Hong Kong

Address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden