Hong Kong Design Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Hong Kong Design Institute ( HKDI ) is een toonaangevende ontwerpinstelling van de VTC Group. Het biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs om kennis en professionaliteit te cultiveren en produceert opkomende talenten die de creatieve industrie in Hong Kong ondersteunen.


Een dynamische leeromgeving

127860_HKDI_0009.jpg

HKDI bekroonde campus van HKDI is gewijd aan het bieden van de meest dynamische leeromgeving voor kwaliteitsontwerponderwijs.


Kwaliteitsprogramma's

Met jarenlange ervaring in ontwerpeducatie brengt HKDI de sterke punten van vier ontwerpafdelingen - architectuur, interieur- en productontwerp, communicatieontwerp en digitale media, ontwerpfunderiestudies en mode- en beeldontwerp - samen om 20 ontwerpprogramma's aan te bieden. HKDI is zeer flexibel in articulatie en geavanceerd onderwijs en biedt studenten een driejarig universitair universitair Pathway van een hoger diploma tot bacheloropleidingen aangeboden door gerenommeerde universiteiten in het VK. Ons curriculum is ontworpen met input van marktleiders om ervoor te zorgen dat het relevant is en reageert op ontwikkelingen in de sector. HKDI programma's worden door de Hong Kong Council voor de accreditatie van academische en beroepskwalificaties verzekerd van kwaliteit.

127859_HKDI_0008.jpg


Creativiteit in actie

HKDI hanteert een "think-and-do" -benadering door zijn eigentijdse curriculum en actieve samenwerkingen met lokale en internationale academische en industriële partners. Studenten krijgen de kans om hands-on ervaring op te doen en deel te nemen aan wereldwijde uitwisselingsprogramma's om hun horizon te verbreden en hun creatief denken en sociale gevoeligheid te vergroten.


Een gewaardeerde keuze voor succes

Design kan je een bevredigende en bevredigende carrière bieden. We zien er naar uit om u als lid van de HKDI familie te mogen HKDI .

Locaties

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong