Hong Kong Design Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

139938_HKDI_campus.jpg

Het Hong Kong Design Institute ( HKDI ) is een toonaangevende ontwerpinstelling onder de VTC Group. Het biedt onderwijs van hoge kwaliteit om kennis en professionaliteit te cultiveren en opkomende talenten te koesteren die de creatieve industrie in Hong Kong ondersteunen.

Met jarenlange ervaring in ontwerponderwijs, brengt HKDI de sterke punten van haar ontwerpafdelingen - Architectuur, Interieur en Productontwerp, Communicatieontwerp, Digitale Media en Mode en HKDI samen om meer dan 20 ontwerpprogramma's te bieden. Zeer flexibel in articulatie en voortgezet onderwijs, HKDI biedt studenten een driejarige universitaire opleiding Pathway van een hoger diploma één jaar bachelordiploma's worden aangeboden door gerenommeerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

HKDI hanteert een "think-and-do" -benadering door zijn eigentijdse curriculum en actieve samenwerkingen met lokale en internationale academische en industriële partners. Studenten krijgen de kans om hands-on ervaring op te doen en deel te nemen aan wereldwijde uitwisselingsprogramma's om hun horizon te verbreden en hun creatief denken en sociale gevoeligheid te vergroten.

139939_HKDI_0007.jpg

Een dynamische leeromgeving

De HKDI begon het academiejaar 2010/11 op haar bekroonde nieuwe campus in Tiu Keng Leng. De campus is toegewijd aan het bieden van de meest dynamische leeromgeving voor kwaliteitsontwerponderwijs.

Kwaliteitsprogramma's en studentenondersteuning

Ons curriculum is ontworpen met input van marktleiders om ervoor te zorgen dat het relevant is en reageert op ontwikkelingen in de sector. HKDI programma's worden van hoge kwaliteit verzekerd door de Hong Kong Council for the Accreditation of Academic and Vocational Qualifications.

Onze studenten en alumni krijgen advies en ondersteuning bij loopbaanontwikkeling. Door articulatieovereenkomsten met gerenommeerde buitenlandse universiteiten kunnen afgestudeerden van het HKDI Higher Diploma lokaal aanvullende opleidingen volgen en binnen een of twee jaar diploma's behalen.

Creativiteit in actie

De uitgebreide ontwerpprogramma's van de HKDI omvatten activiteiten om uw creatieve denk- en besluitvormingsvaardigheden, culturele gevoeligheid en mondiaal perspectief te voeden. De HKDI ervaring is gebaseerd op een "denk-en-doe" -benadering waarmee u uw passie voor design kunt ontwikkelen terwijl u de vaardigheden en kennis bijbrengt die nodig zijn voor succes.

Een gewaardeerde keuze voor succes

Design kan je een bevredigende en bevredigende carrière bieden. We zien er naar uit om u als lid van de HKDI familie te mogen HKDI .

Locaties

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden