Lees de Officiële Beschrijving

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) is een onafhankelijk onderwijsinstituut dat oorspronkelijk werd opgericht in 1995 in Boedapest, Hongarije. Sinds 1995 is AIC uitgegroeid tot een bekende aanbieder van kwaliteitsonderwijs in Europa. AIC heeft voortdurend nieuwe programma's ontwikkeld en heeft zijn deuren geopend voor meer internationale studenten in verschillende Europese campussen.

AIC biedt programma's voor internationale middelbare schoolstudies, basisprogramma's na de middelbare school ter voorbereiding op Europese universiteiten. AIC biedt ook BS- , MS- en DBA-programma's van FEDE richting Europese graden.

Missie

Avicenna International College bereidt en leidt zijn studenten op om verantwoordelijke burgers te zijn, te genieten van leren, academisch te ontwikkelen en een succesvol hoger onderwijs te volgen. De passie voor kennis en levenslang leren is een integraal onderdeel van ons onderwijs.

Avicenna is een zorgzame, veilige en zeer academische gemeenschap met focus op "holistische benadering", "probleemoplossing" en "interactief leren".

Avicenna bevordert wederzijds respect voor zichzelf en anderen en betrekt studenten bij het bouwen van een thuis weg van hun huis.

Avicenna International College , dat zijn eigen Avicenna-gerichte aanpak en stijl hanteert, biedt opleidingen op het gebied van graden en niet-graden aan, terwijl studenten wordt geadviseerd en over het 'brug'-concept wordt meegenomen.

Niet-graads onderwijs / training, uitbreiding van het leren van wereldtalen, kunst- en loopbaantraining, publicatie van boeken en buitenschoolse materialen, ontwikkeling van internet en multimedia-inhoud behoren tot de missies van AIC.

We bestuderen en erkennen voortdurend de academische en wetenschappelijke behoeften van onze leerlingen, ontwerpen en ontwikkelen moderne producten en diensten voor deze behoeften. Onze producten en diensten zullen beschikbaar zijn voor al onze leerlingen.

Avicenna International College zet zich in om partner te zijn van het succes van zijn studenten over de hele wereld.

Toekomstige kansen voor AIC-studenten

Na hun afstuderen aan de AIC sluiten de meeste van onze studenten zich aan bij de beste Europese, Britse en Amerikaanse universiteiten om hun studie af te ronden. Veel universiteiten zijn nu actief op zoek naar toelating van AIC-studenten dankzij de hoge kwaliteit van het onderwijs aan AIC.

Andere afgestudeerden van AIC die de basisprogramma's in verpleegkunde, IT, toerisme en hotelmanagement of op andere gebieden hebben afgerond, vinden graag een baan en worden goed betaald op de Europese markt.

Je toekomstige universiteit

Veel Europese, Britse en Noord-Amerikaanse universiteiten laten onze afgestudeerde studenten toe. Voor medische studies behoren onze afgestudeerden tot de beste van universiteiten zoals Semmelweis University (Hongarije), Szeged University (Hongarije), Charles University (Tsjechië), Comenius University (Slowakije), verschillende andere universiteiten in Italië, Spanje, Servië, Slovenië, Turkije en andere landen.

Studenten die het NCUK-basisprogramma afronden, kunnen hun Internationale Jaarjaar bij AIC voortzetten en vervolgens naar een Britse partneruniversiteit gaan om hun BA / BS- of MS-diploma te behalen.

De volgende Britse universiteiten GARANTIE en toelating voor onze studenten die sterk zijn in Engels en wetenschappen:

 • Aston University
 • Universiteit van Birmingham
 • Universiteit van Bradford
 • Universiteit van Bristol
 • Universiteit van Huddersfield
 • Universiteit van Kent
 • Kingston University Londen
 • Universiteit van Leeds
 • Leeds Becket University
 • Liverpool John Moores University
 • Universiteit van Manchester
 • Manchester Metropolitan University
 • Queen Mary University of London
 • Universiteit van Salford, Manchester
 • De universiteit van Sheffield
 • Sheffield Hallam University
Opleidingen te volgen in:
 • Hongaars
 • Engels

Deze school biedt ook:

Propedeuse

Avicenna International College

Avicenna Business Foundation Program (BFP) is bedoeld voor internationale studenten die de middelbare school hebben afgemaakt en die hun studies in Europa aan de Engelsta ... [+]

BFP zal een sterke basis bieden in algemeen en academisch Engels

Avicenna Business Foundation Program (BFP) is bedoeld voor internationale studenten die de middelbare school hebben afgemaakt en die hun studies in Europa aan de Engelstalige universiteit willen voortzetten. BFP biedt een sterke basis in het algemeen en academisch Engels voor de studenten en biedt ook enig inzicht in elementaire zakelijke onderwerpen. Onze afgestudeerden kunnen solliciteren naar elke Europese of Noord-Amerikaanse universiteit.

Bedrijfskunde, economie, bankieren, marketing, internationale betrekkingen, rechten en IT in marketing behoren tot de vakgebieden die de afgestudeerden van Business Foundation Program (BFP) kunnen kiezen om hun studie voort te zetten aan een van de Engelstalige Europese universiteiten.... [-]

Hongarije Boedapest
April 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Avicenna International College

German Foundation Program (GFP) op Avicenna is ontworpen voor studenten die hun middelbare school hebben afgerond en van plan zijn om hun studie voort te zetten aan een u ... [+]

GFP richt zich op de ontwikkeling van Duitse taalvaardigheden

German Foundation Program (GFP) op Avicenna is ontworpen voor studenten die hun middelbare school hebben afgerond en van plan zijn om hun studie voort te zetten aan een universiteit in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland, waar de voertaal Duits is. GFP richt zich op de ontwikkeling van de Duitse taalvaardigheden van de studenten. Alle in aanmerking komende studenten kunnen zich aanmelden voor deze cursus, maar voorkennis van Duits is geen vereiste.

Om u aan te melden voor elk AIC Foundation-programma, doorloopt u de volgende stappen:Dien het ingevulde aanvraagformulier in voor een van de AIC Foundation-programma'sToelatingsbriefBereid de aanvraag- en registratiedocumenten voorBreng het collegegeld en verzekeringsgeld over naar AICAIC e-mail- en communicatiesysteemHongaars SchengenvisumReisarrangement... [-]
Hongarije Boedapest
April 2020
Duits
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Avicenna International College

NCUK - IFY Business Stream is een uitstekend Foundation Year-programma dat AIC-studenten voorbereidt op gegarandeerde toelating tot een partneruniversiteit VK of studies ... [+]

Uitstekend basisjaarprogramma

NCUK - IFY Business Stream is een uitstekend Foundation Year-programma dat AIC-studenten voorbereidt op gegarandeerde toelating tot een partneruniversiteit VK of studies aan een andere prestigieuze universiteit in Europa, Australië of de VS. Studenten krijgen een sterke opleiding in algemeen en academisch Engels tijdens deze cursus van één jaar. Speciale onderwerpen met betrekking tot hun toekomstige universitaire studies zullen ook worden verstrekt. Halve finale en eindexamens worden georganiseerd door NCUK. Succesvolle studenten verdienen een zeer waardevol certificaat van NCUK.

Bedrijfskunde en vele andere gerelateerde vakgebieden op het niveau van BA en MA worden gezocht door veel internationale studenten, vooral uit landen als India, Nepal, Iran, Turkije en Afrikaanse landen. Deze studenten willen graag de basis van het bedrijfsleven leren aan een bekende hogeschool of universiteit en een gerenommeerd diploma behalen. Het NCUK-programma in Business (IFY) zorgt ervoor dat de studenten van Avicenna naar een Britse universiteit van hoge kwaliteit gaan en een diploma behalen dat veel deuren voor hen zal openen. Studenten nemen 3 modules en Academisch Engels. Na alle vereisten te hebben voltooid, zal NCUK de succesvolle studenten een IFY-graad verlenen. NCUK helpt ook de AIC Admission Department om onze afgestudeerde studenten in een van de Britse universiteiten te plaatsen.... [-]

Hongarije Boedapest
April 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Avicenna International College

NCUK is een wereldwijd erkend consortium van vooraanstaande Britse universiteiten die hoogwaardige onderwijsdiensten biedt voor het VK en internationale studenten om zich ... [+]

Hoogwaardige educatieve

NCUK is een wereldwijd erkend consortium van vooraanstaande Britse universiteiten die hoogwaardige onderwijsdiensten biedt voor het VK en internationale studenten om zich voor te bereiden op het VK en andere universiteiten. Het International Foundation Year (NCUK - IFY) is bedoeld voor internationale studenten om toegang tot een partneruniversiteit te garanderen en de vaardigheden te bieden die nodig zijn voor succesvolle studies in jaar 1 en 2. Het programma wordt gedurende een jaar gegeven en wordt beoordeeld via interne en externe examens en cursussen. Een sterke Academisch Engelse module (EAP) is gebouwd in dit Foundation-programma.

Naast het leveren van sterke wetenschappelijke en Engelse vaardigheden en vereiste internationale academische kwalificaties voor het studeren in het Verenigd Koninkrijk en andere universiteiten (VS, Australië), geeft de IFY je cultureel bewustzijn en leert je hoe je moet leren in een westerse omgeving.... [-]

Hongarije Boedapest
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Interview with Alireza Ebrahimi

Interview with Amirreza Khodaparast