Avicenna International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) is een onafhankelijk onderwijsinstituut dat oorspronkelijk werd opgericht in 1995 in Boedapest, Hongarije. Sinds 1995 is AIC uitgegroeid tot een bekende aanbieder van kwaliteitsonderwijs in Europa. AIC heeft voortdurend nieuwe programma's ontwikkeld en heeft zijn deuren geopend voor meer internationale studenten in verschillende Europese campussen.

AIC biedt programma's voor internationale middelbare schoolstudies, basisprogramma's na de middelbare school ter voorbereiding op Europese universiteiten. AIC biedt ook BS- , MS- en DBA-programma's van FEDE richting Europese graden.

Missie

Avicenna International College bereidt en leidt zijn studenten op om verantwoordelijke burgers te zijn, te genieten van leren, academisch te ontwikkelen en een succesvol hoger onderwijs te volgen. De passie voor kennis en levenslang leren is een integraal onderdeel van ons onderwijs.

Avicenna is een zorgzame, veilige en zeer academische gemeenschap met focus op "holistische benadering", "probleemoplossing" en "interactief leren".

Avicenna bevordert wederzijds respect voor zichzelf en anderen en betrekt studenten bij het bouwen van een thuis weg van hun huis.

Avicenna International College , dat zijn eigen Avicenna-gerichte aanpak en stijl hanteert, biedt opleidingen op het gebied van graden en niet-graden aan, terwijl studenten wordt geadviseerd en over het 'brug'-concept wordt meegenomen.

Niet-graads onderwijs / training, uitbreiding van het leren van wereldtalen, kunst- en loopbaantraining, publicatie van boeken en buitenschoolse materialen, ontwikkeling van internet en multimedia-inhoud behoren tot de missies van AIC.

We bestuderen en erkennen voortdurend de academische en wetenschappelijke behoeften van onze leerlingen, ontwerpen en ontwikkelen moderne producten en diensten voor deze behoeften. Onze producten en diensten zullen beschikbaar zijn voor al onze leerlingen.

Avicenna International College zet zich in om partner te zijn van het succes van zijn studenten over de hele wereld.

Toekomstige kansen voor AIC-studenten

Na hun afstuderen aan de AIC sluiten de meeste van onze studenten zich aan bij de beste Europese, Britse en Amerikaanse universiteiten om hun studie af te ronden. Veel universiteiten zijn nu actief op zoek naar toelating van AIC-studenten dankzij de hoge kwaliteit van het onderwijs aan AIC.

Andere afgestudeerden van AIC die de basisprogramma's in verpleegkunde, IT, toerisme en hotelmanagement of op andere gebieden hebben afgerond, vinden graag een baan en worden goed betaald op de Europese markt.

Je toekomstige universiteit

Veel Europese, Britse en Noord-Amerikaanse universiteiten laten onze afgestudeerde studenten toe. Voor medische studies behoren onze afgestudeerden tot de beste van universiteiten zoals Semmelweis University (Hongarije), Szeged University (Hongarije), Charles University (Tsjechië), Comenius University (Slowakije), verschillende andere universiteiten in Italië, Spanje, Servië, Slovenië, Turkije en andere landen.

Studenten die het NCUK-basisprogramma afronden, kunnen hun Internationale Jaarjaar bij AIC voortzetten en vervolgens naar een Britse partneruniversiteit gaan om hun BA / BS- of MS-diploma te behalen.

De volgende Britse universiteiten GARANTIE en toelating voor onze studenten die sterk zijn in Engels en wetenschappen:

 • Aston University
 • Universiteit van Birmingham
 • Universiteit van Bradford
 • Universiteit van Bristol
 • Universiteit van Huddersfield
 • Universiteit van Kent
 • Kingston University Londen
 • Universiteit van Leeds
 • Leeds Becket University
 • Liverpool John Moores University
 • Universiteit van Manchester
 • Manchester Metropolitan University
 • Queen Mary University of London
 • Universiteit van Salford, Manchester
 • De universiteit van Sheffield
 • Sheffield Hallam University

Locaties

Boedapest

Address
Orczy út,3
1089 Boedapest, Hongarije