SuperSkilz

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SuperSkilz: Wie zijn wij?

SuperSkilz is een aanbieder van online training vaardigheden. Onze certificering gebieden bestrijken: CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, EG-Raad, EMC2, VMware, Adobe, SAP, en PMI. Certificering cursussen leiden tot banen in de IT Security, IT Forensic Investigation, Security Analysis, Database Development, Database Administration, Network Engineering, Grafisch ontwerp, Penetratietests, Data Centre Management Project Management, Technische Bestuurskunde, Systems Administration, Microsoft Office specialismen, IT Management , en meer.

Onze missie is heel simpel ... om het leven van gewone mensen te veranderen door hen te helpen om buitengewone vaardigheden die hen in staat te krijgen.

We zijn een beetje anders dan andere aanbieders van opleidingen. We hebben geen kennis zien op de conventionele manier, maar als supermachten die het leven van niet alleen de mensen die hen kunnen veranderen, maar hun omgeving.

In onze ogen, een moeder die heeft gekozen om haar vaardigheden te verbeteren om een ​​betere baan te krijgen en geven haar kinderen een betere kwaliteit van leven is een superheld. Ze is ook een superheld aan haar kinderen, familie en vrienden.

Bij SuperSkilz bieden wij gewone mensen met de middelen om super geworden.

Dus waar wacht je nog op? Krijg wat SuperSkilz ... verander je leven ... word een superheld!

Locaties

UK Online

Address
SuperSkilz
133 Houndsditch

EC3A 7BX UK Online, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: