Wiltshire College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wiltshire College is een van de grootste openbare gefinancierd voortgezet en hoger onderwijs hogescholen in het Verenigd Koninkrijk. Elk jaar duizenden studenten bij ons om hun onderwijs te bevorderen en hun doelen te bereiken.

Het college werd in de afgelopen jaren gevormd door de fusie van Chippenham, Lackham, Trowbridge en Salisbury HogescholenMaar de geschiedenis van de afzonderlijke universiteiten kunnen worden getraceerd terug tot het begin van 1900.

Het College is heel verspreid 4 belangrijkste campussen en 5 kleinere centra door de graafschap Wiltshire in het hart van Zuid-Engeland. De meeste van onze internationale studenten zijn gebaseerd op de Salisbury Campus, Op slechts 7 mijl van een van de meest bezochte monumenten in het Verenigd Koninkrijk, Stonehenge.

Wij bieden een breed scala aan cursussen voor internationale studenten, die een veilige en gastvrije omgeving die zal ervoor zorgen dat u leren en ontwikkelen van uw Engels taal, academische en / of beroepsvaardigheden.

Wij zijn een Britse Visa en immigratie (UKVI) Highly Trusted Sponsor voor TIER 4 Student Visa en kan ook student bezoeker visum documentatie te geven. Het college heeft ook een discrete multireligieuze ruimte voor alle studenten om te gebruiken.

Met meer dan 3300 full-time studenten, 6000 deeltijdstudenten en 800 University Level studenten Wiltshire College is een spannende plek om te studeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Propedeuse » Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Algemeen Engels voor internationale studenten (elementaire tot de bovenste intermediair)

Campus Voltijd 10 - 30 weken August 2019 Verenigd Koninkrijk Salisbury Chippenham Trowbridge +2 more

Deze cursus is voor internationale studenten die wensen om hun kennis van het Engels in een ondersteunende en Engels sprekende omgeving in het Verenigd Koninkrijk te verbeteren. Wij bieden cursussen aan Elementary (gelijk aan A2 of IELTS band 3.0), Intermediate (gelijk aan B1 of IELTS banden 3,5-4,5) en Upper Intermediate (gelijk aan B2 of IELTS band 5,0-6,0) niveaus ... [+]

Algemeen Engels voor internationale studenten (Elementary naar Upper Intermediate)

Deze cursus is voor internationale studenten die wensen om hun kennis van het Engels in een ondersteunende en Engels sprekende omgeving in het Verenigd Koninkrijk te verbeteren. Wij bieden cursussen aan Elementary (gelijk aan A2 of IELTS band 3.0), Intermediate (gelijk aan B1 of IELTS banden 3,5-4,5) en Upper Intermediate (gelijk aan B2 of IELTS band 5,0-6,0) niveaus.

Studenten zullen een eerste beoordeling te ondernemen om hun huidige niveau van het Engels te bepalen, en zal dan studeren in een klasse die hun huidige niveau van het Engels-wedstrijden.

Normale wekelijkse beoordelingen en tests zullen worden uitgevoerd om de leerlingen aanmoedigen om nieuwe taal te herzien en zorgen voor een zekere mate van vooruitgang. Deze studie zal onder meer IELTS voorbereiding. Cursusgelden variëren afhankelijk van de lengte van de studie vereist.... [-]


Diploma

HND bedrijf

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Chippenham Salisbury Trowbridge +2 more

De Higher National Diploma in Business (International Programme) is ideaal voor studenten die een diploma van het hoger onderwijs en opleiding in de wereld van het bedrijfsleven en de internationale handel. De HND Business is een niveau 5 kwalificatie wat betekent dat het op hetzelfde niveau als fundament graden en andere hoger onderwijs diploma's uitgereikt door de universiteiten ... [+]

HND Zakelijk

De Higher National Diploma in Business (International Programme) is ideaal voor studenten die een diploma van het hoger onderwijs en opleiding in de wereld van het bedrijfsleven en de internationale handel. De HND Business is een niveau 5 kwalificatie wat betekent dat het op hetzelfde niveau als fundament graden en andere hoger onderwijs diploma's uitgereikt door de universiteiten.

Een belangrijk kenmerk van deze HND is dat het voorziet in een gespecialiseerde business onderwijs gedurende een periode van twee jaar verbonden aan beroepsorganisatie eisen (bijvoorbeeld het Chartered Management Institute) en zorgt voor een grondige in de belangrijkste concepten en praktische vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken in het arbeidsproces of voortgezet undergraduate studies.... [-]


Propedeuse

Stichting Kunst en vormgeving

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Salisbury Chippenham Trowbridge +2 more

De Kunst en Design Foundation loopt al meer dan 50 jaar en is erkend door de beste Belgische Art and Design instituten met studenten verloopt op een aantal van deze elk jaar. Studenten zijn voorzien van vaste werkplekken in een goed verlichte, speciaal gebouwde studio met toegang tot uitstekende gespecialiseerde workshops voor 3D werk, keramiek, grafiek, fotografie en computer werken ... [+]

Stichting Kunst en Vormgeving

De Kunst en Design Foundation loopt al meer dan 50 jaar en is erkend door de beste Belgische Art and Design instituten met studenten verloopt op een aantal van deze elk jaar.

Studenten zijn voorzien van vaste werkplekken in een goed verlichte, speciaal gebouwde studio met toegang tot uitstekende gespecialiseerde workshops voor 3D werk, keramiek, grafiek, fotografie en computer werken.

Reguliere tutorials zijn een belangrijk onderdeel van het programma waarmee docenten om te werken met studenten om zich te concentreren op hun cursussen en helpen om hun sterke en toekomstige progressie te identificeren.

Zowel tijdens de herfst en de lente termen zijn er georganiseerde bezoeken aan galeries en tentoonstellingen in Londen te zien.... [-]


Universiteit van Bath internationale propedeuse

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Salisbury Chippenham Trowbridge +2 more

De Internationale Stichting Jaar is een één jaar durende cursus gebaseerd op Wiltshire College Salisbury die studenten voorbereidt op binnenkomst op hun gekozen universiteit van Bath graad. Zolang studenten bereiken van de vereiste kwaliteiten zullen deze worden gewaarborgd automatisch indienststelling jaar 1 op een van de hoogste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk ... [+]

Universiteit van Bath International Foundation Jaar

De Internationale Stichting Jaar is een één jaar durende cursus gebaseerd op Wiltshire College Salisbury die studenten voorbereidt op binnenkomst op hun gekozen universiteit van Bath graad. Zolang studenten bereiken van de noodzakelijke kwaliteiten zullen ze gegarandeerd worden automatisch binnenkomst in jaar 1 op een van de hoogste ranking universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

De Internationale Stichting Jaar is speciaal ontwikkeld voor internationale studenten, want het is belangrijk om de kans om te leren hoe om te studeren in het Verenigd Koninkrijk en het ontwikkelen van de juiste studievaardigheden klaar voor de progressie naar de Universiteit van Bath hebben. ... [-]


Wiltshire propedeuse

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Salisbury Chippenham Trowbridge +2 more

De Wiltshire International Foundation Jaar (Ify) is een eenjarige pre-universitaire opleiding, met inbegrip van een aanzienlijke mate van Engels taalonderwijs. Het programma is ontworpen om studenten met een vermelding route naar Britse universiteit programma's en er zijn progressie afspraken met meer dan 30 Britse universiteiten ... [+]

Wiltshire Basisjaar

De Wiltshire International Foundation Jaar (Ify) is een eenjarige pre-universitaire opleiding, met inbegrip van een aanzienlijke mate van Engels taalonderwijs. Het programma is ontworpen om studenten met een vermelding route naar Britse universiteit programma's en er zijn progressie afspraken met meer dan 30 Britse universiteiten.

De Ify beoogt de studenten algemene en academische Kennis van het Engels, studievaardigheden en cultureel begrip te verbeteren en hen te laten kennismaken met academische studie in het Engels op het gebied van computers en / of het bedrijfsleven op een passend niveau.

Natuurlijk structuur

Om het programma kandidaten moeten bestuderen en passeren acht modules te voltooien. Het programma bestaat uit de volgende zes core modules:... [-]


Videos

Accommodation at Wiltshire College

Wiltshire College University Level Courses