Lees de Officiële Beschrijving

Of dit je eerste stap is naar een kwalificatie of het is onderdeel van je verlangen naar levenslang leren, we hebben veel verschillende cursussen en buitenschoolse activiteiten om je te bieden.

Als een van de grootste hogescholen voor hoger en hoger onderwijs in het VK, met unieke colleges in twee provincies, willen we leerervaringen bieden die leiden tot de ontwikkeling van bredere vaardigheden en verbeterde bestemmingen voor al onze studenten.

Onze recente Ofsted-inspectie benadrukt ons succes en onze sterke focus zowel op studenten als op het voldoen aan de behoeften van de industrie. We zijn ook een van de slechts vijf hogescholen in het Verenigd Koninkrijk die door de Privy Council Foundation Degree Awarding Powers worden toegekend - wat betekent dat onze academische kwaliteit en normen voor hoger onderwijs gelijk zijn aan die van elke universiteit.

We geloven dat het niet alleen gaat om de essentiële kwalificaties en kennis die je nodig hebt om vooruit te komen, maar om de essentiële overdraagbare vaardigheden om je te helpen bij je volgende stappen, wat ze ook mogen zijn.

WCG helpt je een ondernemersmentaliteit te ontwikkelen door ondernemende en innovatieve vaardigheden en gedragingen bij te houden, die je zullen helpen om succesvol te worden in een wereld die voortdurend in competitie is.

We bieden al het bovenstaande in een ondersteunende, vriendelijke, hoogwaardige en technologisch gestuurde omgeving. Onze succespercentages voor studenten en resultaten op A-niveau liggen op een nooit eerder gezien hoogtepunt, met onze studenten die een brede waaier van loopbanen met wereldwijd erkende merken doorlopen en veel studenten hebben ook hun eigen bedrijven en ondernemingsprojecten opgezet.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

A-levels

Warwickshire College Group

A-niveau programma's bestaan ​​uit twee helften. Het eerste jaar wordt een AS-niveau genoemd. Het tweede jaar wordt een A2 genoemd. De twee helften vormen het laatste A-n ... [+]

A-niveau programma's bestaan ​​uit twee helften. Het eerste jaar wordt een AS-niveau genoemd. Het tweede jaar wordt een A2 genoemd. De twee helften vormen het laatste A-niveau.

Applied Science (Biomedical / Forensic Pathways ) BTEC Extended Diploma

Naast alle onderstaande A-niveau onderwerpen, bieden we een BTEC Extended Diploma in Applied Science (Biomedical Science of Analytical and Forensic Science). Beide Pathways komen overeen met drie A-niveaus.

Royal Leamington Spa AS-level optieblokken 2017/18* Niveau 3 Cert / DiplomaRugby College AS-level optieblokken 2017/18NB Optieblokken kunnen worden gewijzigd. De hierboven genoemde onderwerpen worden aangeboden, maar als e... [-]
Verenigd Koninkrijk Leamington Spa
Augustus 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Warwickshire College Group

Je kunt de Engelse taal studeren aan onze Engelse talenschool in Royal Leamington Spa College. ... [+]

Je kunt de Engelse taal studeren aan onze Engelse talenschool in Royal Leamington Spa College.

De Royal Leamington Spa en Rugby hogescholen zijn geaccrediteerd door de British Council en English UK. Ons Rugbycollege is een IELTS-examencentrum.

Engelse taallessen

Studenten van WCG kunnen drie verschillende soorten Engelstalige programma's studeren:

1. Academisch Engels - 22 uur per week

Het Academisch Engelstalig programma is bedoeld voor studenten die willen doorstromen naar een academische opleiding, hetzij op WCG, of een Bachelor, Masters of PhD-programma aan de universiteit.

Dit is een intensief taalprogramma dat je academische studievaardigheden en je algemene Engelse taalvaardigheden zal ontwikkelen, en zal er ook voor zorgen dat je voorbereid bent op je IELTS-examen. Minimale inschrijfleeftijd is 16. De kosten zijn £ 210,00 per week * (22 uur).... [-]

Verenigd Koninkrijk Leamington Spa
Open Inschrijving
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Warwickshire College Group

A-niveaus worden meestal gedurende een periode van twee jaar bestudeerd en worden algemeen erkend als de kwalificaties die Britse universiteiten gebruiken om te beoordele ... [+]

A-levels

A-niveaus worden meestal gedurende een periode van twee jaar bestudeerd en worden algemeen erkend als de kwalificaties die Britse universiteiten gebruiken om te beoordelen of een student in aanmerking komt voor een opleiding. Kosten zijn £ 9.000 per jaar.

Internationale toegang tot universiteit

Deze cursussen duren een jaar en zijn bedoeld voor diegenen die graag naar de universiteit willen gaan. Naast het leren van uw specialistische onderwerpen, ontvangt u ook collegegeld in het Engels, wiskunde, IT en studievaardigheden.

Veel studenten slagen op de universiteit en daarbuiten - velen volgen nieuwe carrières en zullen veranderingen in hun leven zien die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Studenten studeren in een ondersteunende omgeving met andere volwassen studenten. We verlichten studenten weer naar het onderwijs door voort te bouwen op bestaande ervaringen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Leamington Spa
Augustus 2019
Engels
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands