Waltham International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Visie

Het leven van mensen in de hele gemeenschap en uit verschillende culturen verbeteren en ontwikkelen door middel van betaalbare en toegankelijke beroepsopleiding en -opleidingen in een inclusieve omgeving.

Missie

Om erkend te worden als een leverancier van hoogwaardig onderwijs, met een uitstekende slagingskans in vergelijking met de nationale benchmark en andere vergelijkbare instellingen, en streven we naar:

  • Ontwikkel blended learning voor hoger en voortgezet onderwijs
  • Het aanbod van het hoger onderwijs uitbreiden
  • Voortdurend verbeteren van kwaliteitsborgingsprocessen en handhaven van academische normen in overeenstemming met de kaders van inspectie- en beoordelingsorganen en het toekennen van organisatie-verwachtingen
  • Actief verkennen en ontwikkelen van elektronische en interactieve onderwijs-, leer- en beoordelingsgerelateerde strategieën en middelen die digitale geletterdheid bevorderen en de studentenervaring verbeteren of verbeteren.
  • Om een ​​topleverancier te worden voor Skill Funding Agency (SFA) om de geavanceerde voorziening voor leenkredieten aan te bieden.

Waarom WIC

Waltham International College , opgericht in 2010, is een alternatieve aanbieder van programma's voor hoger en hoger onderwijs in Barking, Oost-Londen. In april 2015 veranderde WIC van locatie en verhuisde van Birmingham naar Barking, Essex. WIC is nu gevestigd op de 7e verdieping, Crown House, Linton Road, Barking Essex IG11 8HG

Het college biedt een breed scala aan programma's, van instapniveau tot niveau 7 op het gebied van bedrijfsmanagement, gezondheids- en sociale zorg, kinderopvang en schoonheid. Het college biedt ook volledig gefinancierde programma's (gedekt door het budget voor volwasseneneducatie) en stageprogramma's. We integreren de talenten van onze studenten met hun persoonlijke visies en aspiraties om hen te ondersteunen in het worden van de auteurs van hun eigen succes.

Het College zet zich in voor het aanbieden van hoogwaardige educatieve diensten aan al zijn leerlingen, ongeacht hun achtergrond, met behulp van innovatieve methoden van lesgeven en leren om hen uit te rusten met de vaardigheden om te bereiken in een moderne wereldeconomie.

onze locatie

Waltham International College is gevestigd in het hart van Barking. Barking is een stad in een buitenwijk van Engeland en maakt deel uit van de London Borough of London Barking en Dagenham. Het is 14,2 km ten oosten van Charing Cross en is een van de 35 grote centra die in het London Plan zijn geïdentificeerd. Het was historisch een visserij en agrarische nederzetting in de provincie Essex en vormde een oude parochie. De economische geschiedenis wordt gekenmerkt door een verschuiving naar tuinbouw en industriële ontwikkeling in het zuiden grenzend aan de rivier de Theems. Als onderdeel van de groei in de voorsteden van Londen in de 20e eeuw, breidde Barking aanzienlijk uit en nam de bevolking toe, voornamelijk als gevolg van de ontwikkeling van het landgoed van de County County County in Becontree in de jaren 1920, en het werd een gemeentelijk stadje in 1931, en onderdeel van Groot Londen in 1965.

Waltham International College is gevestigd in Crown House op de 7e verdieping en is toegankelijk via het ondergrondse, bovengrondse, C2C-spoorwegnetwerk en een breed scala aan bussen. Het college ligt op 1 minuut lopen van het Barking metro-, boven- en busstation. Het Barking Station ligt in het district, Hammersmith en C2C Line. Er zijn frequente en snelle verbindingen vanuit het centrum van Londen en vanuit de gebieden ten oosten van Barking.

Het College is goed verbonden met de omliggende stadsdelen van Londen door de vele busroutes die door Ilford lopen. Bushaltes liggen dicht bij het college. In het bijzonder zijn er de nuttige services van 287.366, EL1, 169 en 238.

Locaties

Barking

Address
Barking, Engeland, Verenigd Koninkrijk