Lees de Officiële Beschrijving

Visie

Het leven van mensen in de hele gemeenschap en uit verschillende culturen verbeteren en ontwikkelen door middel van betaalbare en toegankelijke beroepsopleiding en -opleidingen in een inclusieve omgeving.

Missie

Om erkend te worden als een leverancier van hoogwaardig onderwijs, met een uitstekende slagingskans in vergelijking met de nationale benchmark en andere vergelijkbare instellingen, en streven we naar:

  • Ontwikkel blended learning voor hoger en voortgezet onderwijs
  • Het aanbod van het hoger onderwijs uitbreiden
  • Voortdurend verbeteren van kwaliteitsborgingsprocessen en handhaven van academische normen in overeenstemming met de kaders van inspectie- en beoordelingsorganen en het toekennen van organisatie-verwachtingen
  • Actief verkennen en ontwikkelen van elektronische en interactieve onderwijs-, leer- en beoordelingsgerelateerde strategieën en middelen die digitale geletterdheid bevorderen en de studentenervaring verbeteren of verbeteren.
  • Om een ​​topleverancier te worden voor Skill Funding Agency (SFA) om de geavanceerde voorziening voor leenkredieten aan te bieden.

Waarom WIC

Waltham International College , opgericht in 2010, is een alternatieve aanbieder van programma's voor hoger en hoger onderwijs in Barking, Oost-Londen. In april 2015 veranderde WIC van locatie en verhuisde van Birmingham naar Barking, Essex. WIC is nu gevestigd op de 7e verdieping, Crown House, Linton Road, Barking Essex IG11 8HG

Het college biedt een breed scala aan programma's, van instapniveau tot niveau 7 op het gebied van bedrijfsmanagement, gezondheids- en sociale zorg, kinderopvang en schoonheid. Het college biedt ook volledig gefinancierde programma's (gedekt door het budget voor volwasseneneducatie) en stageprogramma's. We integreren de talenten van onze studenten met hun persoonlijke visies en aspiraties om hen te ondersteunen in het worden van de auteurs van hun eigen succes.

Het College zet zich in voor het aanbieden van hoogwaardige educatieve diensten aan al zijn leerlingen, ongeacht hun achtergrond, met behulp van innovatieve methoden van lesgeven en leren om hen uit te rusten met de vaardigheden om te bereiken in een moderne wereldeconomie.

onze locatie

Waltham International College is gevestigd in het hart van Barking. Barking is een stad in een buitenwijk van Engeland en maakt deel uit van de London Borough of London Barking en Dagenham. Het is 14,2 km ten oosten van Charing Cross en is een van de 35 grote centra die in het London Plan zijn geïdentificeerd. Het was historisch een visserij en agrarische nederzetting in de provincie Essex en vormde een oude parochie. De economische geschiedenis wordt gekenmerkt door een verschuiving naar tuinbouw en industriële ontwikkeling in het zuiden grenzend aan de rivier de Theems. Als onderdeel van de groei in de voorsteden van Londen in de 20e eeuw, breidde Barking aanzienlijk uit en nam de bevolking toe, voornamelijk als gevolg van de ontwikkeling van het landgoed van de County County County in Becontree in de jaren 1920, en het werd een gemeentelijk stadje in 1931, en onderdeel van Groot Londen in 1965.

Waltham International College is gevestigd in Crown House op de 7e verdieping en is toegankelijk via het ondergrondse, bovengrondse, C2C-spoorwegnetwerk en een breed scala aan bussen. Het college ligt op 1 minuut lopen van het Barking metro-, boven- en busstation. Het Barking Station ligt in het district, Hammersmith en C2C Line. Er zijn frequente en snelle verbindingen vanuit het centrum van Londen en vanuit de gebieden ten oosten van Barking.

Het College is goed verbonden met de omliggende stadsdelen van Londen door de vele busroutes die door Ilford lopen. Bushaltes liggen dicht bij het college. In het bijzonder zijn er de nuttige services van 287.366, EL1, 169 en 238.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Waltham International College

Onlangs herontwikkelde hogere BTEC-landen zijn ontworpen om een ​​gespecialiseerd beroepsprogramma te bieden, waar nodig gekoppeld aan professionele lichaamsvereisten en ... [+]

Kwalificatie

Onlangs herontwikkelde hogere BTEC-landen zijn ontworpen om een ​​gespecialiseerd beroepsprogramma te bieden, waar nodig gekoppeld aan professionele lichaamsvereisten en nationale beroepsnormen. Ze bieden een sterke, sectorgebonden nadruk op praktische ontwikkeling van vaardigheden naast de ontwikkeling van de vereiste kennis en inzicht. De kwalificaties bieden een grondige basis voor de belangrijkste concepten en praktische vaardigheden die vereist zijn in hun sector en hun nationale erkenning door werkgevers maakt een directe doorstroom naar werk mogelijk. Een belangrijk progressiepad voor BTEC HNC- en HND-leerders is het tweede of derde jaar van een graad of honours degree-programma, afhankelijk van de match van de BTEC-hogere nationale eenheden met de betreffende opleiding. De Pearson BTEC HNC en HND in Business (RQF) bieden een progressieve route naar de professionele kwalificaties die worden aangeboden door verschillende beroepsorganisaties in het bedrijfsleven.... [-]

Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Waltham International College

Functionele vaardigheden kwalificaties in het Engels en wiskunde aan het Waltham International College zijn ontworpen om studenten de kans te bieden om nuttige overdraagb ... [+]

Functionele vaardigheden kwalificaties in het Engels en wiskunde aan het Waltham International College zijn ontworpen om studenten de kans te bieden om nuttige overdraagbare vaardigheden te verwerven. Ze zullen de studenten helpen om effectief, onafhankelijk en vol vertrouwen in hun werk en leven in het algemeen te functioneren.

Functionele vaardigheden kwalificaties in wiskunde

WIC is een Edexcel goedgekeurd testcentrum voor functionele vaardigheden. Niveau 1 en Niveau 2 tests zijn beschikbaar op aanvraag. Voor meer informatie kunt u ons bezoeken op Crown House, 7e verdieping, Cambridge Road, Off Linton Road, Barking, IG11 8HG Verenigd Koninkrijk of neem contact met ons op via 0207 0180 430.... [-]

Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Waltham International College

Deze kwalificatie biedt u de mogelijkheid kennis en vaardigheden te leren en te demonstreren die u hebt ontwikkeld voor een specifiek gebied van ICT. ... [+]

Level 2 Diploma in ondersteuning van ICT-systemen

Stad en gildenAccreditatie nr .: 501/1430 / XDuur van de cursus: 8 weken (Voltijd)Credits: 37Geleide lesuren: 250 - 275Totale kwalificatietijd: 370Wat ga je leren?

Deze kwalificatie biedt u de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te leren en aan te tonen die u hebt ontwikkeld voor een specifiek gebied van ICT, zoals:

database ontwikkelingwebsite ontwerpIT-productontwikkelingnetwerkplanning en installatieprogrammeringsysteem analysebekabeling en telecommunicatieGeschiktheid

Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar werk of beginnen, als systeemanalist, systeemondersteuningstechnicus, webontwerper of softwareontwikkelaar.

Toelatingseisen... [-]
Engels
Voltijd
8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Waltham International College

Het VTCT-kwalificatieniveau 5 in de kwalificatie Onderwijs en Training biedt u de kennis, het inzicht en de vaardigheden om les te geven, en ontwikkelt een reeks persoonl ... [+]

Kwalificatie

Het VTCT-kwalificatieniveau 5 in de kwalificatie Onderwijs en Training biedt u de kennis, het inzicht en de vaardigheden om les te geven, en ontwikkelt een reeks persoonlijke kwaliteiten en attributen die vereist zijn voor het onderwijzen, beoordelen en ondersteunen van leerlingen.

Je leert over een bredere professionele praktijk, theorieën, principes en modellen in het onderwijs, evenals het onderwijs, leren en beoordelen in het onderwijs.

Tijdens je cursus heb je ook de mogelijkheid om een ​​reeks optionele units te bestuderen, waaronder actie-onderzoek, inclusieve training, lesgeven op een specialistisch gebied en je voorbereiden op de persoonlijke tutoringsrol.... [-]

Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands