Walsall College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan Walsall College?

Bij Walsall College, zult u een geweldige en unieke kans om wonen en leren ervaren in het Verenigd Koninkrijk op een van West Midlands grootste regering gefinancierde hogescholen ontvangen. Onze campus is state of the art, aanbieden: 4 specialist leren decks in aanvulling op een Learning Resource Centre; een sportschool; hair & beauty salon; een restaurant en 3 student cafés; en gratis wi-fi in heel onze campus. Onze ervaren, gekwalificeerde docenten zijn native speakers met een eerste graad en zijn gewijd aan excellentie te leveren aan alle studenten. Daarnaast hebben we een speciale International Team, die zijn er om u ondersteuning te bieden en te helpen met alles wat je nodig hebt, inclusief de reis, visa (we zijn UK Border Agency Highly Trusted Sponsors), je registreren met een arts, politie registratie en het openen van een bankrekening ! Wij zijn een bekroonde college!

AoC Beacon Award Winner voor Efficiëntie door het effectief gebruik van technologie in het Voortgezet Onderwijs en Vaardigheden, dus het is geen verrassing dat we hebben gratis Wi-Fi toegang overal in onze campus Matrix Excellence Awards & Black Country Quality Award in Carrière onderwijs, voorlichting, advies en begeleiding (Gold Standard) LSIS Toonaangevend Learner Voice Awards 2 eervolle vermeldingen. We luisteren naar wat onze leerlingen willen en voldoen aan hun behoeften.

Over Walsall

Walsall is een levendig en cultureel diverse stad, gelegen in de buurt van de tweede grootste stad van Engeland, Birmingham Reizen is gemakkelijk en Walsall ligt op slechts 15 minuten met de trein naar Birmingham, de tweede stad van Groot-Brittannië In Birmingham vindt u de Bull Ring Shopping Centre, dat is een van de grootste winkelcentra in het Verenigd Koninkrijk en heeft een enorm aanbod aan winkels, boetieks en restaurants ontdekken De centrale ligging zorgt ervoor dat bewegen de Midlands is makkelijk, met historische stadjes zoals Stratford-upon-Avon en Warwick minder dan een uur rijden Wij zijn ook slechts ongeveer 1 uur rijden van Londen en op 1 uur rijden van Manchester met de trein Je zult nooit een tekort aan dingen te doen, want er zijn eindeloze mogelijkheden voor sport, entertainment en reizen

Wat leerlingen hebben gezegd over ons

"De steun die ik kreeg van de International team was uitstekend, ze zijn erg vriendelijk en heeft me veel geholpen. ' 'De docenten zijn erg geduldig en helpen de leerlingen heel wat.' 'Ik ben echt blij dat ik studeerde aan de universiteit het hielp me om te wennen aan het Engels manier van leven voordat de universiteit.' 'Walsall College biedt een gevarieerde, creatieve en nuttige cursus Engels voor studenten.'

Residentiële IELTS Programme

Als u graag naar het Verenigd Koninkrijk te komen studeren een korte Engels taal programma dan hebben we de cursus voor u en uw school of universiteit. Wij hebben momenteel lopen een reeks van Engels taal programma's vanaf 8 weken IELTS programma's om pre-zittingen Engels voorbereiding voor de studie van de universiteit door het jaar. Wij bieden op maat gemaakte residentiële arrangementen voor groepen leerlingen uit scholen en universiteiten in de wereld. Onze Engels taal programma's kunnen worden aangepast 4 tot 8 weken afhankelijk van uw behoefte. We kunnen ook een IELTS examen na afloop van je cursus.

Wij helpen u met:

het helpen bij het schrijven van brieven nodig voor collectieve visa, regelen airport pick-up groep diensten, het vinden van gastgezinnen met maaltijden inbegrepen het regelen van een sociaal route organiseren bus passeert of andere ondersteuning die u nodig hebt

Een groep van 36 studenten uit Thailand onlangs bezocht Walsall College voor 8 weken studeert een Engels taal programma. We vonden accommodatie voor elk van de studenten en docenten met DBS gecontroleerd plaatselijke families, die de ervaring van het leven met gastgezinnen een waardevol onderdeel van hun culturele kennis van Britse cultuur gevonden. Alle studenten zal nemen een IELTS (International Engels Language Testing System) Engels examen aan het einde van de cursus, als ze ervoor kozen Cambridge als hun testcentrum, het einde van het examen werd gevierd met een excursie.

Dr Choksaurin Jitchoknimit, IELTS Preparation Course Project Manager bij Samufprakarn Assumption School in Thailand commentaar; "De cursus is zeer goed en bereidt studenten voor op IELT examen dat zij nodig heeft om om te gaan op de universiteit. Een groep studenten kwam hier vorig jaar en we goede resultaten zagen, dus besloten we om een ​​andere groep mee dit jaar brengen. De campus is hier zeer indrukwekkend, met goede faciliteiten voor studenten om te gebruiken. Evenals het bestuderen, hebben de studenten geleefd met leuke gastgezinnen en hebben gekregen een echte ervaring van de Britse cultuur. "

Locaties

Walsall

Address
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Walsall, Engeland, Verenigd Koninkrijk