Lees de Officiële Beschrijving

wles

West London English School Is een privé taalschool met een reputatie voor uitstekende leerstanden en biedt een omgeving om vrienden te maken en de levendige stad Londen te genieten.

De school ligt in Ealing Broadway, naast de historische Ealing Studios, die sinds de jaren 1930 verantwoordelijk is voor het aantal klassieke films en betrokken is bij recentere releases zoals 'Notting Hill', 'Shaun of the Dead' en 'I Give It een jaar'.

De school ligt dicht bij vele winkels, cafes en diverse parken. Het is slechts een korte wandeling naar het metrostation, waar u binnen 30 minuten de bezienswaardigheden van het centrum van Londen kunt bereiken. Het is een ontspannen en gastvrije plek voor studenten, maar toch dichtbij genoeg voor de opwinding die Londen te bieden heeft.

Engelse taalcursussen zijn geaccrediteerd door de Britse Raad en we bieden momenteel Algemeen Engels, Cambridge Engels examenvoorbereiding, Academische IELTS examenvoorbereiding, gesprek, Engels voor professionals, Business English en Engels zomercursussen, alsook de Engelse les en het Junior programma.

Studentenfeedback bevestigt dat leerlingen werkelijke tevredenheid en plezier krijgen van hun studie met WLES en op educatieve, culturele en maatschappelijke basis van de ervaring krijgen. Ons toegewijde onderwijspan zal hun best doen om u te helpen uw ambities te realiseren.

WLES Biedt een warm en vriendelijk milieu voor uw studie. Ons enthousiaste en toegewijde medewerker ondersteunt de studenten tijdens hun tijd actief met de school, die hulp verlenen aan praktische behoeften, waaronder wonen, financiering, gezondheid, sociale en persoonlijke problemen.

wles

Waarom voor ons kiezen?

Met lessen beperkt tot maximaal 12 studenten kunnen wij een persoonlijke service aanbieden en veel waarde bieden waar de leerkrachten de aandacht kunnen geven die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Hier bij de school hebben we enkele van de meest ondersteunende en deskundige Engelse leraren in het Verenigd Koninkrijk, die allemaal volledig gekwalificeerd zijn en veel jarenlange ervaring hebben. Onze leraren zijn trots op hun cursussen en zullen altijd klassen aanpassen aan de behoeften en voorkeuren van de studenten om ervoor te zorgen dat ze snel kunnen leren en verbeteren.

Wat de West-London Engelse School onderscheidt van andere Engelse scholen in Londen is ons personeel; Al onze medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk. Ze kunnen u helpen met veel aspecten van uw studie, van het openen van een bankrekening, het vinden van ergens om te wonen, het kiezen van de juiste cursus, het aanvragen van een VISA of andere problemen die onze studenten kunnen ondervinden tijdens hun studie in Londen.

In de West London Engelse School zorgen we ervoor dat al onze studenten tijdens hun tijd in Londen een geweldige ervaring hebben en onze studenten in staat stellen om te leren, te genieten en te presteren. Wij bieden onze studenten exclusiviteit en hoge leerstandaarden die uitstekende service en waar voor je geld bieden, en daarom raden wij u aan om de Engelse School West London te kiezen.

wles

Studentenleven

Voor veel van onze studenten is hun reis naar Londen om te studeren op de taalschool een belangrijke levensstijlverandering. Het is daarom van vitaal belang dat de taalschool deskundige hulp en begeleiding biedt over alle aspecten van het studentenleven.

Zelfs voordat onze buitenlandse studenten naar het Verenigd Koninkrijk aankomen, werken ons team hard voor hen om ervoor te zorgen dat alles goed gaat bij hun aankomst in het Verenigd Koninkrijk.

Het team is zich ervan bewust dat het academisch succes van de studenten op de taalschool vaak afhankelijk is van hun comfort in hun omgeving en hun vermogen om eventuele problemen te overwinnen.

De kracht en het succes van Londen vloeit voort uit zijn diversiteit en unieke mix van culturen. De stad is voortdurend aan het veranderen - behoudt een gevoel van traditie terwijl ook het nieuwe wordt omarmd.

Het studentenleven in Londen gaat niet alleen over je studie - het gaat om de vrienden die je maakt en de tijd die je doorbrengt in een van de meest fascinerende steden ter wereld.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

West London English School

Onze Algemene Engelse lessen zijn ontworpen om u te helpen uw Engels te gebruiken en te begrijpen. Deze lessen bevatten spreken, luisteren, lezen en schrijven vaardighede ... [+]

Onze Algemeen Engels Lessen zijn ontworpen om u te helpen uw Engels te gebruiken en te begrijpen. Deze lessen bevatten spreken, luisteren, lezen en schrijven vaardigheden; En ze zullen u ook helpen om uw grammatica en woordenschat te ontwikkelen.

Elke cursus is gebaseerd op een ander cursusboek, dat elke term verandert, en bevat ook een gegradeerde lezer die geschikt is voor uw niveau. Ze omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder: vakantie, eten en drinken, sport, cultuur, banen, vervoer en entertainment. Wij leveren bepaalde materialen gratis, afhankelijk van de lengte van uw cursus.

Wij bieden tot zeven niveaus van Algemeen Engels:

Voorlopig / A1 Pre-Intermediate / A2 / KET Intermediate / B1 / PET Boven-Intermediair / B1 - B2 / FCE Cambridge English First (FCE) / B2 / FCE Cambridge Engels Advanced (CAE) / C1 / CAE Cambridge English Proficiency (CPE) / C2 / CPE ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
West London English School

Onze IELTS voorbereidingskursus stelt u voor aan de verschillende delen van de test en geeft u de technieken die u nodig heeft om uw volledige potentieel te behalen. Deze ... [+]

Academische IELTS Is een internationaal erkende test die gebruikt wordt als toelatingsvereiste voor studie aan de universiteit in het Verenigd Koninkrijk. Het is ook vaak nodig voor visumaanvragen en voor mensen die op specifieke vakgebieden gaan, zoals medicijnen. Wanneer u een IELTS test uitvoert, wordt uw resultaat een in de vorm van een band die van 1 tot 9 is gescoord. Wanneer u contact opneemt met een universiteit, zullen zij u de band vertellen die u nodig heeft om te kunnen inschrijven op hun cursussen.

Hier is een ruwe gids voor IELTS bands:

C2 / 9 / CPE (Vaardigheid) C1 / 7-8 / CAE (geavanceerd) B2 / 5.5 - 6.5 / FCE (Eerste) B1 / 4 - 5 / PET Over de cursus ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
West London English School

Onze Business Engelse lessen zijn ontworpen om u te helpen de vaardigheden en vertrouwen die u nodig heeft om effectiever te communiceren op de werkplek. ... [+]

Onze Zakelijk Engels Lessen zijn ontworpen om u te helpen de vaardigheden en vertrouwen die u nodig heeft om effectiever te communiceren in de werkplek.

Elke cursus is gebaseerd op een cursusboek dat geschikt is voor uw niveau. Leraren zullen ook lessen baseren op de behoeften van de groep en materialen uit authentieke bronnen gebruiken zoals tijdschriften, kranten, video's en podcasts. Wij leveren bepaalde materialen gratis, afhankelijk van de lengte van uw cursus.

Onze cursussen gebruiken een communicatieve methodologie, wat betekent dat er veel nadruk ligt op spreken en luistervaardigheden. Ze zijn ontworpen om u te helpen u meer vlot en zelfvertrouwen uit te drukken bij het communiceren met klanten en collega's op verschillende niveaus en in verschillende werksituaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 - 12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

West London English School

Onze Engelse zomercursussen zijn een geweldige manier om uw Engelse vaardigheden te verbeteren, terwijl u alles wat Londen deze zomer aanbiedt, verkent. We hebben twee pa ... [+]

Onze Engelse zomercursussen Zijn een geweldige manier om uw Engelse vaardigheden te verbeteren, terwijl u alles wat Londen deze zomer aanbiedt, verkent. We hebben twee pakketten beschikbaar voor studenten die Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en een van de grootste steden ter wereld willen ontdekken en ervaren.

Engelse taal zomer cursus (optie A) Algemeen Engels Voltijds - 4 weken Accommodatie met gastgezin bed & breakfast single / double room (eenpersoons) Sociaal programma ten minste 4 evenementen 4 United Kindom tours Luchthaven ophalen van Heathrow of Gatwick *

Prijs: £ 1.545

Engelse taal zomer cursus (optie B) Algemeen Engels Voltijds - 4 weken Gedeelde accommodatie zelfstandige kamer (2 personen) * Sociaal programma ten minste 4 evenementen 4 United Kindom tours Luchthaven ophalen Heathrow of Gatwick * ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands