Lees de Officiële Beschrijving

Breng je zomer door en word deel van een universiteit van wereldklasse!

Wanneer u lid wordt van de International Summer School 2019, boekt u uw plek om deel uit te maken van een internationaal erkend centrum voor onderzoek, ondernemerschap en kennis van wereldklasse. Over vier weken, van 15 juli tot 9 augustus 2019, ontmoet je veel van de studenten en medewerkers die de Universiteit van Southampton wereldwijd tot de top 100 van universiteiten behoren.

Door samen te werken met studenten en personeel van over de hele wereld in de klas, terwijl je optimaal gebruik maakt van onze moderne campusfaciliteiten, of terwijl je ontspant in je comfortabele hal, zul je vrienden maken en ervaringen opdoen om mee naar huis te nemen die uniek zijn .

Je verkent het VK en zijn cultuur en erfgoed - zowel door spannende studie in de klas als onderweg tijdens de vele uitstapjes en excursies.

Je zult goede herinneringen opdoen aan een culturele ervaring die is geworteld in de honderdjarige traditie van een van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

"Ik heb genoten van de ontspannen sfeer, de levensstijl en het Britse volk", Jasmine - Vorige student van de zomercursus106200_rsz_adobestock_1286147981.jpg

Lokale informatie

Southampton is de grootste stad in het ceremoniële graafschap Hampshire aan de zuidkust van Engeland.

Wij zijn gelegen op 120 km van Londen; 19 mijl van Portsmouth en 12 mijl van Winchester. We zijn slechts een paar minuten van het New Forest National Park, dat is 219 vierkante mijl van prachtig park en bos. Een groot deel van Zuid-West Hampshire is een prachtig landschap dat zich uitstrekt in het zuidoosten van Wiltshire en in het oosten van Dorset. We zijn ook heel dicht bij Stonehenge, een van de wonderen van de wereld en het bekendste prehistorische monument in Europa.

Southampton heeft ongeveer 220.000 inwoners en is een van de meest groene en aangename grootstedelijke gebieden van het VK. Southampton heeft een eigen vliegveld en snelle spoorverbindingen naar Londen en de rest van het VK. Omdat we aan de zuidkust liggen, zijn we de bakermat van Carnival UK en hebben we de grootste cruiseschepen ter wereld die ons regelmatig bezoeken.

Southampton is ook de thuisbasis van Southampton Football Club, die concurreert in de Premier League en The Ageas Bowl, de thuisbasis van Hampshire County Cricket Club.

Het winkelcentrum West Quay is gelegen in het hart van de stad Southampton, het is een winkelruimte van 800.000 vierkante meter met 150 winkels waaronder John Lewis, Marks and Spencer, Apple en Hollister.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

University of Southampton International Summer School

Als je lid wordt van de International Summer School 2019, bestudeer je tot zes spannende onderwerpen in de vier weken dat je bij ons bent. Elk onderwerp wordt verzorgd do ... [+]

Doe mee met ons voor een zomer van de Britse cultuur en ontdek ons ​​toonaangevende onderzoek.

Als je lid wordt van de International Summer School 2019, bestudeer je tot zes spannende onderwerpen in de vier weken dat je bij ons bent. Elk onderwerp wordt verzorgd door een internationaal erkend lid van academisch personeel van de Universiteit van Southampton, in samenwerking met een van onze vele enthousiaste postdoctorale onderzoeksstudenten. In drie boeiende en interactieve klassesessies zullen zij u kennis laten maken met hun onderwerp van keuze, uitleggen waarom het belangrijk voor hen is en u inzicht bieden in de onderzoeksomgeving van wereldklasse waarin zij werken.

Je zult merken dat elk onderwerp een vriendelijke en boeiende ervaring is: je zult normaal gesproken in groepen met ongeveer 15 - 20 medestudenten studeren, waardoor je goede werkrelaties kunt vormen en de gelegenheid hebt om bij te dragen en te discussiëren in de klas.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands