Lees de Officiële Beschrijving

De University of Oxford werd gesticht in 1096 en is een van de toonaangevende universiteiten ter wereld.

Het Talencentrum is de University of Oxford voor alle studenten, academische en professionele medewerkers die hun taalvaardigheid willen verbeteren.

Onze Academic English-cursussen helpen internationale studenten hun academische geschreven en gesproken communicatie te verbeteren - bouwvaardigheden en meer vertrouwen. Ze worden gegeven door specialisten in academisch Engels en zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten en medewerkers van de University of Oxford .

Onze taalbibliotheek heeft multimediamateriaal voor het leren en testen van academisch Engels.

Gunstig gelegen in het centrum van Oxford, is ons toegewijde gebouw een toevluchtsoord voor iedereen binnen de universiteit die lid wil worden van onze gemeenschap van taalliefhebbers, waardoor u een ruimte heeft om uw taalvaardigheden te delen en u voor te bereiden op studie in het Engels.

Of u nu uw communicatievaardigheden wilt verbeteren, uw academische schrijven wilt verfijnen, vertrouwen wilt kweken met de Engelse taal, gemakkelijker wilt communiceren met mensen, uw loopbaanperspectieven wilt verbeteren of gewoon iets nieuws wilt leren, het Language Center University of Oxford de University of Oxford biedt een centrale hub voor iedereen .

U bent van harte welkom om met ons mee te doen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

University of Oxford

De University of Oxford biedt deze voorbereidende cursus met plezier aan voor nieuwe internationale studenten. Het intensieve programma van zes weken is ontworpen om de n ... [+]

De University of Oxford biedt deze voorbereidende cursus met plezier aan voor nieuwe internationale studenten. Het intensieve programma van zes weken is ontworpen om de nodige academische taal- en geletterdheidsvaardigheden te bieden om te slagen in de Engelstalige universitaire omgeving. De focus op schriftelijke en gesproken academische communicatie bereidt je voor op een hoog niveau vanaf het allereerste begin van je opleiding.

Belangrijkste feitenCursusnaam: Summer Pre-Sessional Academic English CourseLengte: een intensieve cursus van 6 wekenDatums: 5 augustus tot 13 september 2019Uren per week: 20 uur collegegeld per weekPrijs: £ 3.250 inclusief alle excursiesWaarom solliciteren voor de pre-sessie?... [-]
Verenigd Koninkrijk Oxford
Vraag informatie aan
English (UK)
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands