Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Nottingham biedt een breed scala aan cursussen voor bedrijven, economie, onderwijs, aardrijkskunde, recht, politiek en internationale betrekkingen, en sociologie en sociaal beleid.

Reputatie voor uitmuntendheid

De University of Nottingham is een wereldwijde top 100 universiteit en staat in de top 50 voor een aantal onderwerpen uit de sociale wetenschappen in de nieuwste QS World University Rankings. Een echt wereldwijde instelling, met campussen in China en Maleisië, Nottingham verwelkomt studenten van over de hele wereld.

Het biedt een dynamische leergemeenschap waar het onderwijs wordt ondersteund door onderzoek van wereldklasse. In het nieuwste Research Excellence Framework staat de universiteit op de achtste plaats in het VK op een schaal van 'onderzoekkracht' en meer dan 97% van haar onderzoek wordt internationaal erkend. De faculteit levert hier een waardevolle bijdrage aan met onderzoek dat brede effecten heeft op de samenleving, waaronder economie, gezondheid en welzijn, cultuur, openbaar beleid en milieu.

Inspirerende locatie

Scholen binnen de faculteit zijn gevestigd in het hart van Engeland, tegenover University Park en Jubilee Campus. Met een oppervlakte van 300 hectare wordt University Park algemeen beschouwd als een van de mooiste campussen in het Verenigd Koninkrijk, met een roeivijver en glooiende groene heuvels. Het ligt op slechts 10 minuten met de bus van het levendige stadscentrum van Nottingham en is goed verbonden met een tramnetwerk. Jubilee Campus heeft vele prijzen gewonnen voor zijn innovatieve, milieuvriendelijke gebouwen en dankzij de ligging aan het meer en de moderne sculpturen is het een inspirerende leeromgeving.

Toegewijd ondersteuningsnetwerk

De universiteit begeleidt je voordat je aankomt en ondersteunt je tijdens je studie. Ze bieden informatie en begeleiding bij tal van zaken, waaronder internationale kwalificaties, visa, financiën, arbeidsvoorschriften en aanpassing aan het leven in het VK.

Geaccrediteerd door de British Council voor het lesgeven van Engels in het VK, biedt het Center for English Language Education cursussen voor en tijdens je studie om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te ontwikkelen.

De Carrière- en Employability-service biedt loopbaanadvies voor het leven en Student Services helpt u bij eventuele persoonlijke of academische problemen.

Real-world leren

Alle scholen in de faculteit hebben waardevolle relaties met de industrie en onze cursussen voorzien u van de essentiële vaardigheden en specialistische kennis die u nodig hebt om uw professionele doelen te bereiken.

---

De informatie op deze website is opgesteld vóór het academisch jaar waarop deze van toepassing is. Alles is in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie op het moment van publicatie accuraat is, maar wijzigingen (bijvoorbeeld naar cursusinhoud) kunnen zich waarschijnlijk voordoen, gezien het interval tussen het publiceren en het begin van de cursus. Het is daarom erg belangrijk om de website van de universiteit te controleren op updates voordat je je aanmeldt voor de cursus door nottingham.ac.uk/studywithus te volgen . Waar er een verschil is tussen de inhoud van deze website en de website van de universiteit, heeft de inhoud van de website van de universiteit voorrang .

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Graduate Diploma

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze conversiecursus biedt een weg naar het MSc-programma als je je niet specialiseerde in economie op een bachelorniveau, maar een beetje achtergrond hebt in economie of ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt een route naar het MSc-programma als je je niet hebt gespecialiseerd in economie op een bachelorniveau, maar een beetje achtergrond hebt in economie of kwantitatieve vakken.

Als alternatief biedt de GDip ook afgestudeerden van de eerste graad uit andere disciplines de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren en hun loopbaanperspectieven te vergroten, door een element van de economische studie aan hun CV toe te voegen.

Het kan worden aangepast aan de behoeften van studenten uit verschillende academische achtergronden met verschillende niveaus van wiskundige training.

Je volgt lezingen, tutorials en seminars in niet-afgestudeerde economiemodules, zodat je beschikt over de kennis en vaardigheden die vereist zijn om een ​​postdoctorale studie te volgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Certificate

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus op afstand biedt professionele verrijking voor docenten die buiten het Verenigd Koninkrijk werken. ... [+]

Overzicht

Deze cursus op afstand biedt professionele verrijking voor docenten die buiten het Verenigd Koninkrijk werken.

Cohorten worden momenteel gerekruteerd op de onderstaande locaties:

ChinaColombiaTsjechische RepubliekOost AfrikaEcuadorGhanaIndiëMaleisiëNigeriaPeruSingaporeSpanjeThailandVAEUKVietnam

Ga voor meer informatie naar de schoolsite .

Cursus details

De PGCEi bestaat uit vier kernmodules van 15 studiepunten. De inductiefase is een intensief blok van studie. Alle aanvullende modules worden aangeleerd via afstandsonderwijs, zodat u in uw eigen scholen praktijkkennis kunt opdoen.

De aanbevolen tijdschaal voor de cursus is ongeveer 12 maanden, maar kan binnen acht maanden worden voltooid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus voldoet aan de voortdurende professionele ontwikkelingsbehoeften van school- / hogeschooldocenten die fungeren als de mentoren voor initiële lerarenopleiding ... [+]

Overzicht

Deze cursus voldoet aan de voortdurende professionele ontwikkelingsbehoeften van school- / hogeschooldocenten die optreden als mentor voor andere leraren.

Deze cursus stelt u in staat om kennis en begrip op te doen over begeleidende leerkrachten door middel van een reflectief onderzoek van uw eigen praktijk en die van anderen '. Door een reeks mentor- en coachingsmodellen te verkennen, ontwikkel je je professionele mentorvaardigheden en een persoonlijke actietheorie voor mentoring.

De impact van deze cursus gaat veel verder dan de deelnemende leraar; de ontwikkeling van hun praktijk heeft invloed op de professionele ontwikkeling van hun mentee en uiteindelijk op de praktijk in de klas.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus behandelt de behoeften van een reeks professionals die op zoek zijn naar werk of die momenteel werken in een onderwijsomgeving met internationale studenten al ... [+]

Overzicht

Deze cursus behandelt de behoeften van een reeks professionals die op zoek zijn naar werk of die momenteel werken in een onderwijsomgeving met internationale studenten als kern van de werking ervan.

In principe zal deze cursus je in staat stellen om je kennis van theorie en praktijk te ontwikkelen, uit te breiden en te verdiepen, of je nu werkt met internationale studenten in ondersteunende diensten of internationale kantoren; in de onafhankelijke sector in Engelstalige scholen of openbare scholen, of in hoger / voortgezet onderwijs.

In een doordringend klimaat van lokale, nationale en internationale veranderingen, is het belangrijk om expertise te ontwikkelen bij het interpreteren van veranderende politieke, sociale en juridische kaders, naast de culturele en psychosociale aspecten van het helpen en adviseren van verschillende internationale studenten. Deze cursus behandelt de centrale problemen waarmee internationale studentenadviseurs te maken krijgen in hun dagelijks werkzame leven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Diploma

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dit programma biedt kritische reflectie op hervormingen van de publieke sector, inclusief evidence-based beleid en praktijk. Het ondersteunt het creëren van een grotere c ... [+]

Overzicht

Professionele doctoraten zijn doctoraatsniveau kwalificaties, gelijk aan traditionele doctoraten. Het zijn rigoureuze programma's van geavanceerde toegepaste studie en onderzoek, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van praktiserende professionals. Ze bieden een kader voor de integratie van professionele expertise en wetenschappelijk onderzoek om specifieke interessegebieden te verkennen.

Dit programma biedt kritische reflectie op hervormingen van de publieke sector, inclusief evidence-based beleid en praktijk. Het ondersteunt het creëren van een grotere capaciteit binnen de publieke en vrijwillige sectoren om onderzoek uit te voeren, te doen en te evalueren als een bijdrage aan het bereiken van publieke doelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Met dit programma kun je vakken uit het openbaar beleid, het overheidsmanagement en onderzoeksmethoden combineren, terwijl je een substantieel stuk onafhankelijk onderzoe ... [+]

Overzicht

Met dit programma kun je vakken uit het openbaar beleid, het overheidsmanagement en onderzoeksmethoden combineren, terwijl je een substantieel stuk onafhankelijk onderzoek op doctoraal niveau uitvoert.

Professionele doctoraten zijn doctoraatsniveau kwalificaties, gelijk aan traditionele doctoraten. Het zijn rigoureuze programma's van geavanceerde toegepaste studie en onderzoek, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van praktiserende professionals. Ze bieden een kader voor de integratie van professionele expertise en wetenschappelijk onderzoek om specifieke interessegebieden te verkennen.

Dit programma biedt kritische reflectie op hervormingen van de publieke sector, inclusief evidence-based beleid en praktijk. Het ondersteunt het creëren van een grotere capaciteit binnen de publieke en vrijwillige sectoren om onderzoek uit te voeren, te doen en te evalueren als een bijdrage aan het bereiken van publieke doelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ontworpen voor studenten die dicht bij hun Engelse taalvereiste zijn, deze cursus is ontwikkeld met Nottingham University Business School. ... [+]

De academische cursus Engels voor academische doeleinden - Bedrijf en management is ontworpen in samenwerking met de Nottingham University Business School en bereidt studenten voor op undergraduate en postdoctorale programma's in business en management.

Er zijn twee cursussen: 10 weken en vijf weken.

Gezamenlijk aanbod

Als je voldoet aan de toelatingseisen voor je postgraduaat, kom je mogelijk in aanmerking voor een gezamenlijk aanbod. Met een gezamenlijk aanbod:

u hebt slechts één TIER 4-visum en CAS nodigje volgt een Engelse cursus voor Engelse Taal en Academische Vaardigheden en daarna ga je verder met je postdoctorale cursusje hebt een gegarandeerde plaats op je postacademische cursusje voortgang naar je postacademisch onderwezen cursus is automatisch, op voorwaarde dat je aanwezigheid op de CELE presessionele cursus ten minste 80% is en je alle cursussen voltooitVereisten voor de cursus ... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ontworpen voor studenten die dicht bij hun Engelse taalvereiste zijn, is deze cursus ontwikkeld met de faculteit ingenieurswetenschappen. ... [+]

The Presessional English for Academic Purposes - Engineering vijf weken durende cursus is ontworpen in samenwerking met de faculteit Ingenieurswetenschappen en bereidt studenten voor op undergraduate en postdoctorale programma's in Engineering.

Gezamenlijk aanbod

Als je voldoet aan de toelatingseisen voor je postgraduaat, kom je mogelijk in aanmerking voor een gezamenlijk aanbod. Dit betekent:

u hebt slechts één TIER 4-visum en CAS nodigje volgt een Engelse cursus voor Engelse Taal en Academische Vaardigheden en daarna ga je verder met je postacademische cursusje hebt een gegarandeerde plaats op je postacademische cursusje voortgang naar de postdoctorale opleiding is automatisch, mits je 80% of meer bijwoont en je alle cursussen voltooitVereisten voor de cursus ... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ontworpen voor studenten die dicht bij hun Engelse taalvereiste zijn, is deze vijfweekse cursus ontwikkeld met de School of Law. ... [+]

Presessioneel Engels voor academische doeleinden - Wet

De academische cursus Engels voor academische doeleinden - Law is bedoeld voor studenten die hun Engelse taalvereisten benaderen.

Dit 10 weken durende programma is ontworpen in samenwerking met de School of Law van de University of Nottingham om studenten voor te bereiden op postdoctorale programma's in de rechten, met name LLM-cursussen.

Gezamenlijk aanbod

Als je voldoet aan de toelatingseisen voor je postgraduaat *, kom je mogelijk in aanmerking voor een gezamenlijk aanbod. Met een gezamenlijk aanbod:

u hebt slechts één TIER 4-visum en CAS nodigje volgt een Engelse cursus voor Engelse Taal en Academische Vaardigheden en daarna ga je verder met je postdoctorale cursusje hebt een gegarandeerde plaats op je postacademische cursusje voortgang naar je postacademisch onderwezen cursus is automatisch, op voorwaarde dat je aanwezigheid op de CELE presessionele cursus ten minste 80% is en je alle cursussen voltooit... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre