University of Northampton International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UNIC biedt een helpende hand aan internationale studenten, wier huidige cijfers niet voldoen aan de universitaire graad van toelatingseis of een kwalificatie hebben die niet wordt erkend binnen de universiteit.

We helpen door een academische springplank te bieden aan de Universiteit van Northampton, door het aanbieden van Foundation-, First Year- en Pre-Masters-programma's over een breed scala van onderwerpen.

Onze basiscursussen leiden tot een bachelor's degree na voltooiing en zijn voor 2 semesters, terwijl pre-masters slechts voor één semester zijn en leiden tot een mastercursus.

Als uw aanvraag succesvol is, krijgt u bovendien één, gecombineerd CAS, met één visum voor de duur van uw UNIC- en UON-studie.

Over UNIC

Wat

UNIC is het Associate College van de University of Northampton en biedt educatieve Pathways voor een breed scala aan University of Northampton graden. UNIC biedt je een opwindende, waardevolle en dynamische educatieve ervaring in een omgeving die je aanmoedigt om excellentie in je studies te bereiken.

UNIC maakt deel uit van de wereldwijde Navitas Group, een internationaal erkende onderwijsaanbieder met de kennis en middelen van personeel in meer dan 120 hogescholen en campussen wereldwijd. Bij UNIC besteden we veel zorg aan het garanderen dat je ervaring aan de Universiteit van Northampton van de hoogste standaard is om je voor te bereiden op je toekomstige carrière in een mondiale economie. Door een UNIC Pathway kiezen, bent u klaar om academisch succes te behalen en geniet u van een onvergetelijke leerervaring.

Waar

UNIC bevindt zich op de Avenue Campus van de Universiteit van Northampton, dicht bij het centrum van Northampton en in het hart van Engeland, op slechts een uur met de trein van het centrum van Londen en Birmingham.

UNIC heeft uitstekende faciliteiten, waaronder een Student Hub, Learning Technology-suite en klaslokalen die allemaal speciaal zijn ingericht voor lesgeven en leren.

Ervaring van studenten

UNIC heeft een toegewijd Student Services-team gevestigd in het College. Naast het behandelen van vragen of vragen die ze hebben, organiseren ze ook regelmatig sociale evenementen zoals filmavonden, voetbaltoernooien en quizzen. Als UNIC-student heb je ook volledige toegang tot alle evenementen en faciliteiten van de University of Northampton. De University of Northampton Students 'Union is een van de slechts drie vakbonden in het land die alle clubs, sport en verenigingen GRATIS hebben om lid te worden van alle studenten.

Wanneer kan ik beginnen

UNIC heeft drie innames per jaar - januari, mei of september.

Wie

De Universiteit van Northampton heeft 15.000 studenten, met 1.000 internationale studenten uit meer dan 100 landen. Alleen UNIC heeft het afgelopen jaar studenten uit meer dan 30 verschillende landen ingeschreven.

Waarom

  1. Locatie - Northampton is de perfecte plek om te wonen, studeren en verkennen, op slechts een uur met de trein van het centrum van Londen en dicht bij de steden Oxford, Cambridge en Birmingham.
  2. Uitmuntendheid - de Universiteit van Northampton is bekroond met 'Gold' in het Teaching and Excellence Framework (TEF) van de overheid.
  3. Flexibiliteit - UNIC biedt Pathways aan meer dan 90 verschillende University of Northampton-opleidingen, wat betekent dat u de Pathway kunt kiezen die het beste bij u Pathway .

Locaties

Northampton

Address
Saint Georges Avenue
NN2 6JD Northampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden