University of Leicester Global Study Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Global Study Centre (GSC) verwelkomt het eerste cohort van studenten in september 2019 en biedt op maat gemaakte Pathways in een breed scala aan niet-gegradueerde opleidingen, evenals een echte studentenervaring van de Universiteit van Leicester.

Het Pathway curriculum, ontwikkeld in overeenstemming met de universiteit en volgens strikte kwaliteitsnormen, is ontworpen voor internationale studenten die net onder de criteria voor directe toegang (Engels of academisch) vallen.

Gevestigd op loopafstand van de campus van de Universiteit van Leicester, moedigt het centrum ontwikkeling aan, voedt het vertrouwen en ondersteunt het de integratie van elke student in het studentenleven in het VK.

Of het nu een student, ouder of onderwijsadviseur is, het Centre-team streeft ernaar u de informatie te verstrekken die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Daar profiteert u van

  • Eén CAS-brief voor de volledige duur van het onderzoek
  • On-site academische en student ondersteunende diensten
  • Toegang tot universitaire voorzieningen, waaronder de bibliotheek, studieruimtes, computersuites en studentenvereniging
  • Overgangsondersteuning van funderingsonderzoek naar het door jou gekozen diploma
  • Accommodatie begeleiding en ondersteuning
  • September en januari intake
  • Aanvullende Engelse training via de Engelse taalleerunit van de universiteit, indien nodig128969_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg Brooke Cagle / Unsplash

De stad Leicester

Met een bevolking van ongeveer 450.000 inwoners is Leicester de tiende grootste stad in het VK. Het is een cultureel diverse stad met veel naties vertegenwoordigd. In feite is één weg in Leicester officieel de meest diverse straat in het Verenigd Koninkrijk met 22 nationaliteiten onder zijn winkels en cafés!

De geschiedenis van Leicester gaat 2.000 jaar terug en omvat de beroemde Engelse koning Koning Richard III, wiens graf 400 jaar verloren was totdat het werd gevonden door archeologen van de Universiteit van Leicester in 2012. U kunt het graf van koning Richard bezoeken in de kathedraal van Leicester.

Het centrum van Groot-Brittannië ligt slechts een paar kilometer buiten Leicester, waardoor de stad een gemakkelijke plek is om te bereiken - en een prima startpunt voor het verkennen van Groot-Brittannië of Europa.

Er zijn twee internationale luchthavens in de buurt, East Midlands Airport en Birmingham Airport, evenals directe trein- / busverbindingen naar alle drie de Londense luchthavens: Heathrow, Gatwick en Stansted. Treinen van Leicester naar Londen verbinden met de Eurostar die onder zee naar Frankrijk reist, dus met slechts één overstap kunt u voor de lunch in Parijs zijn.

Locaties

Leicester

Address
Leicester Global Study Centre,
St George's Tower

LE1 1SW Leicester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden