University of Exeter International Summer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

106120_105936_SocialProgramme3.jpg

Registreer uw interesse in onze International Summer School 2019

De International Summer is een Summer-programma van het Undergraduate-niveau dat studenten de kans biedt om 3 of 6 weken te studeren aan de University of Exeter en tot 15 ECTS Credits of 6-8 US Credits naar hun diploma te verdienen. Het programma biedt een verscheidenheid aan keuzemogelijkheden voor het onderwerp uit alle faculteiten op de volgende gebieden:

 • Bedrijf
 • Psychologie
 • Gezondheid en medicijnen
 • Het milieu en klimaatverandering
 • Internationale relaties
 • Mensenrechten
 • Wet
 • Literatuur
 • Geschiedenis
 • Politiek
 • Kunstgeschiedenis en visuele cultuur

106118_105934_SocialProgramme1.JPG

De programma's worden gegeven op onze prachtige campussen in Exeter en worden gegeven door onze faculteit, samen met externe professionals die gespecialiseerd zijn in de onderwerpen en excursies.

Inbegrepen in de prijs van de International Summer School is op de campus accommodatie en een gevarieerd en spannend sociaal programma inclusief dagtochten naar gebieden zoals de prachtige St Ives en fascinerende stad Bath. Het sociale programma omvat ook avondactiviteiten en andere optionele dagtochten en activiteiten op en buiten de campus. Alle transport voor het sociale programma, evenals luchthaven meet & greet en transfer is inbegrepen in het programma.

Een van de belangrijkste kenmerken van de International Summer School is de kans om het VK te ervaren en mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Ons zomerprogramma heeft in de afgelopen drie jaar een groep van meer dan 25 nationaliteiten uit de hele wereld gehad en geeft mensen echt de kans om hun interesses te leren vanuit het perspectief van anderen.

Onze Londense oriëntatiereis biedt de deelnemers de mogelijkheid om Londen te zien en de stad echt te verkennen met georganiseerde activiteiten en vrije tijd en echt kennis te maken met je klasgenoten voordat je het programma weer op onze campus start.

Het programma is geschikt voor iedereen ouder dan 18 jaar en voldoet aan de toelatingseisen. Dit is met name bedoeld voor studenten die momenteel aan de universiteit studeren en die extra studiepunten willen verdienen of die willen studeren aan een gerenommeerde Britse universiteit of geïnteresseerd zijn in een postgraduaat en graag meer willen weten over een specifiek onderwerp. De cursus is ook ideaal voor professionals die hun kennis over een specifiek vakgebied willen verbeteren, evenals mensen die willen genieten van de ervaring van het studeren en het bezoeken van het VK voor een korte periode.106119_105935_Group4.JPG

Locaties

Exeter

Address
Exeter EX4 4QL, UK
Exeter, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden