University of East Anglia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UEA - geweldige studie en levenservaringen

De Universiteit van East Anglia is de thuisbasis van alles wat je nodig hebt om een ​​goede woon- en studeerervaring te hebben.

En als INTO-student heb je volledige toegang tot alles wat UEA-studenten genieten.

U kunt profiteren van de fantastische bibliotheek van UEA, bekroonde sport- en recreatiefaciliteiten, en een van de beste studentenverenigingen in het Verenigd Koninkrijk.

U kunt ook studiezalen boeken, deelnemen aan gastcolleges, toegangscursusgesprekken, studentenverenigingen en verenigingen van studentenverenigingen en toegang krijgen tot alle faciliteiten die UEA-studenten openstaan.

IN UEA - uw thuis weg van huis

Uw INEA-studiecentrum ligt in het hart van de universiteitscampus. Het is de thuisbasis van ons vriendelijke internationale studentenondersteunende team, die u zal ondersteunen tijdens uw studie naar UEA.

Ze helpen je tijd zo aangenaam mogelijk te maken. Wat uw behoeften ook, ondersteuning is beschikbaar, inclusief taaladviseurs als Engels niet uw eerste taal is.

Het Studiecentrum verbindt ook met onze fantastische internationale studentenaccommodatie, zodat u nooit ver van alles wat u nodig heeft.

In geen tijd zal je ontspannen met vrienden in een van onze vele comfortabele sociale ruimtes, proberen nieuw eten in het INTO restaurant, of het verkennen van de stad Norwich.

Uitstekende faciliteiten in het hart van de UEA campus

Ons doelgericht Studiecentrum is waar de nieuwste technologieën innovatief leren ondersteunen. Het is een moderne omgeving, dicht bij alle uitstaande faciliteiten van de universiteit.

U leert universiteitsstijlonderwijs vanaf dag één, wat de beste voorbereiding op succes betekent in uw Britse studies.

Flexibele leerruimtes zullen u helpen kennismaken met een scala aan onderwijsstijlen, waaronder lezingen, hands-on laboratoriumwerk, seminars, tutorials, privéstudies en e-learning.

U zult zich als een deel van de INTO-familie voelen, dankzij onze gastvrije sfeer en vriendelijk support team. Hulp is beschikbaar voor eventuele uitdagingen die u kunt ondervinden, inclusief vertrouwelijk advies voor eventuele studie- of niet-academische problemen.

Wij zijn hier om het makkelijk te maken voor u naar een top Britse universiteit, en uw vooruitzichten voor een inspirerende carrière te stimuleren.

Kleine klas maten, hoge studenttevredenheid

Het INTO Center heeft alles wat u nodig heeft om uw plaats te beveiligen aan de Universiteit van East Anglia.

Klassen worden klein gehouden voor maximale interactie tussen leerlingen en studenten. En in 2015 in het Exit Survey bleek dat 93% van de studenten tevreden was met hun ervaring.

£ 38 miljoen investering in de laatste faciliteiten

U vindt de beste leraren en voorzieningen om uw succes te waarborgen. INTO heeft 38 miljoen pond geïnvesteerd op de laatste faciliteiten, waaronder:

 • twee IT laboratoria
 • drie moderne wetenschappelijke laboratoria
 • state-of-the-art taallabs
 • een multifunctionele lezingsteater
 • ruime leskamers met interactieve whiteboards en touchscreen slimme pads
 • comfortabele sociale ruimten om met vrienden te ontspannen
 • gratis breedband draadloos internet overal
 • U heeft ook toegang tot de 800.000-volume bibliotheek van de UEA.

Learning Resource Center

In het Learning Resource Center vindt u ondersteunende materialen, zoals boeken, cd's, dvd's, tijdschriften en kranten. Hier kunt u studienotities afdrukken en scannen in leermiddelen. En state-of-the-art touchscreen computers geven u toegang tot de online faciliteiten en e-tijdschriften van de universiteit.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Ons vriendelijke personeel geeft advies en training om u te helpen optimaal te maken met wat beschikbaar is, waaronder:

 • computers voor zelfstudie
 • taalbronnen
 • nationale en lokale tijdschriften, wekelijks aangevuld
 • laptops om overnacht te lenen

U kunt lezingnotities en andere nuttige cursusinhoud van de virtuele leeromgeving van UEA downloaden en deelnemen aan online discussies met docenten en klasgenoten. Het Learning Resource Center is elke dag geopend van 7.30 tot 23.00 uur.

Wereldleider op het gebied van onderzoek

UEA is een baanbrekende Britse onderzoeksuniversiteit die de weg leidt op gebieden die zo divers zijn als klimaatverandering, internationale ontwikkeling, voedselwetenschappen en nog veel meer.

De universiteit is gerangschikt in de top 1% ter wereld voor onderzoeksuitmuntendheid (CWTS Leiden Ranking 2016) en 10e in het Verenigd Koninkrijk voor kwaliteit van onderzoek (Research Excellence Framework 2014).

Tijdens de laatste onderzoeksbeoordelingsoefening werd meer dan 50% van de onderzoeksactiviteit van de universiteit beschouwd als 'wereldleider' of 'internationaal uitstekend', en bijna 90% werd beschouwd als 'internationaal staand'.

U zult deze doorbraakdenken in al uw lessen ervaren, waardoor u de best mogelijke voorbereiding voor uw toekomstige carrière krijgt.

UEA maakt deel uit van het Research Park van Norwich, dat een van Europa's grootste onderzoeksgroepen op het gebied van gezondheid, voedsel en milieu heeft. Het is een van de meest geciteerde onderzoekscentra buiten Oxbridge en Londen, en heeft twee Nobelprijzen gewonnen.

Het park is ook de thuisbasis van een aantal wetenschappelijke en technologie gebaseerde bedrijven. Samen bieden zij veel kansen voor onderzoek en werkgelegenheid voor studenten en afgestudeerden van de UEA.

Leren voor de echte wereld

Het academische denken van UEA staat bekend om zijn onderscheidende 'do different' focus. Dit weerspiegelt zich in de waarden van het universum van sociaal bewustzijn, wereldwijd bewustzijn en bewustzijn van het milieu en duurzaamheid.

Wanneer u aan de UEA studeert, wordt u onderwezen door actieve onderzoekers aan de voorkant van hun disciplines. Veel van uw leerkrachten adviseren over echt beleid en helpen u bij deze nieuwste kennis en denken in het klaslokaal.

De resultaten van deze real-world focus zijn duidelijk - meer dan 96% van de UEA internationale studenten zijn werkzaam in professionele of leidinggevende werkzaamheden, of in verdere studie binnen zes maanden na afstuderen.

Uw studentenvereniging

Je Student Union organiseert regelmatig shows van films, modeshows en meer dan 60 muzikale evenementen die jaarlijks op de campus gehouden worden. Dit omvat het jaarlijkse 'Go Global' evenement dat de verschillende culturen van de studenten tentoonstelt met een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, kleding en gewoontes.

Ontdek op komende optredens, clubavonden, speciale evenementen en meer op de website van de UEA Student Union of kijk naar grote bands die al op de campus op de LCR hebben gespeeld.

De Universiteit bezit ook een stadscentrum, The Waterfront, een live muzieklokaal en nachtclub met drie kamers en een eclectische mix van DJ's en live bands.

U kunt betrokken worden bij een breed scala van studentenverenigingen en verenigingen aan de universiteit. Deze omvatten alles van kunst, ballroomdansen en debatten, door middel van wet, talen en fotografie. Of help produceren de student krant, tijdschrift, radio show of televisie kanaal?

Artistieke inspiratie, direct aan de deur

UEA's campus is de thuisbasis van het internationaal bekende Sainsbury Centre for Visual Arts.

Het biedt gratis toegang tot inspirerende permanente collecties die meer dan 5000 jaar van menselijke creativiteit bedekken. Het prominente museum- en kunstgalerie herbergt ook vele grote kunstuitstallingen gedurende het jaar.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti en Amedeo Modigliani zijn allemaal vertegenwoordigd.

En u kunt ook een bekroond leerprogramma van galeriegesprekken, lezingen en workshops aansluiten om uw artistieke inspiratie verder te verbranden.

Een geweldige studentenervaring

De Universiteit van East Anglia is een fantastische universiteit waar studenten kunnen genieten van een bloeiende gemeenschap sfeer en een schat aan geweldige leven ervaringen.

Studenten hebben sinds jaar 2005 de UEA in de 'top 5 voor studentenervaring' beoordeeld in het Nationaal Studieonderzoek. En in 2016 werd het eerste geplaatst in de categorie 'goede omgeving op de campus / rond de universiteit' in het Times Survey Student Experience Survey.

De prachtige parkland van UEA biedt veel kansen om te ontspannen tussen studies. U kunt een konijn spotten op een natuurwandeling, genieten van een barbecue bij het meer, of u kunt de schone, frisse lucht opnemen tijdens het lezen op het gras.

On-campus faciliteiten omvatten een 24 uur per dag geopende bibliotheek, een mediasuite, een film- en tv-studio, het bekroonde Sportspark complex, twaalf unieke cafes en restaurants, een mini-supermarkt, bank en postkantoor.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Undergraduate Pathways » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Propedeuse » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Graduate Diploma

International Graduate Diploma in Business

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

[+]

Een route naar een postgraduaat diploma bij UEA (onder voorbehoud van de opgegeven toelatingsvereisten). [-]

International Graduate Diploma in Economics

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

[+]

universitair leren met hoge contacturen en kleine klasgroottes [-]

International Graduate Diploma in Social Sciences

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

[+]

Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ook een cursus Academisch Engels.

[-]

Propedeuse

Internationale Basis In De Fysieke Wetenschappen En Techniek

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

Studeer een kwaliteitsverzekerde cursus aan een leidende techniek, wetenschap en wiskunde universiteit. Het Internationaal Stichting programma zal u voorbereiden op de toegang tot het eerste jaar van een bacheloropleiding aan de Universiteit van East Anglia. [+]

Voorbereiding voor directe toegang tot jaar een van een bachelor-ingenieur, wiskunde of natuurwetenschappen aan de Universiteit van East Anglia.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? Een gegarandeerde route naar jaar 1 van een bacheloropleiding bij UEA (onder voorbehoud van de opgegeven toelatingsvereisten). U bent vanaf dag een student aan de Universiteit op een kwaliteitsverzekerd, UEA-gevalideerd programma.

Cursus opties beschikbaar

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie, geschikt voor de meeste studenten. Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat een extra periode van intensief Engels onderwijskunde aan het begin van de cursus, en de Engelse taal toegangsvereisten zijn lager. Waar zal dit programma mij nemen? ... [-]

Internationale Basis In Wiskunde En Actuariële Wetenschappen

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

Een kwaliteitsverzekerde cursus met directe toegang tot het eerste jaar van uw wiskunde-bacheloropleiding aan de Universiteit van East Anglia. [+]

Voorbereiding voor directe toegang tot jaar een van een bacheloropleiding in wiskunde, actuariƫle wetenschappen, financiƫn en boekhouding, of economie bij UEA.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? Een gegarandeerde route naar jaar 1 van een bacheloropleiding bij UEA (onder voorbehoud van de opgegeven toelatingsvereisten). U bent vanaf dag een student aan de Universiteit op een kwaliteitsverzekerd, UEA-gevalideerd programma.

Cursus opties beschikbaar

Internationale Stichting (3 termijnen) -Dit is de standaard optie, geschikt voor de meeste studenten. Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat een extra periode van intensief Engels onderwijskunde aan het begin van de cursus, en de Engelse taal toegangsvereisten zijn lager. Waar zal dit programma mij nemen? ... [-]

International Foundation in Business, Economics, Society and Culture

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

[+]

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties.

[-]

International Foundation in Humanities and Law

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

[+]

Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers

Engelse taal: IELTS 5.0 - 5.5 of gelijkwaardig

Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ook een cursus Academisch Engels.

[-]

Undergraduate Pathway

Internationaal Jaar Een In Business Management En Economie

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

[+]

[-]

Internationaal Jaar Een In De Psychologie

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

Een eenjarig programma dat gelijk is aan het eerste jaar van een psychologie diploma aan de Universiteit van East Anglia. [+]

Voorbereiding van hoge kwaliteit voor het tweede jaar van een bacheloropleiding in de School of Psychology aan de Universiteit van East Anglia.

Evenredig aan het eerste jaar van het opleidingskursus, hebben u alle lezingen naast UEA eerstejaars en de meeste van uw seminaries in het INTO UEA Study Center.

Waarom aanvraag voor het International Year One programma? Een route naar jaar 2 van een bacheloropleiding bij UEA (onder voorbehoud van de opgegeven toelatingsvereisten). U bent vanaf dag een student aan de Universiteit op een kwaliteitsverzekerd, UEA-gevalideerd programma. Professionele hulp en ondersteuning bij uw aanvraag aan de universiteit. Waar zal dit programma mij nemen? ... [-]

Contact

INTO University of East Anglia

Adres University Dr
NR4 7TJ Norwich, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/university-of-east-anglia