Lees de Officiële Beschrijving

Geïnspireerd door ons verleden om je toekomst vorm te geven

Met 50 jaar academische excellentie achter ons als universiteit, zijn we onze internationale reputatie en cursusaanbod blijven uitbreiden. We zijn altijd pioniers geweest in het ontwikkelen van nieuwe vakken, reflecteren en anticiperen op de behoeften van werkgevers, onze studenten en de samenleving als geheel.

Bradford was de eerste universiteit buiten Londen die cursussen in deeltijdcursussen aanbood en onze cursussen zijn ontworpen als antwoord op het veranderende zakelijke, sociale, wetenschappelijke en ecologische landschap.

Vanaf de eerste moderne Business School, die een internationale reputatie heeft, tot de eerste Peace Studies graad, blijven we relevant, praktisch en nuttig leren bieden voor al onze studenten.

Vandaag zijn onze associaties met werkgevers wereldwijd uitgebreid. Onze samenwerking varieert van associaties met lokale werkgevers via initiatieven voor werkgeversbetrokkenheid tot overzeese partnerschappen, waaronder die in Singapore, Brunei, Maleisië, Pakistan en India.

"Je kunt er zeker van zijn dat je universiteit zich in de toekomst zal ontwikkelen met dezelfde dynamiek als in het verleden is gebleken - het opleiden van mannen en vrouwen die onderwijs en training ontvangen die relevant zijn voor de behoeften van onze veranderende samenleving."

Harold Wilsonvoormalig premier en onze eerste kanselier

Strategieën, beleid, missie en waarden

Alles wat de universiteit doet, hoe klein ook, vormt een onderdeel van onze missie als instelling en onze bedrijfsstrategie.

Onze waarden en ons beleid zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen zo goed en zo goed mogelijk bereiken.

Onze visie van een duurzame campus

Aan de University of Bradford we toegewijd aan duurzaamheid en hebben we erkenning gekregen voor onze duurzame campus en we zijn een van 's werelds toonaangevende ecoversites.

Onze visie omvat het voldoen aan vier kerndoelen:

Werken aan duurzaam onderwijs

Een duurzamere toekomst vormgeven door studenten, personeel, de lokale gemeenschap en werkgevers te betrekken bij de vaardigheden en kennis die nodig zijn bij het nastreven van duurzame ontwikkeling.

Werken aan een gezonde omgeving

Het milieu beschermen door het gebruik en de uitstoot van onze hulpbronnen te minimaliseren en tegelijkertijd de omgeving te verbeteren.

Werken aan sociaal welzijn

Een groenere, veiligere omgeving creëren waarin onze studenten, medewerkers en de lokale gemeenschap kunnen leven, communiceren, studeren en actief zijn.

Werken aan een bloeiende economie

Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht ontwikkelen om meer welvaart te brengen voor onze studenten, de universiteit, stad en regio.

Onderzoek

De University of Bradford is een technologie-universiteit met meer dan 50 jaar baanbrekende onderzoekservaring.

Ons onderzoek staat gerangschikt in de top 50 in het VK (HEFCE, 2014) voor onderzoekskwaliteit waarbij driekwart wordt gekwalificeerd als wereldleider of internationaal excellent.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

University of Bradford

Het certificaat van internationale stichtingsstudies is een pre-degree access foundation year-programma dat speciaal is ontworpen voor internationale studenten die niet o ... [+]

Het certificaat van internationale stichtingsstudies is een pre-degree access foundation year-programma dat speciaal is ontworpen voor internationale studenten die niet over de nodige kwalificaties beschikken om rechtstreeks op een opleiding te worden ingeschreven.

In tegenstelling tot vele propedeuse-cursussen, kun je met een succesvolle afronding van dit programma doorgaan naar een breed scala van universitaire undergraduate-graden. Je kunt modules studeren die voldoen aan de toelatingseisen voor cursussen in gezondheid, verpleegkunde, informatica, media, sociale wetenschappen, bedrijfsleven en rechten.

Het programma stelt u in staat om te communiceren en effectief studeren op het bachelorniveau. Wij zullen u helpen om te ontwikkelen:... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

University of Bradford

Het Engineering International Foundation Year geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een ingenieursdiploma te beginnen als je op dit moment niet over de nodige wis ... [+]

Het Engineering International Foundation Year geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een ingenieursdiploma te beginnen als je op dit moment niet over de nodige wiskundige of wetenschappelijke kwalificaties beschikt.

U hebt een IELTS van 5.5 in het Engels nodig om het programma te bestuderen.

Met een succesvolle afronding kun je het eerste jaar van een van de volgende BEng-cursussen volgen:

Chemische technologieCiviele techniek en bouwtechniekMachinebouwBiomedische technologie

Als je een score van 70% of hoger behaalt, kun je ook direct doorstromen naar onze vier of vijfjarige geïntegreerde masterprogramma's (MEng).

Het Foundation Year geeft je een sterke basis in de grondbeginselen van engineering van wiskunde, natuurkunde en materialen. U krijgt een overzicht van elk Engineering-gebied, zodat u de juiste discipline voor u kunt kiezen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands