UCL International Summer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een opwindende nieuwe kans voor studenten om te studeren voor krediet in het hart van Londen.

In de zomer van 2016, zullen we gastvrij studenten aan onze nieuwe International Summer School voor studenten.

Als onderdeel van de UCL studie in het buitenland te bieden, wordt de summer school loopt in juli en augustus en verdeeld in twee blokken, elk verspreid over drie weken. Kies bij te wonen voor zowel blok, of beide, het selecteren van één module per blok.

Met een breed scala van modules op de aanbieding van veel van onze academische afdelingen, kunt u het onderwerp het best geschikt is voor uw academische of persoonlijke belangen te kiezen.

Modules worden gegeven door UCL wetenschappers op de Bloomsbury campus en omvatten lezingen, seminars, groep zo goed werkt als een bezoek aan gebieden van belang in en rond Londen.

Buiten het klaslokaal, bieden wij speciale accommodatie op loopafstand van de UCL en een gevarieerd programma van sociale evenementen om u te helpen het meeste uit uw tijd in de hoofdstad te maken.

Doe mee voor drie of zes weken en ontdek hoe UCL kunnen helpen uw potentieel te realiseren!

Data voor 2016

Block One: 4 juli - 22 juli, 2016 Block Two: July 25 - 12 augustus 2016

Waarom UCL?

Gevestigd in het hart van Londen, UCL is een wereldwijd toonaangevende universiteit. Onze academische specialismen omvatten de meeste onderwerpen, van de kunsten en sociale wetenschappen tot engineering en de natuurwetenschappen, en onze innovatieve focus op een interdisciplinaire studie naar mondiale vraagstukken te onderzoeken onderscheidt ons. Onze academische uitmuntendheid en locatie in een van 's werelds meest dynamische hoofdsteden, geef je ongeëvenaarde persoonlijke, sociale en academische prestaties die elke cv of resumé zal verbeteren.

Londen Global University

UCL heeft een wereldwijd bereik en een globale visie. Op dit moment zijn blij met studenten uit meer dan 150 verschillende landen en erkennen en vieren de diversiteit en de verschillende standpunten die onze studenten te brengen. Onze wetenschappelijke staf, afkomstig uit ongeveer 100 verschillende landen, zijn eveneens divers.

Mondiale vooruitzichten, mondiale kwesties

De modules bieden geven een smaak van ethos en academische expertise UCL. Ons doel is om "wereldburgers" te maken van al onze studenten, en wij nodigen u uit om na te denken over kwesties die de hele wereld. We streven er ook naar uw leren te nemen buiten de collegezaal, met bezoeken ter plaatse, hands-on ervaring en de nieuwste onderzoeksresultaten opgenomen in veel van onze modules. Londen is uniek rijk aan architectuur, geschiedenis, cultuur en commercie, het verstrekken van talloze case studies voor studenten van alle disciplines.

QS World University Rankings 2015/16

Rang Instelling Land

1 Massachusetts Institute of Technology (MIT)

ONS

2 Harvard universiteit ONS

= 3 University of Cambridge uk

= 3 Stanford universiteit

ONS

5

California Institute of Technology (Caltech)

ONS

6 University of Oxford uk

7

UCL (University College London)

uk

8

Imperial College London

uk

9 ETH Zurich - Zwitserse Federale Instituut voor Technologie Zwitserland

10

University of Chicago

ONS

Locaties

Londen

Address
University College London, Gower Street, London, WC1E 6BT
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk