Lees de Officiële Beschrijving

Verheugd over de wereld te leren en te slagen

University Centre Grimsby en Grimsby Instituut behoren de Grimsby Instituut Group, een van de UK's grootste aanbieders van voortgezet en hoger onderwijs, gelegen in de historische stad Grimsby, Lincolnshire.

Grimsby heeft een lange geschiedenis als een bloeiende vissershaven, met cafés, pubs en restaurants, en binnen een paar mijl, zult u het platteland en de zandstranden en traditionele plezier kust van Cleethorpes, in de buurt van drukke steden te vinden; Lincoln, York en Hull, die allemaal perfect om te winkelen en culturele attracties zoals musea en theaters.

Maar ook als een zeer vriendelijke en betaalbare plek om te wonen en studeren, heb je genoeg te zien en te doen in Grimsby hebben. Een paar minuten lopen van de campus vindt u onze hoge kwaliteit residentiële gebouwen. Onze uitstekend aanbod van voortgezet en hoger onderwijs cursussen worden geleverd in goed middelen onderwijs faciliteiten.

Wij zullen u helpen uw successen en doelen te bereiken en bieden veel steun - zowel in als buiten de klas.

Cursussen

We hebben een breed scala van undergraduate en postgraduate programma's voor internationale studenten. Het is belangrijk dat wij u helpen kiezen voor een cursus die is precies goed voor u, zodat we kunnen ervoor zorgen dat u een perfecte en plezierige buitenlandse studie-ervaring. Om in aanmerking te komen voor een Tier 4 Student Visa de cursus u een aanvraag voor moet full-time zijn en minimaal niveau 3 op het nationale kwalificatieraamwerk.

Hoe meld ik mij aan

Als je een internationale student, de wil om een ​​aanvraag voor een opleiding aan de Grimsby Institute of Universitair Centrum Grimsby je nodig hebt om een ​​strikte set van instructies op te volgen, in het bijzonder als je een niet-EU-burger en vereisen een visum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk .

Vanaf de dag dat u van toepassing zijn zullen we in regelmatig contact via e-mail te laten weten de voortgang van uw aanvraag. Zodra uw aanvraag is geaccepteerd en u uw officiële documenten hebben ontvangen zullen wij u ondersteunen met advies tijdens uw Visa-proces.

Na ontvangst van een geldig studentenvisum zult u dan uw reisarrangementen en houdt ons op de hoogte. Mocht u nog vragen of opmerkingen op elk punt dat we zijn hier om te helpen op elk moment en op welke manier we kunnen. Dit is het moment waarop we accommodatie kunnen regelen binnen onze Halls of Residence.

De taken van de Grimsby Instituut & Universitair Centrum Grimsby als een licentie sponsor

We hebben een licentie voor studenten die bij ons plichten oplegt sponsoren. Om te voldoen aan deze voorwaarden moeten we: - Bewaar een kopie van uw paspoort (s), Visa (s) en / of Biometrie kaart (en) - Houd een up-to-date overzicht van uw contactgegevens en adres in het VK. Dit wordt gecontroleerd door het International Office en gerapporteerd aan de UKBA wanneer dat nodig is

We zullen rapporteren aan de UK Border Agency (UKBA) indien:

U zich niet in te schrijven op tijd U bent afwezig zonder toestemming voor een bepaalde termijn We zijn niet langer uw gelicentieerde sponsor Uw omstandigheden veranderen als bijvoorbeeld uw studie wijzigingen of korter of langer We hebben bewijs dat u het breken van de voorwaarden van uw Visa

Wonen in Grimsby

Grimsby is gelegen aan de oostkust van het Verenigd Koninkrijk en heeft een bevolking van ongeveer 160.000 mensen. Grimsby is opgericht op de visserij-industrie en door gegaan dagen, was een van de grootste vissershavens in de wereld. Vandaag Grimsby ondersteunt de belangrijkste voedingsmiddelen, chemische en petrochemische bedrijven die gebruik maken van onze uitgebreide havens als exportproduct toegangspoort tot Europa en de wereld. Het omliggende landschap biedt volop mogelijkheden voor activiteiten buiten. De mooi en sereen Lincolnshire Wolds, de nieuwsgierige kusten en de lange zandstranden bieden veel te verkennen per fiets of te voet.

Eerste keer dat bezoekers van het gebied zijn vaak verbaasd over het aantal voorzieningen voor entertainment, sport en recreatieve activiteiten in en rond Grimsby. Als u geïnteresseerd bent in sport bent, zult u genieten van faciliteiten die worden aangeboden bij de twee moderne recreatie-centra, waar zwemmen, schaatsen, squash, badminton en fitness suites naast vele andere activiteiten kunnen allemaal worden genoten.

Er is ook een atletiek stadion en een up-to-date te zwemmen complex dicht bij het Instituut. Als u genieten van het kijken naar sport, Blundell Park is de thuisbasis van Grimsby Town Football Club en het gebied heeft een aantal cricket clubs alsmede toegang tot alle belangrijke sportdisciplines.

De naburige badplaats Cleethorpes heeft ook een bowling center, multi-screen bioscoop en de enorm succesvolle Pleasure Island themapark.

Grimsby Auditorium beschikt over alles, van live entertainment, concerten en de Royal Shakespeare Company, met kleinere zalen als de Caxton Theater en Parkway Cinema biedt een scala van toneelstukken, musicals en andere vormen van theater en de Kunsten.

Zowel Grimsby en Cleethorpes, bieden grote winkels met een scala aan grote naam retailers en boetieks. Een goede nachtleven is ook aangeboden met een brede selectie van pubs, clubs, restaurants en afhaalrestaurants.

Deze school biedt programma's in:

Engels

Programma's

Bachelor in Business Management Bachelor in Business Management met Marketing Bachelor in Film en Televisie Productie Bachelor in Games Design & Development MBus Strategic Business Environment HND Techniek International Foundation Jaar in Business

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

University Centre Grimsby

Dit een jaar programma biedt u een grondige in de volgende fase van de elektrotechnische en elektronica-studie. Het is ontworpen om u een breed inzicht in de industrie ge ... [+]

Dit een jaar programma biedt u een grondige in de volgende fase van de elektrotechnische en elektronica-studie. Het is ontworpen om u een breed inzicht in de industrie geven terwijl zodat u uw eigen speciale vaardigheden te verwerven.

Het is een praktische en beroepsgerichte programma dat is zeer relevant zijn voor uw werkomgeving. Naarmate je verder door het programma is er een mogelijkheid om zich te concentreren op de meer computer beïnvloed gebieden van Electrical / Electronic Engineering.

Toelatingseisen:

De aanvragers moeten hebben afgerond en geslaagd voor de volledige HNC (10 eenheden) in Electrical / Electronic Engineering International Students vereisen ook een IELTS score van 4.5 op alle gebieden of een gelijkwaardig Engels taal kwalificatie... [-]

Verenigd Koninkrijk Grimsby
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

University Centre Grimsby

De toegang tot het Diploma hoger onderwijs is een landelijk erkend diploma door instellingen voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk en stelt mensen met een volwa ... [+]

Toegang tot HE (Hoger Onderwijs) in de business requirements:

IELTS 4,5 in elke sectie en de totale 10 + 2 / HSC kwalificatie of A niveau equivalenten £ 6000 kosten (£ 3000 borg en £ 3000 op inschrijving) Access is een alternatieve route naar de universiteit voor volwassenen. De Toegang tot Diploma hoger onderwijs is een landelijk erkend diploma door instellingen voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk en stelt mensen met een volwassen houding ten opzichte van leren, die misschien niet hun volledige potentieel op school hebben bereikt om terug te keren naar het onderwijs.

Duur:

Onder de 15 uur per week

Toelatingseisen: GCSE rang C of hoger in Maths & Engels of Level 2 Geletterdheid en rekenvaardigheid, afhankelijk van je toekomstige carrière keuze. Inzet en motivatie om te slagen, deze cursus vereist een volwassen benadering van leren. Wat leer je: ... [-]
Verenigd Koninkrijk Grimsby
Augustus 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands