The University of Edinburgh Summer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Doe mee voor een zomer vol kansen in Edinburgh.

Er is gezegd dat Edinburgh is een stad die is de grootte van een stad, die voelt als een dorp. Maar laten we niet onze compacte formaat gek houden! Zeer weinig plaatsen zijn zo spannend als Edinburgh tijdens de zomermaanden.

Studeren aan de Universiteit van Edinburgh Summer School is de perfecte manier om een ​​van 's werelds meest unieke steden te genieten. Ons gevarieerde sociale programma kunt u de beste van de stad te ervaren, terwijl onze lesroosters geven veel vrije tijd om te verkennen. Je zou zelfs kunnen kiezen voor een extra paar dagen hier om echt jezelf onderdompelen in de cultuur, geschiedenis, en levendige sfeer die Edinburgh te bieden heeft.

In de zomer profiteert u van de stad op het hoogtepunt van zijn festival kalender, nieuwe invloeden op te vangen, en te voldoen aan gelijkgestemde mensen uit de hele wereld als je onze spannende en betoverende stad te omarmen. Wanneer u met ons mee voor de Summer School krijgt u de gelegenheid om mee te doen met en genieten van enkele van de beste festivals van de stad naast je studie te hebben. 's werelds grootste kunstfestival - - in actie als u samen met ons in augustus, vindt u de geweldige kans om het Edinburgh Fringe zien.

Sociaal programma

De Summer School sociale programma kunt u het beste van Edinburgh te ervaren. Met onze uitgekozen sociale en culturele activiteiten, kunt u de geschiedenis, tradities, en de schoonheid van Schotland te verkennen, terwijl het ontmoeten van nieuwe vrienden uit de hele wereld.

Van niet te missen sightseeing tours van Edinburgh Castle en het Paleis van Holyroodhouse - officiële Schotse residentie van de koningin - kunst workshops en een ghost tour, het sociale programma bevat voor elk wat wils.

Met een prachtig decor van de stad, het platteland en de oceaan, kunt u genieten van een verrijkende sociale en culturele avontuur om je academische opleiding aan te vullen.

In het weekend, bieden wij ook uitstapjes naar enkele van de meest iconische locaties van Schotland met onze betrouwbare partner. Lees meer over onze optionele reizen.

Vergoedingen

Een aantal van de vergoeding pakketten zijn beschikbaar voor de Summer School.

Alle vergoeding pakketten zijn inclusief lesgeld, het sociale programma, en uw gekozen accommodatie optie.

De kosten worden weergegeven per week. Om uw totale kosten te berekenen, selecteert u uw pakket het type, vermenigvuldig dit kosten met het aantal weken in je cursus.

bv Een student het selecteren van een Silver-pakket voor een 4-weekse cursus in juni, zonder korting, zou te berekenen: £ 757 x 4 weken = £ 3.028 totale kosten

storting

Om uw plaats veilig te stellen aan de Summer School, zal u gevraagd worden om een ​​borg van £ 250 (voor krediet cursussen) of £ 125 (voor niet-krediet cursussen) te betalen. Deze borg kan worden teruggevorderd naar je fee-pakket.

De borg is voorzien van een £ 50 niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag.

speciale prijzen

  • Een beperkt early bird aanbod is beschikbaar voor studenten die hun toepassing en storting in te dienen voor 31 januari 2017. Als u de toepassing van de Summer School in te dienen vóór 31 januari, en uw aanvraag wordt vervolgens aanvaard, een 10% korting op het lesgeld zal worden toegepast op uw boeking. Een verhoogde korting is beschikbaar voor early bird aanvragers uit gewaardeerde partner Instellingen heeft van de Universiteit van Edinburgh.

** Er zijn speciale tarieven voor studenten uit gewaardeerde partner Instellingen heeft van de Universiteit van Edinburgh.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

De schotse verlichting in context

Campus Voltijd 4 - 4 weken June 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

In deze cursus krijgt u de belangrijkste ontwikkelingen van de Schotse Verlichting op gebieden als filosofie, ethiek, sociale en politieke denken, geschiedschrijving, de medische wetenschap, esthetiek, literatuur en religieuze denken te overwegen. Je hebt ook de mogelijkheid om de invloed van de Schotse denken over Amerika, en de omstandigheden die hebben geleid tot de verduistering van de Verlichting het denken te beoordelen. [+]

De invoering van studenten om de centrale thema's, problemen en theorieën van de Schotse Verlichting, zal er een bijzondere nadruk op de blijvende relevantie van de Verlichting zijn. Studenten zullen de huidige aanpak van de Schotse Verlichting, en de gebieden van de hedendaagse discussie onder wetenschappers onderzoeken. De cursus is ook bedoeld om studenten kritisch, discursieve en analytische vaardigheden te verbeteren.

De cursus is interdisciplinair: denkers als David Hume en Adam Smith bestudeerd en schreef op een breed scala van academische disciplines, elke discipline vergieten verklarende licht op de anderen. Dit is een traditionele Schotse aanpak om te studeren, waar de Schotse Verlichting dateert. Filosofie was de centrale discipline van de Schotse Verlichting - en het zal op dezelfde manier centraal in onze studies.... [-]


Summer Course in Architecture and Urban Design Studio 1

Campus Voltijd 3 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Zijn beroepspraktijk werk heeft vele prijzen gewonnen en is tentoongesteld en internationaal gepubliceerd.

[-]

Summer Course in Architecture and Urban Design Studio 2

Campus 5 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Toon inzicht in de theorieën van Patrick Geddes en andere stedelijke paradigma's vergoedingen

Een aantal van de vergoeding pakketten zijn beschikbaar voor de Summer School. Volledige vergoeding informatie is te vinden op de pagina kosten.

[-]

Summer Course in Business Communication and Social Media

Campus 2 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

De cursus bestaat uit twee met elkaar verbonden delen. [+]

[-]

Summer Course in Culture and Society in the Scottish Enlightenment

Campus 2 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Cursusformaat

Er zal worden voorgeschreven en optionele waarden voor alle klassen, die u zal worden verwacht dat zij buiten de lestijd te lezen.

Er is geen voorkennis van de Schotse Verlichting nodig.

[-]

Summer Course in Debating International Relations

Campus 4 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Voor wie is deze cursus kiezen?

[-]

Summer Course in Edinburgh: City of Literature

Campus 4 weken June 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Voor de Summer School zijn er een aantal vergoedingen beschikbaar. Full fee informatie is te vinden op de Fees pagina.

Alle tariefpakketten zijn onderwijskosten, het sociale programma en uw gekozen accommodatie type.

[-]

Summer Course in Film Studies & the Edinburgh International Film Festival

Campus 4 weken June 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Zijn onderzoeksbelangen omvatten film-esthetiek (met name filmgeluid en muziek), Italiaanse cinema, videografische film en bewegende beeldstudies en de filmische representatie van de kindertijd.

Http://www.summerschool.ed.ac.uk/course/filmstudies ** Speciale tarieven zijn beschikbaar voor studenten van gewaardeerde partnerinstellingen van de Universiteit van Edinburgh.

[-]

Summer Course in Introduction to Sociology

Campus 2 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Raadpleeg onze pagina Fees voor meer informatie.

storting

Om uw plaats te waarborgen bij de zomerschool, dient u een borgsom te betalen van £ 250 (voor creditcursussen) of £ 125 (voor niet-creditcursussen).

[-]

Summer Course in Learning Across the Curriculum: On Foot through Edinburgh

Campus 3 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Leren in het leerplan biedt aspirant-leerkrachten van allerlei tools om buiten te leren integreren in hun onderwijs en curriculum planning.

Er zullen diverse onderwijs- en leerbenaderingen worden gebruikt, waaronder lezingen, discussieseminaries, workshoptaken en buitenactiviteiten.

Een verhoogde korting is beschikbaar voor vroegere vogelzoekers van gewaardeerde partnerinstellingen van de Universiteit van Edinburgh. [-]

Summer Course in The Global Impact of Sport

Campus 4 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Sport en mondiale zaken

U zult ook in staat zijn om uw kennis uit te breiden met digitale middelen, inclusief podcasts.

Een briefing bij (60%) Eén SWOT analyse groep presentatie (Pass / Fail) [-]

Videos

University of Edinburgh

Social Programme at the Summer School