The Sheffield College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij The Sheffield College hebben we fantastische connecties met internationale studenten van over de hele wereld. Onze Engelse cursussen worden aangeboden voor verschillende vaardigheden (van beginner tot gevorderd), en variëren van intensieve sessies van 4 weken tot studieprogramma's van een jaar. Of je nu je conversatie Engels wilt verbeteren of studeren voor een IELTS-kwalificatie zodat je verder kunt studeren, we hebben een cursus die bij je past. Onze docenten zijn volledig opgeleid en zullen er alles aan doen om u te zien slagen in uw cursus.

Sheffield staat bekend als een vriendelijke stad met een schat aan culturele en sportieve activiteiten, en dat geldt ook voor The Sheffield College ! Er is altijd wel iets te doen, van 5-tegen-5 voetbalwedstrijden tot klasreizen tot culturele hotspots zoals Chatsworth, York en Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Over ons

Studenten kunnen ervoor kiezen om bij een van onze gastgezinnen te verblijven, wat een geweldige manier is om jezelf volledig onder te dompelen in de Britse levensstijl en je Engelse spreekvaardigheid te verbeteren! Als alternatief kun je een accommodatie huren in een nabijgelegen residentie voor die unieke studentenervaring.

Of je hier nu 12 weken of 12 maanden bent, we zijn ervan overtuigd dat je het geweldig zult vinden om te studeren aan The Sheffield College .

Bekijk onze welkomstvideo om meer te weten te komen over wat we hier op The Sheffield College kunnen bieden!

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Locaties

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden