The Sheffield College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Op The Sheffield College hebben we fantastische connecties met internationale studenten van over de hele wereld. Onze cursussen Engels worden aangeboden voor verschillende vaardigheden (van beginners tot gevorderden), en variëren van intensieve sessies van 4 weken tot studieprogramma's van een jaar. Of u nu uw conversatie Engels wilt verbeteren of wilt studeren voor een IELTS-kwalificatie zodat u verder kunt studeren, wij hebben een cursus die aan uw behoeften voldoet. Onze docenten zijn volledig getraind en gaan een stap verder om je te zien slagen in je cursus.
Sheffield staat erom bekend een vriendelijke stad te zijn met een schat aan culturele en sportieve activiteiten, en dat geldt ook voor The Sheffield College ! Er is altijd wel iets om mee te doen, van 5-a-side voetbalwedstrijden tot klasreizen naar culturele hotspots zoals Chatsworth, York en Manchester.
Over ons

Studenten kunnen ervoor kiezen om bij een van onze gastgezinnen te verblijven, wat een geweldige manier is om jezelf volledig onder te dompelen in de Britse levensstijl en je Engelse spreekvaardigheid te verbeteren! Als alternatief kun je een accommodatie huren in een nabijgelegen residentie voor die unieke studentenervaring.
Of je hier nu 12 weken of 12 maanden bent, we zijn ervan overtuigd dat je het geweldig zult vinden om te studeren aan The Sheffield College .

Bekijk onze welkomstvideo om meer te weten te komen over wat we hier op The Sheffield College kunnen bieden!

Locaties

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Engeland, Verenigd Koninkrijk