Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een universiteitscollege die bestaat om bankieren en financieren te bevorderen door uitstekend onderwijs en denken te bieden, afgestemd op de behoeften van individuen, het bedrijfsleven en de samenleving.

Onze focus ligt op levenslang leren: mensen uitrusten met de kennis, vaardigheden en kwalificaties om te bereiken wat ze willen tijdens hun carrière en hun leven.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

We bestaan om een heel eenvoudige reden - om bankieren en financieren vooruit te helpen door uitstekend onderwijs en denken te bieden, afgestemd op de behoeften van het bedrijfsleven, individuen en de samenleving.

We bieden een balans van ervaring, inzicht en thought leadership in de financiële wereld van vandaag, geleverd door marktleiders, denkers en leden van onze gemeenschap.

En omdat we sinds 1879 centraal staan in de sector, creëren we verbindingen en bouwen we samenwerkingsverbanden op tussen mensen en bedrijven die bankieren en financieren toegankelijker en beter begrepen maken en sociale inclusie verbeteren door middel van betere financiële mogelijkheden.

Wij zijn The London Institute of Banking

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

The London Institute of Banking & Finance

Ben je een ambitieuze niet-gegradueerde student met interesse in een bancaire of financiële carrière? Onze zomercursus kan je op het juiste pad brengen. Onze programma's ... [+]

Ben je een ambitieuze niet-gegradueerde student met interesse in een bancaire of financiële carrière?

Onze zomercursus kan je op het juiste pad brengen.

Onze programma's worden gehouden in een van 's werelds toonaangevende financiële, educatieve en culturele centra. Ze zullen uw kennis van de sector vergroten en zorgen voor waardevolle bekendheid aan de industrie terwijl u geniet van de levendige zomerervaring in Londen.

Kies uit verschillende kredietdragende modules die een bijdrage kunnen leveren aan uw huidige academische programma, of kies voor een adviesplaats bij een grote financiële instelling om uw carrièredoelstellingen te ondersteunen.

Waarom studeren bij ons?... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
July 2019
Voltijd
3 - 28 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands