Lees de Officiële Beschrijving

Leuke boeiende elke dag

We zijn gepassioneerd door het werken met jonge mensen van verschillende culturen, ons doel is om hun verbeeldingskracht aan te wakkeren en hen te inspireren voor de toekomst.

ISSFT is geboren uit een enthousiasme voor de internationale school en het baccalaureaat-systeem. We zijn gepassioneerd door het werken met jonge mensen van verschillende culturen, om hun verbeeldingskracht aan te wakkeren en hen te inspireren voor de toekomst.

We zijn trots om eersteklas onderwijs, faciliteiten van wereldklasse en een gevarieerd activiteitenprogramma te bieden, gebaseerd op een echt inspirerende omgeving.

Door ons unieke curriculum moedigen we intellectuele nieuwsgierigheid aan en ondersteunen we onze studenten om een gezond gevoel van onafhankelijkheid en zelfrespect te ontwikkelen.

onze locatie

ISSFT ligt in Stirling, het historische hart van Schotland, op een centrale locatie op 40 minuten van de internationale luchthaven van Edinburgh.

Edinburgh Airport biedt regelmatige vluchten voor de meeste internationale luchtvaartmaatschappijen en biedt een directe route voor passagiers die Londen willen vermijden. De campus ligt op het prachtige, bosrijke landgoed van de Universiteit van Stirling in Schotland. Dit wordt regelmatig een van de mooiste en goed uitgeruste campussen ter wereld genoemd en wordt ook erkend als de Schotse universiteit voor sportieve uitmuntendheid.

accommodatie

Onze studenten wonen in enkele van de meest moderne en comfortabele studentenaccommodaties ter wereld.

Al onze studenten hebben een slaapkamer voor zichzelf, met hun eigen toilet, douche en plek om te studeren. Omdat de cursus drie weken duurt, vinden we dat studenten hun eigen ruimte en schone badkamer waarderen. Dat gezegd hebbende, ze zijn alleen in hun kamers om te slapen, omdat het schema van de zomerschool hen de hele dag bezig houdt.

Al onze kamers hebben een eigen badkamer en worden wekelijks schoongemaakt. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.

Op de campus zullen onze studenten ook genieten van:

 • Gratis Wi-Fi-toegang
 • Superieure pastorale zorg, 24 uur per dag
 • Drie vers bereide maaltijden per dag
 • Kamers worden elke week schoongemaakt (met schoon beddengoed en handdoeken)
 • Wasservice inclusief mid-sessie
 • 24-uurs campusbeveiliging (ook in de residentiezalen)
 • Vriendelijk en ontspannen samenleven
 • Prachtige bosrijke omgeving in het historische hart van Schotland

Ons team

Bij ISSFT nemen we de tijd om medewerkers te werven die gepassioneerd zijn over hun vakgebied.

Onze medewerkers zijn over het algemeen goed bereisd en hebben een brede, wereldwijde kijk. We werken heel graag samen met tieners en leren over hun verschillende culturen. Onze ervaring ligt in ons vermogen om zowel te luisteren als te onderwijzen.

Alle docenten zijn hooggekwalificeerde en geëngageerde professionals met het gedeelde doel om onze studenten de echte vaardigheden te bieden die ze kunnen toepassen op hun academische en persoonlijke leven lang nadat de zomerschool is beëindigd.

Beroepskwalificaties omvatten maar zijn niet beperkt tot:

 • CELTA / TEFL gekwalificeerde Engelse leraren
 • PGA gekwalificeerde golfers
 • LTA-gekwalificeerde tenniscoaches
 • Masters / PhD-afgestudeerden
 • Professionele professionals met een passie voor lesgeven
 • Onze ervaring ligt in ons vermogen om zowel te luisteren als te onderwijzen.

Typische dag

Elke dag is anders, vol met leren, plezier en avontuur en is nooit saai.

'S Ochtends studeren onze studenten hun gekozen academische onderwerp. Academische vakken omvatten Engelse taal, wereldwijd ondernemerschap, studievaardigheden, milieuwetenschappen en inleiding tot de wet.

In de middag nemen studenten deel aan hun gekozen keuzevak, wat over het algemeen een sportieve of creatieve activiteit is die ze in de zomermaanden willen ontwikkelen. Keuzevakken zijn onder andere Golf, Tennis, Theater, Fotografie, Creative Coding en Sports Leadership

In het weekend worden studenten meegenomen op excursies naar Schotse bezienswaardigheden. Terug op de campus zul je ook sport- en kunstworkshops volgen, zoals paardrijden, watersporten, film maken, dansen en vechtsporten om er maar een paar te noemen.

Weekdag

08:00

Weekend

08:30

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

The International Summer School for Teens

Engelse taalstudenten werken in kleine groepen om vertrouwen op te bouwen in grammatica, woordenschat, uitspraak, spreken, luisteren, lezen, schrijven en omgangstaal in h ... [+]

reisroute

Beginners Engelstalige studenten werken in kleine groepen om vertrouwen te kweken in alle aspecten van de Engelse taal.

Engelse taalstudenten werken in kleine groepen om vertrouwen op te bouwen in grammatica, woordenschat, uitspraak, spreken, luisteren, lezen, schrijven en omgangstaal in het Engels.

Over deze klasse

Engelse taalstudenten werken in kleine groepen om vertrouwen op te bouwen in grammatica, woordenschat, uitspraak, spreken, luisteren, lezen, schrijven en omgangstaal in het Engels. Volledige Engelse onderdompeling vormt de kern van de zomerervaring van ISSFT.

Werken in kleine groepen, klassen zullen betrekking hebben op:

36 uur toegewijd Engels taalonderwijsCollegegeld geleverd door gekwalificeerde CELTA / TEFL Engelse lerarenStudenten krijgen de dagelijkse mogelijkheid om te oefenen in gestructureerde gesprekkenDe lessen zullen projectgericht zijn en vereisen dat studenten informatie presenteren aan de klas, met behulp van hun spreekvaardigheidStudenten zullen lezen van aangepaste teksten en zullen verschillende strategieën leren om te helpen bij het begrijpen. Ze zullen ook analytische vaardigheden ontwikkelen om literatuur en afbeeldingen te interpreteren.Studenten schrijven dagelijks, oefenen grammaticale structuren uit en leren nieuwe vocabulaire. Ze zullen een verscheidenheid aan persoonlijke verhalen, beschrijvingen, rapporten, gedichten en creatieve fictie schrijven.... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Een introductieles voor studenten die geïnteresseerd zijn in informatica, technologie en gaming. Studenten leren de grondbeginselen van coderingstheorie, taal en animatie ... [+]

reisroute

Dit is een inleidende tot gemiddeld niveau voor studenten die geïnteresseerd zijn in computerprogrammering, technologie en gaming.

Studenten leren de grondbeginselen van codering, theorie, taal en animatie, waaronder planning, schrijven en programmeren van code, met behulp van CSS, Python en HTML en anderen. Ze zullen werken aan projecten variërend van Virtual Reality, Robotics, Game Design tot App Development, het verwerven van inzicht in STEM en toekomstige carrièrekansen. Deze klas ontwikkelt problemen oplossen, teamwerk en communicatieve vaardigheden.

Leer de fundamenten van programmeerlogica, taal en animatieLeer coderen in CSS, Python en HTMLMaak en programmeer computerhardwareSample Virtual Reality en Robotics, leer over hun programmeringGeleerde vaardigheden kunnen worden toegepast op andere standaard programmeertalen.Werk aan mini-projecten, waaronder gameontwerp en app-ontwikkelingUitrusting - Studenten worden aangemoedigd om hun eigen laptop mee te nemen, zodat ze hun werk mee naar huis kunnen nemen. Laptops kunnen indien nodig worden verstrekt en op voorhand worden vooraf op de hoogte gesteld.... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Deze les is bedoeld voor gevorderde Engelse studenten die hun schrijfvaardigheid willen verbeteren voor essays en schoolrapporten. De cursus zal ook ingaan op poëzie en E ... [+]

Over deze klasse

Deze les is bedoeld voor gevorderde Engelse studenten die hun schrijfvaardigheid willen verbeteren voor essays en schoolrapporten. De cursus zal ook ingaan op poëzie en Engelse literatuur. De lessen omvatten zinsstructuur, woordenschat en grammaticale nauwkeurigheid. Studenten leren hoe ze hun ideeën in geschreven Engels met vertrouwen en accuraat kunnen communiceren.

Werken in kleine groepen, klassen zullen betrekking hebben op:

Essay en rapport schrijvenEen tekst samenvattenPresentatie vaardighedenNotities makenVerwijzingen / BibliotheekwerkGrammaticale nauwkeurigheidSchrijfstijlen

Leerresultaten voor alle klassen zijn om onze studenten te laten groeien in vertrouwen en hun algemene communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Je zult nieuwe wegen en technieken verkennen terwijl je je interesse en kennis van fotografie ontwikkelt. ... [+]

reisroute

Ons keuzevak fotografie is een uitstekende introductie tot de opwindende wereld van fotografie.

Ons fotografie-keuzevak is een uitstekende introductie tot de opwindende wereld van fotografie en is ideaal voor iedereen die zijn of haar fotografie-vaardigheden wil verbeteren. Tijdens dit praktische en leuke keuzevak, ontvang je 36 uur les. Leer hoe je je camera kunt gebruiken en maak geweldige foto's. Je zult nieuwe wegen en technieken verkennen terwijl je je interesse en kennis van fotografie ontwikkelt. De praktische opdrachten die je onderweg zult voltooien, vormen de basis van je miniportefeuille, mocht je ervoor kiezen om je interesse verder te ontwikkelen.

Hoe de elementen van de handmatige modus bij elkaar te brengen om een suggestieve afbeelding te creëren: sluitertijd, lensopening en beeldcompositieHoe de juiste versnelling te kiezen en een efficiënte workflow te ontwikkelenHoe herken en profiteer je van mooi natuurlijk lichtWerk aan miniprojecten en ontwikkel een miniportfolio... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Deze les is bedoeld voor studenten die meer vloeiend en zelfverzekerd willen leren spreken. Studenten ontwikkelen hun presentatievaardigheden en werken ook aan teststrate ... [+]

reisroute

Deze les is bedoeld voor studenten die meer vloeiend en zelfverzekerd willen leren spreken. Studenten ontwikkelen hun presentatievaardigheden en werken ook aan teststrategieën voor toekomstige Engelse taalexamens. Studenten hebben ook de mogelijkheid om het IELTS-examen af te leggen (16 jaar plus) terwijl ze op de zomerschool zitten. Neem voor meer informatie contact op met ons Admissions Team.

Werken in kleine groepen, klassen zullen betrekking hebben op:

Lezen en begrijpenSamenvatting en synthese van tekstSchriftelijk en coherent schrijvenInformatie en ideeën presenterenCommuniceren als moedertaalsprekerIELTS-testafname

Leerresultaten voor alle klassen zijn om onze studenten te laten groeien in vertrouwen en hun algemene communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Ons exclusieve golfkamp stelt al onze tieners bloot aan een aantal van de meest interessante en beroemde cursussen van Schotland en biedt ook specialistische lessen om hu ... [+]

reisroute

Onze Golf Summer School is ontworpen om al onze studenten, ongeacht hun niveau of bekwaamheid, de unieke ervaring te geven van het spelen in Schotland, de 'Home of Golf'.

Ons exclusieve golfkamp stelt al onze tieners bloot aan een aantal van de meest interessante en beroemde cursussen van Schotland, terwijl ze ook gespecialiseerde lessen aanbieden om hun individuele spel (en handicap indien van toepassing) te verbeteren.

Deze keuzelijst omvat:

36 uur golfcursussen van onze PGA-gekwalificeerde golfcoach, een gerenommeerde specialist op het gebied van junior golfcoaching.Voor beginners bieden we een perfecte kennismaking met golf waarbij we je door alle aspecten van het spel leiden in een leuke, vriendelijke en inspirerende omgeving. Onze PGA-coaches leren je de basis; van set-up tot swing-, chipping- en bunker-shots, tot het belang van etiquette en de regels van het spel.Voor intermediaire tot gevorderde spelers zullen onze gespecialiseerde coaches je huidige niveau evalueren en op individuele basis met je samenwerken om je huidige spel te verbeteren met het doel je handicap te verminderen. De lessen hebben betrekking op het verbeteren van de zwenk, kort spel, afstandscontrole en mentale focus.Kampioenschapslessen voor 2019 studenten zijn de Gleneagles PGA Ryder Cup Course en Kingsbarns Links Course in St. Andrews *Studenten kunnen deelnemen aan de St. Andrews Old Course-stemming *Clubfitting is ook beschikbaar op aanvraag *Voor gevorderde spelers bieden we de mogelijkheid om enkele van 's werelds beste golfbanen te spelen. Tot op heden hebben onze studenten St Andrews Links Courses, Dundonald Links (Ladies European Tour 2015), Royal Troon (presentator van de 2016 Open),... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Dit is een uitstekende cursus om studenten bloot te stellen aan het juridische proces en de economische theorie, en hoe ze de samenleving beïnvloeden. ... [+]

reisroute

Voor studenten die beginnen na te denken over universitaire en toekomstige loopbaantrajecten.

Studenten leren over de verschillende soorten wetgeving en de verschillende juridische kwesties die van invloed zijn op ons dagelijks leven. Ze leren hoe ze met vertrouwen moeten debatteren in een leuke en inspirerende omgeving.

Leer met vertrouwen te spreken

De klas zal het volgende behandelen:

Een proefversie om debatvaardigheden te ontwikkelenBestudeer mensenrechten en toezichtwetgevingLeer hoe u met vertrouwen kunt presenterenDe basis van de juridische theorie en hun toepassing in de echte wereldOnderwerpen zoals de verschillende soorten wetgeving, overheidsinterventie, internationale handel en politiekSchoolbrede sessie Model United Nations (MUN)Leerresultaten... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Studenten zullen een breed scala van onderwerpen behandelen, van biologie tot ecologie tot klimaatverandering en voedselzekerheid. ... [+]

reisroute

Environmental Science and Conservation is een praktijkgerichte les vol veldstudies en experimenten.

Leer hoe onze omgeving wordt beïnvloed door de verandering, leer wat het betekent voor het leven en ontdek hoe je het positief kunt beïnvloeden. Naarmate we een periode van ongekende veranderingen in de geschiedenis van de mensheid ingaan, is de studie van het behoud en de toekomst van onze planeet nog nooit zo belangrijk geweest. Het doel van deze cursus is om studenten kennis te laten maken met de belangrijkste kwesties die van invloed zijn op de biodiversiteit in de wereld van vandaag. Studenten zullen een breed scala van onderwerpen behandelen, van biologie tot ecologie tot klimaatverandering en voedselzekerheid. Als onderdeel van de cursus ontwikkelen studenten hun laboratoriumvaardigheden en ondernemen ze een afstudeerproject dat zich concentreert op veldvaardigheden. De cursus omvat een reis naar Blair Drummond Safari Park.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Bied zelfvertrouwen en veerkracht en ontwikkel vaardigheden die nodig zijn om zowel een goede leider als een teamspeler te zijn. ... [+]

Leiderschapsvaardigheden ontwikkelen

Ons Sports Leadership Elective geeft je vertrouwen en veerkracht door teambuilding, teamsporten en het ontwikkelen van vaardigheden voor individuele excellentie.

Deze les is ontworpen om zelfvertrouwen en positief leiderschap te ontwikkelen door middel van sport en actieve activiteiten in de buitenlucht. Met toegang tot tal van indoor en outdoor sportfaciliteiten en het adembenemende landschap, biedt deze klasse een breed scala aan sportmogelijkheden voor alle niveaus en niveaus. Studenten zullen werken aan de ontwikkeling van hun leiderschapsvaardigheden door teamwork, het stellen van doelen en effectieve communicatie. Deze les is geschikt voor studenten die van sporten houden of van mensen die gewoon iets nieuws willen proberen. Het is ook zeer gunstig voor de deelnemers aan de Award van Duke of Edinburgh.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Deze les is bedoeld om studenten na de zomer te laten kennismaken met de vaardigheden en het vertrouwen die nodig zijn voor academisch succes. ... [+]

reisroute

Onze klasse Studievaardigheden is specifiek bedoeld voor studenten die na de zomer het International Baccalaureate (IB) Diploma / GSCE-examen beginnen.

De lessen hebben betrekking op onderwerpen als timemanagement, het plannen van een werkbelasting, essayschrijven, presenteren met vertrouwen, aantekeningen maken en examenvoorbereiding.

Met specifieke verwijzing naar het IB bespreken studenten vereisten voor het IB-uitgebreide essay, CAS en theorie van kennis. Deze les is bedoeld om studenten te laten kennismaken met de vaardigheden en het zelfvertrouwen die nodig zijn voor academisch succes. Het is ook sterk aanbevolen voor studenten die willen werken aan hun Engelse taalvaardigheden in een meer academische context.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Onze tennisles ontwikkelen fitness, strategie ... [+]

reisroute

Onze tennisles ontwikkelen fitness en strategie terwijl ze de fijnere elementen van de sport leren.

We hebben toegang tot zes indoor en twee outdoor gravelbanen, die het Scottish Tennis Centre vormen. Dit zijn dezelfde banen waar wereldkampioen Andy Murray (momenteel nummer 1 van de wereld) voor het eerst heeft leren spelen.

Coaches zijn LTA-gekwalificeerd en richten zich op snelheid, coördinatie, strategie en algemene techniek. Deze les staat open voor studenten van alle niveaus en, zoals alles wat we doen bij ISSFT, legt de nadruk op leren door teamwork en plezier.

36 uur tennislessenSpeel buiten de gravelbanen en binnen de rechtbankZeer geschikt voor fitness en flexibiliteitVerbeter je spel door Padel en andere racketsportenIn kleine groepen werken om technische vaardigheden, mentale focus en coördinatie te ontwikkelenSpecifieke lessen zijn: groundstroke, net play, footwork, serving (flat, slice, topspin), return-serving (forehand, single-handed backhand, double-handed backhand), strategie, tennis-specifieke fitness, balans, snelheidssterkte, backhand, aanpak schot en boven schot.Geweldige manier om nieuwe vrienden te maken... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Onze theaterles geeft studenten een grondig inzicht in het creatieve proces. ... [+]

reisroute

Onze theaterles biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan alle aspecten van het creatieve proces.

Studenten werken als een groep om te leren en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een professionele theaterproductie te creëren, ontwerpen, produceren en een ster te geven. Onze theaterles is een uitdagend, intens en zeer lonend keuzevak.

Oefeningen die de acteertechnieken onderzoekenOntwikkel vaardigheden met betrekking tot spraakprojectieOntdek het belang van beweging in storytellingBegrijp het creatieve proces bij het schrijven en produceren van een stuk werkReflecterend zowel tijdens als na het creatieve procesImprovisatie workshopOptreden in het Macrobert Arts Center, een toonaangevende multiculturele locatie op de hoofdcampus van de universiteit van Stirling.Film maken workshopMaak een theaterproductie voor het einde van het schoolrecital... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The International Summer School for Teens

Deze klas bereidt studenten voor op toekomstige carrières door een zakelijk idee te ontwikkelen en alle aspecten van een bedrijf te verkennen. ... [+]

reisroute

Onze Global Entrepreneurship-klasse is geschikt voor elke beginnende ondernemer.

Het is echter ook geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in discussies, mondiale problemen, probleemoplossing en leiderschap.

Dragon's Den ontmoet zomercursus

Deze cursus is gestructureerd in de stijl van 'Dragon's Den', waar studenten een zakelijk idee ontwikkelen en leren over reclame, bedrijfsplannen, concurrentievoordelen, klantdemografie, ondernemersgeest, ethische kwesties, financiering, netwerken, digitale marketing, productontwikkeling en sociaal verantwoordelijkheid.

Je leert niet lopen volgens de regels. Je leert door te doen, en door te vallen.

... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
20 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands

https://www.youtube.com/watch?v=Y3HAgOOvQaE