The International Summer School for Teens

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Leuke boeiende elke dag

We zijn gepassioneerd door het werken met jonge mensen van verschillende culturen, ons doel is om hun verbeeldingskracht aan te wakkeren en hen te inspireren voor de toekomst.

ISSFT is geboren uit een enthousiasme voor de internationale school en het baccalaureaat-systeem. We zijn gepassioneerd door het werken met jonge mensen van verschillende culturen, om hun verbeeldingskracht aan te wakkeren en hen te inspireren voor de toekomst.

We zijn trots om eersteklas onderwijs, faciliteiten van wereldklasse en een gevarieerd activiteitenprogramma te bieden, gebaseerd op een echt inspirerende omgeving.

Door ons unieke curriculum moedigen we intellectuele nieuwsgierigheid aan en ondersteunen we onze studenten om een gezond gevoel van onafhankelijkheid en zelfrespect te ontwikkelen.

onze locatie

ISSFT ligt in Stirling, het historische hart van Schotland, op een centrale locatie op 40 minuten van de internationale luchthaven van Edinburgh.

Edinburgh Airport biedt regelmatige vluchten voor de meeste internationale luchtvaartmaatschappijen en biedt een directe route voor passagiers die Londen willen vermijden. De campus ligt op het prachtige, bosrijke landgoed van de Universiteit van Stirling in Schotland. Dit wordt regelmatig een van de mooiste en goed uitgeruste campussen ter wereld genoemd en wordt ook erkend als de Schotse universiteit voor sportieve uitmuntendheid.

accommodatie

Onze studenten wonen in enkele van de meest moderne en comfortabele studentenaccommodaties ter wereld.

Al onze studenten hebben een slaapkamer voor zichzelf, met hun eigen toilet, douche en plek om te studeren. Omdat de cursus drie weken duurt, vinden we dat studenten hun eigen ruimte en schone badkamer waarderen. Dat gezegd hebbende, ze zijn alleen in hun kamers om te slapen, omdat het schema van de zomerschool hen de hele dag bezig houdt.

Al onze kamers hebben een eigen badkamer en worden wekelijks schoongemaakt. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.

Op de campus zullen onze studenten ook genieten van:

 • Gratis Wi-Fi-toegang
 • Superieure pastorale zorg, 24 uur per dag
 • Drie vers bereide maaltijden per dag
 • Kamers worden elke week schoongemaakt (met schoon beddengoed en handdoeken)
 • Wasservice inclusief mid-sessie
 • 24-uurs campusbeveiliging (ook in de residentiezalen)
 • Vriendelijk en ontspannen samenleven
 • Prachtige bosrijke omgeving in het historische hart van Schotland

Ons team

Bij ISSFT nemen we de tijd om medewerkers te werven die gepassioneerd zijn over hun vakgebied.

Onze medewerkers zijn over het algemeen goed bereisd en hebben een brede, wereldwijde kijk. We werken heel graag samen met tieners en leren over hun verschillende culturen. Onze ervaring ligt in ons vermogen om zowel te luisteren als te onderwijzen.

Alle docenten zijn hooggekwalificeerde en geëngageerde professionals met het gedeelde doel om onze studenten de echte vaardigheden te bieden die ze kunnen toepassen op hun academische en persoonlijke leven lang nadat de zomerschool is beëindigd.

Beroepskwalificaties omvatten maar zijn niet beperkt tot:

 • CELTA / TEFL gekwalificeerde Engelse leraren
 • PGA gekwalificeerde golfers
 • LTA-gekwalificeerde tenniscoaches
 • Masters / PhD-afgestudeerden
 • Professionele professionals met een passie voor lesgeven
 • Onze ervaring ligt in ons vermogen om zowel te luisteren als te onderwijzen.

Typische dag

Elke dag is anders, vol met leren, plezier en avontuur en is nooit saai.

'S Ochtends studeren onze studenten hun gekozen academische onderwerp. Academische vakken omvatten Engelse taal, wereldwijd ondernemerschap, studievaardigheden, milieuwetenschappen en inleiding tot de wet.

In de middag nemen studenten deel aan hun gekozen keuzevak, wat over het algemeen een sportieve of creatieve activiteit is die ze in de zomermaanden willen ontwikkelen. Keuzevakken zijn onder andere Golf, Tennis, Theater, Fotografie, Creative Coding en Sports Leadership

In het weekend worden studenten meegenomen op excursies naar Schotse bezienswaardigheden. Terug op de campus zul je ook sport- en kunstworkshops volgen, zoals paardrijden, watersporten, film maken, dansen en vechtsporten om er maar een paar te noemen.

Weekdag

08:00

Weekend

08:30

Locaties

Stirling

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Schotland, Verenigd Koninkrijk