Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij The College of Central London

Kwalificaties zijn essentieel voor het verkrijgen van erkenning en respect. Studenten uit het VK, de EU en van over de hele wereld willen in Londen studeren en onze filosofie is om hoge normen te bieden voor lesgeven in een omgeving die academische prestaties naast persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt en tegelijkertijd de cultuur en het leven van een levendige stad ervaart. Vind de juiste cursus voor jou en leer de student gecentreerd door je hele leven naar de universiteit. Studenten moeten 18 jaar of ouder zijn om te solliciteren.

 • Bedrijfs-, computer-, logistiek-, verzend- en managementcursussen (dag- en avondcursussen in de klas / afstand / online / blended learning)
  • Extended Business - Pearson BTEC Level 3 (QCF) - (fast track)
  • HNC Business - Pearson BTEC Level 4 (RQF)
  • HND Business - Pearson BTEC Level 5 (RQF)
  • Logistiek en verzending - ABMA niveau 4 (niet-gereguleerd)
  • Logistiek en verzending - ABMA Level 5 (niet-gereguleerd)
  • Faciliteitenbeheer - BIFM-niveau 3
  • Faciliteitenbeheer - BIFM-niveau 4
  • Faciliteitenbeheer - BIFM-niveau 5
  • Faciliteitenbeheer - BIFM-niveau 6
  • Pearson BTEC Level 4 HND Computing (RQF)
  • Pearson BTEC Level 5 HND Computing (RQF)
  • Engels voor specifieke doeleinden
  • EDSML strategisch management en leiderschap - BTEC-niveau 7 (QCF)

Docenten zijn gekwalificeerd in hun respectievelijke disciplines. Enkele van de beste privécolleges zijn in Londen. Wij zijn een van hen.

Geweldige leraren

Algemene staf en universiteitsdocenten worden geselecteerd op basis van hun kwalificaties en praktijkervaringen om het college in staat te stellen kwalitatief hoogstaand onderwijs in de klas aan te bieden. We hebben een hoog slagingspercentage bij degenen die een bepaalde cursus hebben voltooid. Klassen zijn klein genoeg om docenten in staat te stellen zich als studenten te verhouden tot studenten en groot genoeg om een ​​levendige atmosfeer te creëren.

Betaalbare kosten en financieringsmogelijkheden

Als privéschool zijn we in staat om onze eigen vergoedingenstructuur te beheersen en het is altijd ons doel geweest studenten kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Door onze eigen kosten te beheersen, proberen we studenten waar voor hun geld te geven wanneer ze ons als hun leerlocatie selecteren.

The College of Central London is 'Geaccrediteerd door de British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education'.

De recente veranderingen in het overheidsbeleid ten aanzien van de financiering van het onderwijs in het VK hebben geleid tot specifieke financieringsmogelijkheden in de vorm van leningen voor professionele en loopbaanontwikkeling voor studenten uit het VK en Europa die studeren aan universiteiten en universiteiten. Houd er rekening mee dat deze informatie geen marketingmateriaal is, dus u moet specifieke vragen stellen via het college of de Directgov-website bezoeken.

Internationale studenten

Studenten komen van over de hele wereld en uit het VK en de EU. Britse en EU-studenten vormen de meerderheid van de studentenvereniging, wat bijdraagt ​​aan een rijke en diverse studentengemeenschap. Internationale studenten kunnen beperkt zijn vanwege Britse visumbeperkingen, dus kunnen gebruikmaken van afstandsonderwijs.

Alle studenten

We organiseren rondleidingen naar speciale bezienswaardigheden, zoals het parlement, de rechtbanken en de effectenbeurs. Er zijn eerder bezoeken aan het hoofdkantoor van Sky, het Lloyds-gebouw en het nationale archief geweest. Excursies naar andere gespecialiseerde plaatsen de Baltic Exchange, Tilbury dokken.

Faciliteiten op het college omvatten gebieden waar studenten kunnen studeren of ontspannen tijdens hun vrije tijd in een ontsnapping op de 5e verdieping. Er is ook een theepunt op de 3e verdieping. Uitleenbibliotheekfaciliteiten zijn ook beschikbaar en studenten kunnen boeken lenen om thuis te studeren.

Plaats

Het college ligt aan de rand van de stad, het financiële centrum van de City of London in de buurt van de iconische Tower Bridgest en niet ver van de metrostations Tower Hill en Tower Gateway.

uitrusting

Faciliteiten op het college omvatten gebieden waar studenten kunnen studeren of ontspannen tijdens hun vrije tijd en theepunten waar snacks, warme dranken en frisdranken beschikbaar zijn. Studenten hebben toegang tot internet en wifi-verbindingen. Uitleenbibliotheekfaciliteiten zijn beschikbaar en studenten kunnen boeken lenen om thuis te studeren.

Een woord van de directeur

We zijn beschikbaar om studenten te helpen met problemen die zich tijdens hun studie voordoen en hebben tot doel een sterke relatie met onze studenten op te bouwen om een ​​prettige sfeer te bevorderen en te behouden. Veel van onze studenten komen het volgende jaar terug om een ​​andere cursus te volgen. Veel meer bevelen hun vrienden en relaties aan om bij ons te studeren.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten wanneer u besluit te studeren aan The College of Central London

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten wanneer u besluit te studeren aan The College of Central London .

Met vriendelijke groeten aan jullie allemaal!

Nicolas Kailides, directeur

Mission Statement

Onze missie is om de nodige vaardigheden en kennis te bieden om studenten te helpen academisch succes te behalen, waardoor ze werkmogelijkheden kunnen zoeken met een goed winstpotentieel. Onze cursussen zijn gebaseerd op praktische principes en hebben betrekking op de behoeften van werkgevers. Ze zijn ook ontworpen om studenten te kwalificeren voor een universiteit. De aangeboden cursussen hebben een hoge status en worden professioneel erkend.

Lees onze beoordelingen:

 • Google: https://tinyurl.com/y8paf9gg
 • Sccot: https://tinyurl.com/y9p7p6sr
 • Hotcourses: https://tinyurl.com/y9s6su7b/
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

The College of Central London

Het College biedt nu het nieuwe Diploma in Management Studies aan, ontwikkeld door BTEC / EDEXCEL, de grootste organisatie voor beroepsuitoefening in het VK. Dit is een e ... [+]

Het Edexcel Level 7 BTEC Advanced Professional Diploma in Management Studies

Het College biedt nu het nieuwe Diploma in Management Studies aan, ontwikkeld door BTEC / EDEXCEL, de grootste organisatie voor beroepsuitoefening in het VK. Dit is een erkende (postuniversitaire) zakelijke kwalificatie in Groot-Brittannië en is een professionele kwalificatie op zich. Het wordt geaccepteerd als een route naar een MBA. In sommige gevallen vrijstelling van het eerste jaar van een MBA.

Begeleiding en eenhedenHet Edexcel Level 7 BTEC Advanced Professional Diploma in Management Studies

Deze kwalificatie heeft drie kerneenheden die worden ondersteund door zes gespecialiseerde eenheden die worden gekozen uit een breed scala aan beschikbare specialistenunits. Deze kwalificatie verbreedt en verdiept de managementvaardigheden en kennis van de lerenden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Certificaat

The College of Central London

Het niveau 4-programma is bedoeld voor diegenen die facility managers of managers in het middenkader willen worden met weinig FM-ervaring en die hun specialistische en ma ... [+]

Instituut voor werkplek- en faciliteitenbeheer Niveau 4 Award en certificaatInvoering

Het College heeft een uitgebreide staat van dienst op dit gebied en biedt de cursus aan via een team met een aanzienlijke vakkennis, educatieve en industriële expertise.

Het niveau 4-programma is bedoeld voor diegenen die facility managers of managers in het middenkader willen worden met weinig FM-ervaring en die hun specialistische en managementvaardigheden willen verbeteren. Een diploma is niet nodig om aan de slag te gaan in FM. Met niveau 4 kun je gemakkelijk beginnen met FM, ongeacht je achtergrond. Leerders werken mogelijk voor huis of in een hotelbaan en worden aangemoedigd om in FM te trainen om meer vaardigheden te verwerven. FM biedt tal van mogelijkheden, van winkelcentra tot ziekenhuizen en zelfs wolkenkrabbers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

The College of Central London

Het Level 5-programma is bedoeld voor professionals met FM-ervaring van meerdere jaren die normaal mid-managementervaring hebben in een facility managementsector en hun s ... [+]

British Institute of Facilities Management Niveau 5 Certificaat en DiplomaInvoering

Het College heeft een uitgebreide staat van dienst op dit gebied en biedt de cursus aan via een team met een aanzienlijke vakkennis, educatieve en industriële expertise.

Het Level 5-programma is bedoeld voor professionals met FM-ervaring van meerdere jaren die normaal mid-managementervaring hebben in een facility managementsector en hun specialistische en managementvaardigheden willen verbeteren. De structuur voldoet aan de vereisten van het National Qualifications and Credit Framework en bestaat uit verplichte en optionele eenheden voor zowel het certificaat als de diplomakwalificatie. Beoordeling voor deze eenheden is door schriftelijke opdrachten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
22 - 43 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
The College of Central London

Het BTEC National Diploma in Computer Studies is een internationaal erkende kwalificatie en wordt gevalideerd, beheerd en geverifieerd door de Business ... [+]

BTEC National Diploma in Computer Studies

Het BTEC National Diploma in Computer Studies is een internationaal erkende kwalificatie en wordt gevalideerd, beheerd en geverifieerd door de Business

Het doel van het BTEC National Diploma in Computer Studies is om studenten uit te rusten met de nodige vaardigheden om werk te vinden als computerbeoefenaars. Het is geschikt voor het personeel van het personeel op het gebied van programmering, onderhoud van computersystemen, systeemanalyse en -ontwerp, en operaties. Het is een gewaardeerde alternatieve startkwalificatie voor een breed scala aan geavanceerde professionele en hoger onderwijs cursussen.

Het aangeboden diploma is zodanig gestructureerd dat studenten een grotere praktische kennis hebben van Business Data Processing Systems, waardoor ze onmiddellijk effectief kunnen zijn in een commerciële gegevensverwerkingsomgeving. Studenten worden beoordeeld op hun werk tijdens de cursus en hebben ook het einde van jaar examens. Gelijke waarde zal worden gehecht aan de cijfers behaald in beide. Cijfers worden toegekend door het college en goedgekeurd door de externe verificateur van BTEC.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The College of Central London

Het BTEC Higher National Diploma in Computing is een internationaal erkende kwalificatie en wordt gevalideerd, beheerd en geverifieerd door het Pearson BTEC. Het BTEC Hig ... [+]

Pearson BTEC Level 5 HND in computer- en systeemontwikkeling (QCF)

De nieuwe BTEC hogere nationals in computer- en systeemontwikkeling is geaccrediteerd in het kwalificaties en kredietkader (QCF)

Het Pearson BTEC Hr National Diploma in Computing is een internationaal erkende kwalificatie en wordt gevalideerd, beheerd en geverifieerd door de Pearson BTEC. Het BTEC Higher National Diploma (HND) is gelijk aan de eerste twee jaar van een Honours Degree-programma aan een Britse universiteit. Deze kwalificatie is bedoeld om studenten uit te rusten met de kennis, het inzicht en de vaardigheden die nodig zijn voor succes in de huidige en toekomstige tewerkstelling in informatietechnologie. Deze kwalificatie voldoet aan de vereisten van de British Computer Society (BCS) en Engineering Council voor accreditatie en vrijstelling van het BCS-onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen UK Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
The College of Central London

Het IWFM Level 3-programma is bedoeld voor diegenen die facility managers of mensen met weinig FM-ervaring willen worden en die een carrière willen zoeken in faciliteiten ... [+]

Institute of Workplace and Facilities Management Niveau 3 Award, certificaat en diplomaInvoering

Het IWFM Level 3-programma is bedoeld voor diegenen die facility managers of mensen met weinig FM-ervaring willen worden en die een carrière willen zoeken in faciliteitenbeheer. Een diploma is niet nodig om aan de slag te gaan in FM. Met niveau 3 kun je gemakkelijk beginnen met FM, ongeacht je achtergrond. Leerders werken mogelijk voor het huis of in een hotelbaan en worden aangemoedigd om in FM te trainen om meer vaardigheden te verwerven. FM biedt tal van mogelijkheden, van winkelcentra tot ziekenhuizen en zelfs wolkenkrabbers.

Levering

Het lesgeven aan alle eenheden voor de Award, het certificaat en het Diploma wordt afgerond over een periode van 6/9 maanden. De lessen worden gehouden op donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur, met enkele woensdagen inbegrepen voor een aantal van de verplichte eenheden om degenen die zich inschrijven voor een deel van het academisch jaar toe te laten tot en te eindigen binnen de geplande tijd. Er zijn lezingen en zelfstudiesessies evenals e-mailondersteuning in het programma. De cursus voor het certificaatprogramma omvat 4 eenheden die in totaal 26 studiepunten vormen. Zie onderstaande tabel. Het Diploma bestaat uit 10 units en 48 credits. Terwijl documentatie zoals hand-outs en notities worden verstrekt, moeten leerlingen boeken aanschaffen zoals aanbevolen door de docenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The College of Central London

Het doel van het Pearson BTEC Extended National Diploma is om studenten een degelijke, elementaire bedrijfseducatie te bieden, geschikt voor diegenen die een reeks carriè ... [+]

Pearson BTEC niveau 3 BTEC uitgebreid nationaal bedrijfsdiploma

Dit Extended Diploma is een nationaal en internationaal erkende kwalificatie en wordt gevalideerd, beheerd en geverifieerd door Pearson.

Het doel van het Pearson BTEC Extended National Diploma is om studenten een degelijke, elementaire bedrijfseducatie te bieden, geschikt voor diegenen die een reeks carrières zoeken in de industrie, de handel en het openbaar bestuur en zo hen in staat stellen meer succesvol te zijn bij het zoeken naar werk. Het is een gewaardeerde kwalificatie voor toegang tot het hoger onderwijs en geavanceerde professionele studies. Bijna alle Britse universiteiten accepteren het als een inzending.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The College of Central London

Het College biedt nu het nieuwe Diploma in Management Studies aan, bedacht door PEARSON-Bitc, de grootste organisatie voor beroepsuitoefening in het VK. Dit is een erkend ... [+]

Pearson BTEC niveau 7 in uitgebreid diploma in strategisch management en leiderschap

Het College biedt nu het nieuwe Diploma in Management Studies aan, bedacht door PEARSON-Bitc, de grootste organisatie voor beroepsuitoefening in het VK. Dit is een erkende (postuniversitaire) zakelijke kwalificatie in Groot-Brittannië en is een professionele kwalificatie op zich. Het wordt geaccepteerd als een route naar een MBA. In sommige gevallen vrijstelling van het eerste jaar van een MBA.

Begeleiding en eenhedenThe Pearson BTEC Level 7 in Extended Diploma in Strategic Management and Leadership

Deze kwalificatie heeft drie kerneenheden die worden ondersteund door zes gespecialiseerde eenheden die worden gekozen uit een breed scala aan beschikbare specialistenunits. Deze kwalificatie verbreedt en verdiept de managementvaardigheden en kennis van de lerenden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
The College of Central London

Deze cursus is speciaal ontworpen voor studenten die willen weten hoe internationale handel werkt en hoe meer export het BBP kan helpen. De cursus zal ook duidelijk aange ... [+]

Verzending en logistiek - Niveau 4 Diploma

Deze cursus is speciaal ontworpen voor studenten die willen weten hoe internationale handel werkt en hoe meer export het BBP kan helpen. De cursus zal ook duidelijk aangeven hoe import en export op een praktische manier kunnen worden behandeld.

Deze cursus is nauw verbonden met maritiem management, internationale handel en globalisering.

Inschrijfkwalificaties

Studenten moeten een goede kennis van de Engelse taal hebben. Er zijn geen andere formele kwalificaties vereist, hoewel 4 GCE's of hun equivalent moeten zijn behaald.

Duur natuurlijk

De duur van de cursus is 24 weken. Er is normaal gesproken slechts één instroom van studenten per jaar, beginnend eind september en eindigend in maart het volgende jaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands