The College of Central London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij The College of Central London

Kwalificaties zijn essentieel voor het verkrijgen van erkenning en respect. Studenten uit het VK, de EU en van over de hele wereld willen in Londen studeren en onze filosofie is om hoge normen te bieden voor lesgeven in een omgeving die academische prestaties naast persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt en tegelijkertijd de cultuur en het leven van een levendige stad ervaart. Vind de juiste cursus voor jou en leer de student gecentreerd door je hele leven naar de universiteit. Studenten moeten 18 jaar of ouder zijn om te solliciteren.

 • Bedrijfs-, computer-, logistiek-, verzend- en managementcursussen (dag- en avondcursussen in de klas / afstand / online / blended learning)
  • Extended Business - Pearson BTEC Level 3 (QCF) - (fast track)
  • HNC Business - Pearson BTEC Level 4 (RQF)
  • HND Business - Pearson BTEC Level 5 (RQF)
  • Logistiek en verzending - ABMA niveau 4 (niet-gereguleerd)
  • Logistiek en verzending - ABMA Level 5 (niet-gereguleerd)
  • Faciliteitenbeheer - BIFM-niveau 3
  • Faciliteitenbeheer - BIFM-niveau 4
  • Faciliteitenbeheer - BIFM-niveau 5
  • Faciliteitenbeheer - BIFM-niveau 6
  • Pearson BTEC Level 4 HND Computing (RQF)
  • Pearson BTEC Level 5 HND Computing (RQF)
  • Engels voor specifieke doeleinden
  • EDSML strategisch management en leiderschap - BTEC-niveau 7 (QCF)

Docenten zijn gekwalificeerd in hun respectievelijke disciplines. Enkele van de beste privécolleges zijn in Londen. Wij zijn een van hen.

Geweldige leraren

Algemene staf en universiteitsdocenten worden geselecteerd op basis van hun kwalificaties en praktijkervaringen om het college in staat te stellen kwalitatief hoogstaand onderwijs in de klas aan te bieden. We hebben een hoog slagingspercentage bij degenen die een bepaalde cursus hebben voltooid. Klassen zijn klein genoeg om docenten in staat te stellen zich als studenten te verhouden tot studenten en groot genoeg om een ​​levendige atmosfeer te creëren.

Betaalbare kosten en financieringsmogelijkheden

Als privéschool zijn we in staat om onze eigen vergoedingenstructuur te beheersen en het is altijd ons doel geweest studenten kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Door onze eigen kosten te beheersen, proberen we studenten waar voor hun geld te geven wanneer ze ons als hun leerlocatie selecteren.

The College of Central London is 'Geaccrediteerd door de British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education'.

De recente veranderingen in het overheidsbeleid ten aanzien van de financiering van het onderwijs in het VK hebben geleid tot specifieke financieringsmogelijkheden in de vorm van leningen voor professionele en loopbaanontwikkeling voor studenten uit het VK en Europa die studeren aan universiteiten en universiteiten. Houd er rekening mee dat deze informatie geen marketingmateriaal is, dus u moet specifieke vragen stellen via het college of de Directgov-website bezoeken.

Internationale studenten

Studenten komen van over de hele wereld en uit het VK en de EU. Britse en EU-studenten vormen de meerderheid van de studentenvereniging, wat bijdraagt ​​aan een rijke en diverse studentengemeenschap. Internationale studenten kunnen beperkt zijn vanwege Britse visumbeperkingen, dus kunnen gebruikmaken van afstandsonderwijs.

Alle studenten

We organiseren rondleidingen naar speciale bezienswaardigheden, zoals het parlement, de rechtbanken en de effectenbeurs. Er zijn eerder bezoeken aan het hoofdkantoor van Sky, het Lloyds-gebouw en het nationale archief geweest. Excursies naar andere gespecialiseerde plaatsen de Baltic Exchange, Tilbury dokken.

Faciliteiten op het college omvatten gebieden waar studenten kunnen studeren of ontspannen tijdens hun vrije tijd in een ontsnapping op de 5e verdieping. Er is ook een theepunt op de 3e verdieping. Uitleenbibliotheekfaciliteiten zijn ook beschikbaar en studenten kunnen boeken lenen om thuis te studeren.

Plaats

Het college ligt aan de rand van de stad, het financiële centrum van de City of London in de buurt van de iconische Tower Bridgest en niet ver van de metrostations Tower Hill en Tower Gateway.

uitrusting

Faciliteiten op het college omvatten gebieden waar studenten kunnen studeren of ontspannen tijdens hun vrije tijd en theepunten waar snacks, warme dranken en frisdranken beschikbaar zijn. Studenten hebben toegang tot internet en wifi-verbindingen. Uitleenbibliotheekfaciliteiten zijn beschikbaar en studenten kunnen boeken lenen om thuis te studeren.

Een woord van de directeur

We zijn beschikbaar om studenten te helpen met problemen die zich tijdens hun studie voordoen en hebben tot doel een sterke relatie met onze studenten op te bouwen om een ​​prettige sfeer te bevorderen en te behouden. Veel van onze studenten komen het volgende jaar terug om een ​​andere cursus te volgen. Veel meer bevelen hun vrienden en relaties aan om bij ons te studeren.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten wanneer u besluit te studeren aan The College of Central London

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten wanneer u besluit te studeren aan The College of Central London .

Met vriendelijke groeten aan jullie allemaal!

Nicolas Kailides, directeur

Mission Statement

Onze missie is om de nodige vaardigheden en kennis te bieden om studenten te helpen academisch succes te behalen, waardoor ze werkmogelijkheden kunnen zoeken met een goed winstpotentieel. Onze cursussen zijn gebaseerd op praktische principes en hebben betrekking op de behoeften van werkgevers. Ze zijn ook ontworpen om studenten te kwalificeren voor een universiteit. De aangeboden cursussen hebben een hoge status en worden professioneel erkend.

Lees onze beoordelingen:

 • Google: https://tinyurl.com/y8paf9gg
 • Sccot: https://tinyurl.com/y9p7p6sr
 • Hotcourses: https://tinyurl.com/y9s6su7b/

Locaties

Londen

Address
The College of Central London Ltd,
Tower Bridge Business Centre,
46-48 East Smithfield

E1W 1AW Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk