The College of Animal Welfare

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College van Dierenwelzijn biedt onderwijs en training van wereldklasse op basis van de fundamentele waarden van dierenwelzijn. Opgericht in 1989, viert het College meer dan 25 jaar een wereldleider te zijn in het aanbieden van onderwijs voor diergeneeskundig en dierenwelzijn.

We erkennen dat dierenwelzijn een echt wereldwijd probleem is. We verwelkomen internationale studenten die willen deelnemen aan onze voltijdse of online cursussen op afstand.

Wanneer u ervoor kiest om bij ons te studeren, zult u kennis en ervaring opdoen bij een van de leidende en meest vertrouwde trainingsaanbieders in het Verenigd Koninkrijk . Dit geeft u de gemoedsrust dat u een erkende kwalificatie behaalt bij een gerenommeerd college.

Onze Mission Statement is:

"Het bieden van innovatieve leermogelijkheden voor het bevorderen van dierenwelzijn"

Aan de hand van deze methodiek hebben we ons eigen digitale leermateriaal ontwikkeld, waardoor we afstandsonderwijs via onze online cursussen kunnen volgen en leren op basis van lessen kunnen ondersteunen.

Wat doen we?

We leveren een aantal volledig geaccrediteerde kwalificaties voor de dierenindustrie, inclusief diergeneeskundige verpleegkunde, veterinaire zorg en dierenzorg.

De cursussen die wij aanbieden zijn geschikt voor diegenen die werken, of vrijwilligerswerk doen met dieren in diergeneeskundige praktijken, dierenopvangcentra, kennels en catteries, en meer. Sommige van onze cursussen zijn beschikbaar door online te leren en kunnen in uw eigen land worden bestudeerd, andere kunnen in het VK worden bestudeerd. Het College is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en werkt met meer dan 30 verschillende landen en verwelkomt studenten van over de hele wereld.

Locaties

Huntingdon

Address
The College of Animal Welfare – Administration Centre, Headland House, Chord Business Park, London Road, Godmanchester
PE29 2BQ Huntingdon, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: