Lees de Officiële Beschrijving

113374_ReasonsToStudyAtSwanseaInfographics-MARCH-20191.jpg

Welkom bij The College, Swansea University

Wij bieden undergraduate en postgraduate Pathways aan de Swansea University, die in de Britse top 30 staat in de prestigieuze Times and Sunday Times Good University Guide 2019.

Met een moderne en dynamische educatieve ervaring, zet The College zich in om academische en ondersteunende diensten te bieden in een omgeving die je aanmoedigt om topprestaties te behalen in je studie.

Het College biedt academische Pathways in samenwerking met de Universiteit van Swansea die leiden tot undergraduate en postdoctorale graden. Onze unieke benadering van het onderwijs verandert internationale studenten in afgestudeerden van de Swansea Universiteit en levenslang lerenden.

Bij The College wordt van je verwacht dat je hard werkt, maar je hebt ook genoeg mogelijkheden om te genieten van je studie en de vele sociale activiteiten die beschikbaar zijn in zowel Swansea als de omgeving.

 • Kleine klassen met persoonlijke aandacht: we bieden een persoonlijke en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Academische cursussen aangeboden door The College hebben meestal niet meer dan 35 studenten.
 • Een student van de Swansea University vanaf de eerste dag: vanaf het eerste moment dat je je aanmeldt bij The College, word je een student van de Swansea University met een studenten-ID die bij je past!
 • Op de campus: je studie vindt plaats aan de prachtige campussen aan de Swansea University, zodat je kunt deelnemen aan de spannende evenementen die plaatsvinden op de universiteit!
 • Vijf innames per jaar: begin met je studie op een tijdstip dat het beste bij je past, met opnames in september, januari, mei, juni en zelfs een startdatum van november.
 • Funderingsopties: onze uitgebreide semester-basisopties bieden toegang met lagere Engelse niveaus.
 • Toegewijde accommodatie op de campus: studenten van The College hebben een speciale residentie op de Bay Campus, alle kamers hebben een eigen badkamer, bevinden zich zeer dicht bij het lesgebouw en worden ondergebracht bij andere studenten van The College. De residentie werd geopend in januari 2019, en al onze studenten zijn verzekerd van accommodatie.
 • Waar voor uw geld: we kunnen een van de minst dure levensstijlen van de Britse Top 30-onderzoeksuniversiteiten aanbieden. Het College biedt dezelfde uitstekende standaard van onderwijs, zonder het prijskaartje.
 • 24-uursondersteuning voor studenten: Ons team voor studentenondersteuning kan 24 uur per dag, zeven dagen per week advies en hulp bieden. We kunnen ophaalservice van de luchthaven regelen, accommodatie toewijzen, oriëntatie bieden en advies geven over waar u het beste eten in de stad kunt proberen!
 • Fantastische studentenlevensstijl: onze studenten kunnen deelnemen aan alle universitaire evenementen en aan speciale activiteiten die alleen voor jou zijn voorbehouden. Van kansen om Premier League-games te zien op uitstapjes rond beroemde historische locaties in het Verenigd Koninkrijk.

girl, young, studentnastya_gepp / Pixabay

Je leven op de campus

Het College streeft ernaar u te helpen uw doelen te bereiken door veel ondersteunende diensten aan te bieden. Als student van The College heb je toegang tot alle services van Swansea University.

Services beschikbaar bij The College

We raden u aan de beschikbare ondersteuningsservices te gebruiken en contact op te nemen met onze vriendelijke medewerkers voor advies en hulp wanneer u deze nodig hebt.

Eenmaal ingeschreven hebben alle studenten ook directe toegang tot de online studentinformatie, die alle tijdschema's en academische informatie bevat, evenals buitenschoolse informatie van de studentenunie en de ondersteunende diensten en academische teams van het College.

Het student ondersteuningsteam is verantwoordelijk voor het leveren van:

 • accommodatiediensten
 • airport pick-up service (op aanvraag)
 • oriëntatieprogramma's om u vertrouwd te maken met het College, de universiteit en de stad Swansea
 • sociale activiteiten
 • student ondersteuning
 • opleiding voor studievaardigheden
 • monitoring van academische prestaties, inclusief het programma Students in Jeopardy
 • aanwezigheidscontrole
 • handicap ondersteuning
 • leerondersteuning

Houd er rekening mee dat al het bovenstaande onder voorbehoud van beschikbaarheid is en mogelijk extra kosten met zich meebrengt.

Activiteiten bij The College

Als u geïnteresseerd bent om betrokken te raken bij sport en verenigingen, is Swansea University de perfecte universiteit voor u. De campussen bieden een breed scala aan recreatieve en sportfaciliteiten die u kunt gebruiken, waaronder een fitnessruimte, speelvelden, sporthallen en een zwembad van 50 meter.

Deel uitmaken van sport en culturele samenlevingen terwijl je aan de Swansea University bent, zal veel sociale en netwerkmogelijkheden voor je openen. We moedigen onze studenten aan zoveel mogelijk deel te nemen aan dergelijke activiteiten.

Bay Campus

The Bay Campus is de thuisbasis van de toegewijde les- en woonruimtes van The College. The Bay Campus beschikt over een aantal van de beste leerfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en is een van de weinige universitaire campussen ter wereld die directe toegang tot het strand hebben.

Het Academisch Academiegebouw

Ons nieuwe academische gebouw heeft 18 lesruimten, speciaal ontworpen voor onze kleinere groepslessen, evenals computerlokalen en studiegebieden die keuzemogelijkheden bieden voor individuele en kleine groepsstudies. Met ruimte voor sociale en culturele activiteiten, het is het centrum van onze leergemeenschap op de Bay Campus.

De grote zaal

In het hart van de Bay Campus staat de Grote Zaal. Deze faciliteit van £ 32 miljoen herbergt collegezalen, break-out onderwijsruimten, een auditorium met 700 plaatsen en een café-bar met een prachtig uitzicht over de baai van Swansea.

bouwkunde

Het College of Engineering wordt internationaal erkend voor zijn onderwijs en onderzoek met Research Centers van wereldklasse en een duurzaam investeringsprogramma dat studenten voorziet van uitstekende middelen en faciliteiten.

Management school

De School of Management heeft een bloeiende studentengemeenschap van over de hele wereld. De school heeft een dynamische onderzoekscultuur rond een aantal onderzoeksgroepen en onze studenten profiteren van de expertise van onze wereldleidende academici die op alle niveaus betrokken zijn bij het lesgeven.

Bay Library

U zult vakspecifieke leermiddelen, studieplekken, computers, uitleenbare laptops, USB-oplaadpunten, personeel en ruimtes vinden om uw onafhankelijke leren en professionele ontwikkeling te ondersteunen.

Toegang tot het volledige assortiment van e-books en e-journals en een printcollectie van 850.000 items is beschikbaar via levering vanaf onze andere sites.

Computational Foundry

In september 2018 wordt een computationeel onderzoekcentrum van wereldklasse geopend.

Andere faciliteiten:

 • Studentenvakbond
 • Gym- en sportfaciliteiten
 • Geloofsruimte
 • wasserette
 • Coffeeopolis coffeeshop
 • Tesco Express

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Graduate Pathway

The College, Swansea University

De Childhood Development Pathway is een enkele cursus die wordt afgesloten met een MA van Swansea's College of Human and Health Sciences. De cursus zal je helpen ontdekke ... [+]

De Childhood Development Pathway is een enkele cursus die wordt afgesloten met een MA van Swansea's College of Human and Health Sciences. De cursus zal je helpen ontdekken hoe kinderen zich vanaf de geboorte ontwikkelen, hoe ze het vermogen verwerven om te leren en voor zichzelf te denken en hoe hun ontwikkeling wordt beïnvloed door familie en gemeenschap.

Voor Pathways leiden naar Master's in Children

Voor studenten die een bestaand beroepskwalificatie (bijvoorbeeld: Tuinbouw, Sieraden maken) en met een IELTS gelijkwaardige 6,0 (5,5), zijn we in staat om onze 2-semester bieden Pathway optie.

Pre-mastercursus

* IELTS Academische en andere vormen van aanvaardbare taalkwalificaties worden geaccepteerd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

De cursussen zijn gestructureerd om een goed begrip te geven van de huidige micro- en macro-economie, financiële en bancaire principes, analyse en regelgeving, waarna stu ... [+]

De cursussen zijn gestructureerd om een goed begrip te geven van de huidige micro- en macro-economie, financiële en bancaire principes, analyse en regelgeving, waarna studenten cursussen van bijzonder belang kunnen selecteren.

Voor Pathways leiden naar Master's in Accounting

Voor studenten die een bestaand beroepskwalificatie (bijvoorbeeld: Tuinbouw, Sieraden maken) en met een IELTS gelijkwaardige 6,0 (5,5), zijn we in staat om onze 2-semester bieden Pathway optie.

Pre-mastercursus

* IELTS Academische en andere vormen van aanvaardbare taalkwalificaties worden geaccepteerd.

** Studenten kunnen hun tweede visum vanuit het Verenigd Koninkrijk aanvragen en hebben toegang tot de gratis Visa-adviesdienst van de universiteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Swansea University biedt twee studiestromen op masterniveau, een gespecialiseerde route en een conversiecursus. De specialistische cursus leidt naar een van de "MSc Advan ... [+]

Computerwetenschappen zijn van invloed op elk aspect van ons leven, stellen steeds hogere eisen aan het onderwijs, het bedrijfsleven en de industrie om ervoor te zorgen dat de werknemers van de toekomst over de vaardigheden beschikken die nodig zijn om te gedijen in het digitale tijdperk. Computerwetenschappen in Swansea vormen de kern van de technologische innovatie die de manier waarop we leven, leren en werken opnieuw definieert.

Swansea University biedt twee studiestromen op masterniveau, een gespecialiseerde route en een conversiecursus. De specialistische cursus leidt naar een van de "MSc Advanced Computer Science" -programma's en is bedoeld voor studenten met een academische achtergrond in de informatica. De conversiecursus is bedoeld voor studenten met een reeks academische achtergronden die leiden tot de MSc Computer Science.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Het Swansea University College of Arts and Humanities biedt studenten de mogelijkheid om een breed scala aan onderwerpen te bestuderen in een omgeving van wereldklasse. D ... [+]

Engineering aan de Swansea University wordt gegeven in een hypermoderne leeromgeving met behulp van geavanceerde onderwijsfaciliteiten. De universiteit is pionier in technologische vooruitgang in zowel traditionele als opkomende technische disciplines, en werkt samen met grote industriële bedrijven. Alle engineeringactiviteiten aan de Swansea University worden gedreven door en gebaseerd op onderzoek van wereldklasse.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Engineering aan de Swansea University wordt gegeven in een hypermoderne leeromgeving met behulp van geavanceerde onderwijsfaciliteiten. De universiteit is pionier in tech ... [+]

Engineering aan de Swansea University wordt gegeven in een hypermoderne leeromgeving met behulp van geavanceerde onderwijsfaciliteiten. De universiteit is pionier in technologische vooruitgang in zowel traditionele als opkomende technische disciplines, en werkt samen met grote industriële bedrijven. Alle engineeringactiviteiten aan de Swansea University worden gedreven door en gebaseerd op onderzoek van wereldklasse.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

De Master of Science (MSc) Management-cursussen van Swansea University zijn allemaal intensieve masterdiploma's. Ze zijn vooral ontworpen voor pas afgestudeerden die een ... [+]

De Master of Science (MSc) Management-cursussen van Swansea University zijn allemaal intensieve masterdiploma's. Ze zijn vooral ontworpen voor pas afgestudeerden die een goed begrip van een breed scala aan managementdisciplines willen krijgen en meer willen weten over de belangrijkste theorieën en actuele onderwerpen in hun vakgebied om hun inzetbaarheid te vergroten. Onderwerpen zijn onder meer financiën, internationaal management en marketing.

Voor Pathways leiden naar Master's in Management, is het College verheugd om nu een selectie van pre-masterprogramma's te kunnen aanbieden die zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende toelatingseisen;

Voor studenten die een bestaand beroepskwalificatie (bijvoorbeeld: Tuinbouw, Sieraden maken) en met een IELTS gelijkwaardige 6,0 (5,5), zijn we in staat om onze 2-semester bieden Pathway optie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

The College, Swansea University

Dit programma biedt studenten die geïnteresseerd zijn in boekhouding of financiën met een solide academische achtergrond die hen voorbereiden op de werkplek of postdoctor ... [+]

Dit programma biedt studenten die geïnteresseerd zijn in boekhouding of financiën met een solide academische achtergrond die hen voorbereiden op de werkplek of postdoctorale opleiding. Studenten verwerven essentiële technische boekhoudkundige en financiële vaardigheden en zullen ook hun kennis van een breed scala van onderwerpen ontwikkelen, waardoor ze niet alleen financiële informatie kunnen begrijpen, maar ook hoe ze deze kunnen koppelen aan bredere besluitvorming.

Het Accounting and Finance-programma van de Universiteit van Swansea biedt maximaal 9 vrijstellingen van de professionele accreditatie van ACCA, de maximale vrijstellingen die beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
November 2019
Engels
Voltijd
2 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Succesvolle voltooiing van deze Pathway zal leiden tot de toekenning van een van de volgende punten aan de Swansea University: BSc (Hons) Biochemistry, BSc (Hons) Biochem ... [+]

Succesvolle voltooiing van deze Pathway zal leiden tot de toekenning van een van de volgende punten aan de Swansea University:

BSc (Hons) BiochemieBSc (Hons) Biochemie en geneticaBSc (Hons) GeneticaBSc (Hons) Medische biochemieBSc (Hons) Medische genetica

Swansea University is verheugd om afgestudeerden uit de volgende disciplines een interview te kunnen bieden voor hun onderscheiden Graduate Entry Medicine- programma, op voorwaarde dat zij het juiste pad kiezen en voldoen aan de minimale instapcriteria:

Medische biochemieMedische genetica

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Management gaat over beslissingen nemen en het beste uit mensen halen op elk niveau in alle soorten organisaties. Business Management and Economics in Swansea biedt een a ... [+]

Management gaat over beslissingen nemen en het beste uit mensen halen op elk niveau in alle soorten organisaties. Business Management and Economics in Swansea biedt een aantal kernonderwerpen, plus een aantal specialismen of een aantal gespecialiseerde onderwerpen, waardoor een academisch lonende onderwijservaring wordt gecreëerd die een uitstekende basis biedt voor een breed scala aan loopbanen.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
November 2019
Engels
Voltijd
1 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Computerwetenschap is een integraal onderdeel van ons leven. Ontwikkelingen in de IT zullen steeds hogere eisen stellen aan het onderwijs, het bedrijfsleven en de industr ... [+]

Computerwetenschap is een integraal onderdeel van ons leven. Ontwikkelingen in de IT zullen steeds hogere eisen stellen aan het onderwijs, het bedrijfsleven en de industrie, zodat de werknemers van de toekomst over de nodige vaardigheden beschikken om te gedijen in het digitale tijdperk. Computerwetenschappen in Swansea vormen de kern van technologische innovaties die de manier waarop we leven, leren en werken herdefiniëren.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
November 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Engineering aan de Swansea University wordt gegeven in een hypermoderne leeromgeving met behulp van geavanceerde onderwijsfaciliteiten. De universiteit is pionier in tech ... [+]

Engineering aan de Swansea University wordt gegeven in een hypermoderne leeromgeving met behulp van geavanceerde onderwijsfaciliteiten. De universiteit is pionier in technologische vooruitgang in zowel traditionele als opkomende technische disciplines, en werkt samen met grote industriële bedrijven. Alle engineeringactiviteiten aan de Swansea University worden gedreven door en gebaseerd op onderzoek van wereldklasse.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
November 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Ontworpen voor zowel Britse / EU- als internationale studenten, ons BA (Hons) Education-programma beschouwt onderwijs in een brede context, niet alleen binnen formele bas ... [+]

Onderwijs is een toekomstgerichte, door onderzoek geleide discipline met betrekking tot beleid en praktijk vanuit een mondiaal perspectief. Het is een snel groeiend studiegebied dat put uit de disciplines psychologie, filosofie, geschiedenis en sociale wetenschappen om zich te concentreren op het begrijpen hoe mensen leren en hoe onderwijsstructuren werken om een leven lang leren en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

Ontworpen voor zowel Britse / EU- als internationale studenten, ons BA (Hons) Education-programma beschouwt onderwijs in een brede context, niet alleen binnen formele basis- en secundaire schoolomgevingen, maar ook verder / hoger onderwijs, sociale voorzieningen, lokale en nationale overheid, en onderwijs binnen de gemeenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Swansea is de enige universiteit in het Verenigd Koninkrijk die het unieke BA Honours English - Chinese Translation and Interpreting-programma aanbiedt aan studenten met ... [+]

Swansea is de enige universiteit in het Verenigd Koninkrijk die het unieke BA Honours English - Chinese Translation and Interpreting-programma aanbiedt aan studenten met een native of near-native beheersing van Chinees Mandarijn, plus een hoog niveau van bekwaamheid in het Engels als vreemde taal.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.

Wanneer je studeert in The College, Swansea University , ben je een volle student van de universiteit vanaf het begin van je cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

De wet regelt hoe we goederen en diensten kopen en verkopen, en hoe we onszelf regeren. Het definieert hoe we vervolgen en verdedigen en hoe we de rechten beschermen van ... [+]

Wet

Van kleine advocatenkantoren tot het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties, de advocatuur vormt elk aspect van onze samenleving, politiek en economie.

De wet regelt hoe we goederen en diensten kopen en verkopen, en hoe we onszelf regeren. Het definieert hoe we vervolgen en verdedigen en hoe we de rechten beschermen van mensen die zichzelf misschien niet kunnen beschermen. Alle Swansea's Bachelor of Law (LLB) -cursussen zijn gekwalificeerde rechten.

Criminologie

Meer informatie over misdaad, het strafrechtelijk systeem en de meest geavanceerde thema's in criminologische debatten van vooraanstaande deskundigen uit het veld.

Verkrijg de kennis en vaardigheden om u voor te bereiden op een breed scala aan loopbanen in het strafrechtsysteem en aanverwante organisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Wiskunde is vaak een uitdaging en altijd lonend. Het is een van de meest universele disciplines en vormt de basis waarop de moderne wereld is gebouwd. Wetenschap en bedri ... [+]

Wiskunde is vaak een uitdaging en altijd lonend. Het is een van de meest universele disciplines en vormt de basis waarop de moderne wereld is gebouwd.

Wetenschap en bedrijfsleven zijn afhankelijk van wiskundige grondslagen en wiskundigen spelen daarom een essentiële rol in onze samenleving. Wiskunde is zowel oud als modern; je onderzoekt de getaltheorie die Pythagoras ongeveer 2.500 jaar geleden bestudeerde, evenals de financiële wiskunde waarop de hoogste flyers van Wall Street vertrouwen.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
November 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Bij Swansea verkent ons onderwijs en onderzoek de geschiedenis, theorie en praktijk van media, film, journalistiek en public relations. Onderzoek wordt ontwikkeld via de ... [+]

Bij Swansea verkent ons onderwijs en onderzoek de geschiedenis, theorie en praktijk van media, film, journalistiek en public relations.

Onderzoek wordt ontwikkeld via de twee belangrijkste groepen European Film and Identity en Media History, Theory and Technology, samen met overlappende clusters die Journalistiek en Global Media onderzoeken.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Politiek gaat niet alleen over het bestuderen van overheidsinstellingen en internationale relaties; het is een discipline die al duizenden jaren verschillende visies op e ... [+]

Politiek gaat niet alleen over het bestuderen van overheidsinstellingen en internationale relaties; het is een discipline die al duizenden jaren verschillende visies op een meer rechtvaardige samenleving heeft onderzocht en blijft enkele van de meest urgente uitdagingen aanpakken.

Studenten Politiek en Internationale Betrekkingen van de Universiteit van Swansea onderzoeken kwesties zoals genocide, financiële crises, de rol van de Verenigde Staten en de Verenigde Naties, en de toekomst van politieke decentralisatie. De cursus vraagt ook waar bedreigingen voor onze samenleving vandaan komen en of we ze kunnen voorkomen.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Psychologie is de wetenschappelijke studie van de hersenen en het gedrag. Studenten bestuderen de psychologische en neurowetenschappelijke processen die ten grondslag lig ... [+]

Psychologie is de wetenschappelijke studie van de hersenen en het gedrag. Studenten bestuderen de psychologische en neurowetenschappelijke processen die ten grondslag liggen aan dagelijkse activiteiten zoals denken, redeneren, geheugen en taal, leren de gevolgen van hersenletsel en hoe gezondheidsgerelateerd gedrag te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
November 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Wetenschap aan de Universiteit van Swansea bevat een reeks onderwerpen, van biologie tot zoölogie. Al deze onderwerpen brengen een reeks onderzoekscentra bij elkaar en ge ... [+]

Wetenschap aan de Universiteit van Swansea bevat een reeks onderwerpen, van biologie tot zoölogie. Al deze onderwerpen brengen een reeks onderzoekscentra bij elkaar en geven inzicht in de wereld waarin we leven. Swansea University staat bekend om haar onderzoeksexcellentie in aquacultuur, klimaatverandering, geo-informatica, geografie, glaciologie en zoölogie.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
November 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Deze graden bieden u een breed begrip van geneeskunde en gezondheidszorg, sociaal beleid en welzijnskwesties en hoe we ze ervaren als een samenleving. ... [+]

Deze graden bieden u een breed begrip van geneeskunde en gezondheidszorg, sociaal beleid en welzijnskwesties en hoe we ze ervaren als een samenleving.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.

Wanneer je studeert in The College, Swansea University , ben je een volle student van de universiteit vanaf het begin van je cursus.

modules

Universitaire funderingsmodules... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The College, Swansea University

Sports Science omvat wetenschap, technologie en geneeskunde om teams en individuen te helpen een concurrentievoordeel te behalen ten opzichte van hun rivalen. De vraag na ... [+]

Sportwetenschappers helpen atleten om fitter, sneller, sterker en mentaal beter voorbereid te zijn om hun prestaties te maximaliseren.

Sports Science omvat wetenschap, technologie en geneeskunde om teams en individuen te helpen een concurrentievoordeel te behalen ten opzichte van hun rivalen. De vraag naar expertise in deze discipline neemt toe, zowel in oefenomgevingen als in topsport. Sports Science bij Swansea is een professioneel relevant programma dat de factoren onderzoekt die van invloed zijn op participatie en prestaties bij sport en bewegen.

Belangrijkste kenmerken

The College, Swansea University biedt les aan in kleinere groepen, met een gepersonaliseerde en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Alle cursussen zijn beschikbaar met een keuze uit startdata en duur, afhankelijk van je kwalificaties en Engelse taalvaardigheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

The College, Swansea University

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereiste voor directe toegang tot uw gekozen Pathway , kunt u het vereiste Engelse lesgeld ontvangen om u voor te bereiden op een su ... [+]

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereiste voor directe toegang tot uw gekozen Pathway , kunt u het vereiste Engelse lesgeld ontvangen om u voor te bereiden op een succesvolle deelname aan uw gekozen programma op een later tijdstip. De Engelse taaltraining wordt gegeven door de Engelse taaltrainingservices van de Universiteit van Swansea (ELTS).

Hoe solliciteer je voor Engelse taalcursussen?

Download het aanvraagformulier en stuur het naar ons op The College. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via de-college-admissions@swansea.ac.uk

Zijn er Engelse testvoordelen?

Houd er rekening mee dat waar van toepassing (dat wil zeggen, u hebt de relevante score behaald) Het College blijft de noodzaak van IELTS vrijstellen voor studenten die lokale examens in het Engels hebben afgelegd, zoals WAEC, KSCE, ICSE, HKDSE, A-niveau, IB, SPM en STPM (inclusief voorspellingsresultaten) enz. en om studenten vrij te stellen die kunnen aantonen waar ze zijn onderwezen via het medium Engels.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Some quick facts about Swansea University