The BCF Group Nottingham

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De BCF Group is geëvolueerd van de Business Coaching Foundation, opgericht in 2001. We hebben leiderschapsontwikkeling en coaching als kern. Met vertegenwoordiging van wereldwijde leerleaders, executive coaches en specialisten voor talentontwikkeling, leveren we geaccrediteerde mensen ontwikkelingsprogramma's.

We richten ons op geaccrediteerd leerontwerp, implementatie en adoptie van talentontwikkeling binnen het verandermanagement en de ruimte voor mensontwikkeling.

Onze recente prestaties omvatten de lancering van een wereldwijd partnerschap en geaccrediteerd online leerprogramma. We leveren maatwerk, bouwen sterke verbindingen met onze stakeholders en een publiek dat uitstekende resultaten oplevert.

Bij het kijken naar talentontwikkeling zijn organisatieleiders gefocust op het creëren van leermogelijkheden om groei en prestatie van medewerkers mogelijk te maken. Het vermogen hebben om hun organisaties te begeleiden naar succes in de arbeidsmarkt van morgen is van cruciaal belang, maar ze kunnen het niet alleen. Wij als BCF-groep zijn op zoek naar de behoeften van een steeds diverser, multi-generaties personeelsbestand.

Alle partijen zijn het erover eens, de belangrijkste prioriteit voor talentontwikkeling in 2018 is training voor soft skills.

LinkedIn 2018 Workplace Learning Report

Om te voldoen aan de behoeften van de huidige ontwikkeling van mensen, hebben onze programma's betrekking op soft skills, talent

109252_109145_Pic1.jpg

Onze trainers

Onze trainers en consultants beschikken niet alleen over tal van kwalificaties, maar hebben ook een schat aan 'echte wereld'-ervaring in verschillende industrieën. Dit zorgt ervoor dat training praktisch en relevant is voor de werkplek, in plaats van alleen de blote feiten te leren.

Moderne training gaat niet over lesgeven, maar over leren. Niet meer 'dood door PowerPoint'. We weten dat door mensen volledig te betrekken, plezier te hebben en te leren door te doen, dit de manier is om opleidingssucces te behalen. Onze cursussen zorgen ervoor dat afgevaardigden echt nadenken over wat ze leren - en dat ze het vertrouwen en enthousiasme hebben om het in de praktijk te brengen wanneer ze weer aan het werk zijn.

Onze toewijding aan jou

Als onze klant bent u onze eerste en belangrijkste prioriteit en is het van vitaal belang dat u volledig wordt ondersteund om uw bedrijf te ontwikkelen. We willen u graag verrassen! Ons team is toegewijd om klantgericht te zijn. U zult snel zien dat u gemakkelijk met een van hen kunt praten en zij zullen het eigendom nemen en elk probleem snel voor u oplossen, waardoor u tijd en moeite bespaart.

U kunt er zeker van zijn dat ons team de striktste vertrouwelijkheid met betrekking tot uw organisatie zal handhaven. U zult profiteren van de ervaring die we hebben opgedaan met al onze klanten, (vaak in dezelfde branche) zonder die vertrouwelijkheid te schenden.

109251_109144_Pic2.jpg

Gepersonaliseerde service

Door een intensieve fact-find sessie met u te voeren, kunnen we precies begrijpen wat voor soort betrokkenheid u wilt dat wij hebben om ervoor te zorgen dat u zo veel of zo weinig controle en beheer heeft als u wilt.

U kunt kiezen voor regelmatige vergaderingen, het interactieniveau en precies aan wie u graag deel wilt nemen, zodat u de aanvullende bron die aan uw organisatie wordt verstrekt, effectief kunt beheren.

U hebt flexibiliteit in uw resourcebehoeften, omdat wij u nooit in dure contracten binden. Je zult merken dat we ethisch en open zijn

Locaties

Nottingham

Address
5 Wheatcroft Business Park, Landmere Lane, Edwalton
Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk