Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De BCF Group is geëvolueerd van de Business Coaching Foundation, opgericht in 2001. We hebben leiderschapsontwikkeling en coaching als kern. Met vertegenwoordiging van wereldwijde leerleaders, executive coaches en specialisten voor talentontwikkeling, leveren we geaccrediteerde mensen ontwikkelingsprogramma's.

We richten ons op geaccrediteerd leerontwerp, implementatie en adoptie van talentontwikkeling binnen het verandermanagement en de ruimte voor mensontwikkeling.

Onze recente prestaties omvatten de lancering van een wereldwijd partnerschap en geaccrediteerd online leerprogramma. We leveren maatwerk, bouwen sterke verbindingen met onze stakeholders en een publiek dat uitstekende resultaten oplevert.

Bij het kijken naar talentontwikkeling zijn organisatieleiders gefocust op het creëren van leermogelijkheden om groei en prestatie van medewerkers mogelijk te maken. Het vermogen hebben om hun organisaties te begeleiden naar succes in de arbeidsmarkt van morgen is van cruciaal belang, maar ze kunnen het niet alleen. Wij als BCF-groep zijn op zoek naar de behoeften van een steeds diverser, multi-generaties personeelsbestand.

Alle partijen zijn het erover eens, de belangrijkste prioriteit voor talentontwikkeling in 2018 is training voor soft skills.

LinkedIn 2018 Workplace Learning Report

Om te voldoen aan de behoeften van de huidige ontwikkeling van mensen, hebben onze programma's betrekking op soft skills, talent

109252_109145_Pic1.jpg

Onze trainers

Onze trainers en consultants beschikken niet alleen over tal van kwalificaties, maar hebben ook een schat aan 'echte wereld'-ervaring in verschillende industrieën. Dit zorgt ervoor dat training praktisch en relevant is voor de werkplek, in plaats van alleen de blote feiten te leren.

Moderne training gaat niet over lesgeven, maar over leren. Niet meer 'dood door PowerPoint'. We weten dat door mensen volledig te betrekken, plezier te hebben en te leren door te doen, dit de manier is om opleidingssucces te behalen. Onze cursussen zorgen ervoor dat afgevaardigden echt nadenken over wat ze leren - en dat ze het vertrouwen en enthousiasme hebben om het in de praktijk te brengen wanneer ze weer aan het werk zijn.

Onze toewijding aan jou

Als onze klant bent u onze eerste en belangrijkste prioriteit en is het van vitaal belang dat u volledig wordt ondersteund om uw bedrijf te ontwikkelen. We willen u graag verrassen! Ons team is toegewijd om klantgericht te zijn. U zult snel zien dat u gemakkelijk met een van hen kunt praten en zij zullen het eigendom nemen en elk probleem snel voor u oplossen, waardoor u tijd en moeite bespaart.

U kunt er zeker van zijn dat ons team de striktste vertrouwelijkheid met betrekking tot uw organisatie zal handhaven. U zult profiteren van de ervaring die we hebben opgedaan met al onze klanten, (vaak in dezelfde branche) zonder die vertrouwelijkheid te schenden.

109251_109144_Pic2.jpg

Gepersonaliseerde service

Door een intensieve fact-find sessie met u te voeren, kunnen we precies begrijpen wat voor soort betrokkenheid u wilt dat wij hebben om ervoor te zorgen dat u zo veel of zo weinig controle en beheer heeft als u wilt.

U kunt kiezen voor regelmatige vergaderingen, het interactieniveau en precies aan wie u graag deel wilt nemen, zodat u de aanvullende bron die aan uw organisatie wordt verstrekt, effectief kunt beheren.

U hebt flexibiliteit in uw resourcebehoeften, omdat wij u nooit in dure contracten binden. Je zult merken dat we ethisch en open zijn

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

The BCF Group Nottingham

Er is geen geheim om een succesvolle trainer te worden; het gaat erom je uit te rusten met de essentiële vaardigheden om een boeiende trainingssessie te geven, die voldoe ... [+]

Er is geen geheim om een succesvolle trainer te worden; het gaat erom je uit te rusten met de essentiële vaardigheden om een boeiende trainingssessie te geven, die voldoet aan de behoeften van zowel het bedrijf als de stagiair.

Onze consultants hebben zich gevestigd als experts op het gebied van training en zij zullen u van het begin tot het eind door het trainingsproces kunnen leiden, zodat u het programma met de relevante vaardigheden kunt verlaten om tastbare resultaten te bereiken.

Onze 2-daagse Train The Trainer-cursus biedt de essentiële vaardigheden voor mensen die nog nooit getraind zijn of die gewoon hun vaardigheden willen opfrissen. Het zal u door de volledige trainingscyclus leiden:... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The BCF Group Nottingham

Business coaching is de vaardigheid om te hebben in het snel veranderende zakelijke klimaat van vandaag. Mensen en teamontwikkeling door middel van business coaching is s ... [+]

Business coaching is de vaardigheid om te hebben in het snel veranderende zakelijke klimaat van vandaag. Mensen en teamontwikkeling door middel van business coaching is snel, efficiënt en kosteneffectief, en zal u meetbare resultaten opleveren. De ILM-kwalificaties op niveau 5 in coaching en mentoring zijn zeer toegankelijk en zijn ontworpen voor alle lagen van het niveau van de directeur, het management en de toezichthouder, of voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van mensen.

Klas2 dagen klassikale training12 maanden tutorial ondersteuningLunch en versnaperingenSnelle voltooiing van de kwalificatiePrijzen vanaf £ 1,692 btwOnlineVerspreid over 3-12 maandenWerk op uw eigen tempoOnbeperkte begeleiding van de tutorOnline inzending van werkPrijzen Vanaf £ 580 btwCursus Syllabus... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
2 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The BCF Group Nottingham

De ILM-kwalificaties op niveau 7 in executive coaching en mentoring zijn ontworpen voor senior leiders / managers die regelmatig coachen of mentorschap geven op een hoger ... [+]

De ILM-kwalificaties op niveau 7 in executive coaching en mentoring zijn ontworpen voor senior leiders / managers die regelmatig coachen of mentorschap geven op een hoger niveau.

In essentie moet de coach van tegenwoordig respectvol aanwezig zijn, begrip hebben voor en vloeiend zijn in de relatie met zijn klanten. Coaches bieden een sterker gevoel van zelfbekrachtiging als basis voor de cliënt om zijn aanpak voor ontwikkeling te focussen en te temperen.

In aanvulling op de lesdagen met onze ervaren docenten, vereist dit geaccrediteerde programma dat u na de les zelfgestuurd leren en 3 werkgerelateerde opdrachten uitvoert. Dit wordt geschat op 3 uur per week gedurende 12 maanden, afhankelijk van het werktempo van elk individu. Het goede nieuws is dat we docentondersteuning bieden, zonder extra kosten, voor individuen over deze opdracht en zelfgestuurde leertraject.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

The BCF Group Nottingham

De meest populaire van onze managementopleidingen, de First Line Management cursus, is specifiek voor mensen die nieuw zijn in een managementfunctie of die op het punt st ... [+]

De meest populaire van onze managementopleidingen, de First Line Management cursus, is specifiek voor mensen die nieuw zijn in een managementfunctie of die op het punt staan om een managementpositie in te nemen en geen formele managementtraining hebben gehad. Iedereen die nieuw is in een management- of toezichthoudende functie, zal van deze cursus profiteren.

De syllabus van de First Line Management-cursus duurt twee dagen en omvat een breed scala aan onderwerpen om nieuwe of onervaren managers een goed inzicht te geven in de basis die nodig is om hun reis als manager te beginnen. Het omvat units voor effectieve communicatie, het managen van uw team, het beheren van uzelf, delegeren, doelen stellen, effectieve planning en persoonlijke ontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The BCF Group Nottingham

Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een manager is ervoor te zorgen dat werknemers tevreden zijn met hun werk en hun volledige potentieel bereiken. Een man ... [+]

Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een manager is ervoor te zorgen dat werknemers tevreden zijn met hun werk en hun volledige potentieel bereiken. Een manager die zijn of haar werknemers energie kan geven, heeft een team met een veel groter potentieel en het vermogen om bedrijfsdoelstellingen en -doelen te bereiken. Het is daarom van vitaal belang dat een manager over de essentiële vaardigheden beschikt om zijn team volledig te ondersteunen en te leiden naar succes.

Dit programma brengt de belangrijkste leiderschapsvaardigheden bij elkaar die je nodig hebt om een effectieve manager te zijn, zodat je terug kunt naar de werkplek en tastbare resultaten kunt boeken.

Klas3 dagen klassikale trainingDeskundige BegeleidersLunch en versnaperingenSnelle voltooiing van de kwalificatiePrijzen Vanaf £ 882 btwOnlineVerspreid over Ca. 12 maandenWerk op uw eigen tempoOnbeperkte begeleiding van de tutorOnline inzending van werkPrijzen vanaf £ 680 btwCursus Syllabus... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
3 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The BCF Group Nottingham

Onze handige handleidingen omvatten een fantastische reeks soft skills en e-books voor persoonlijke ontwikkeling, boordevol tips, advies, oefeningen en toolkits. ... [+]

E-books voor training en ontwikkeling

Onze handige handleidingen omvatten een fantastische reeks soft skills en e-books voor persoonlijke ontwikkeling, boordevol tips, advies, oefeningen en toolkits.

Ze kunnen afzonderlijk worden gedownload of u kunt ervoor kiezen om uw eigen bibliotheek samen te stellen en deze bronnen onbeperkt beschikbaar te maken voor uw hele organisatie.

Of u nu nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen, een nieuwe manier van leren in uw eigen tempo wilt vinden of extra leermateriaal voor uw personeel wilt bieden, de nuttige gidsen zullen niet teleurstellen. Veel van onze klanten gebruiken de handige handleidingen als een extra hulpmiddel om face-to-face training te ondersteunen, en de downloadcijfers om hen te helpen met hun analyse van trainingsbehoeften.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Augustus 2020
Engels
Online
Lees meer in Nederlands