Tante Marie Culinary Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zoals het Verenigd Koninkrijk is het oudste onafhankelijke kookschool Tante Marie Culinary Academy een internationaal befaamd reputatie voor uitmuntendheid ontwikkeld.

Afgestudeerden van onze Cordon Bleu Diploma kwalificatie en professionele chef-kok cursussen genieten van een succesvolle carrière in de voeding over de hele wereld. Deze alumni hebben Tante Marie op de kaart gezet als een toonaangevende kookschool en de combinatie van onze Cordon Bleu Diploma en de CTH Niveau 4 Diploma in Professional Culinary Arts betekent Tante Marie afgestudeerden hebben de wereld aan hun voeten als ze vooruitgang in succesvolle carrière in voedsel .

Evenals onze professionele kookcursussen, Tante Marie Culinary Academy biedt een breed scala van inspirerende Lifestyle Opleidingen die in het weekend, 's avonds en de kinderen kooklessen omvatten - al gegeven door onze Academy docenten in onze state of the art keukens.

De bekroonde Restaurant bij Tante Marie geeft afgestudeerden van onze Cordon Bleu Diploma een platform om hun onlangs behaalde professionele koken vaardigheden te laten zien, terwijl het uitvoeren van een betaalde stage, werken aan een hospitality management kwalificatie. Leden van het publiek kan het beste van Tante Marie eten ervaring in een ontspannen en verfijnde omgeving.

Een rijk erfgoed

TRAINING THE WORLD topkoks

Tante Marie School of Cookery werd in 1954 opgericht door de geprezen koken schrijfster Iris Syrett in Woking, Surrey. De school is vernoemd naar Ann-Marie Taride de auteur van de 1925 Franse culinaire bijbel, 'La Veritable Cuisine de Famille' - Tante Marie dat haar pseudoniem.

In 1967 Tante Marie School of Cookery was het bouwen momentum en in Woodham House verplaatst aan de rand van Woking. Het bleef daar tot januari 2015 toen Tante Marie Culinary Academy haar deuren in de huidige locatie in het centrum van Woking geopend - blijven top-class chef opleidingen en kooklessen te bieden aan die gepassioneerd over eten.

Meer dan 60 jaar Tante Marie Culinary Academy een internationaal befaamde reputatie voor excellentie in culinaire opleiding heeft bereikt. We zijn volledig gericht op het aanleren van praktische kookkunsten in onze steunende en leuke kookschool, en tegelijkertijd onze studenten ontwikkelen de hoge niveaus van vaardigheid en discipline die nodig is om lekker eten te koken volgens de hoogste normen.

Onze faciliteiten

Tante Marie Culinary Academy en het restaurant liggen op slechts 1 minuut lopen van Woking treinstation, op slechts 20 minuten van het centrum van Londen. centrale, locatie in het centrum van de Akademie is binnen handbereik van Londen, Heathrow en de luchthaven Gatwick. Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt en vele recreatieve faciliteiten, waaronder bioscoop, theater en een scala aan restaurants en winkelcentra.

Locaties

Woking

Address
Tante Marie Limited 57-61 Commercial Way,
GU21 6HN Woking, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1483 726957