Lees de Officiële Beschrijving

Zoals het Verenigd Koninkrijk is het oudste onafhankelijke kookschool Tante Marie Culinary Academy een internationaal befaamd reputatie voor uitmuntendheid ontwikkeld.

Afgestudeerden van onze Cordon Bleu Diploma kwalificatie en professionele chef-kok cursussen genieten van een succesvolle carrière in de voeding over de hele wereld. Deze alumni hebben Tante Marie op de kaart gezet als een toonaangevende kookschool en de combinatie van onze Cordon Bleu Diploma en de CTH Niveau 4 Diploma in Professional Culinary Arts betekent Tante Marie afgestudeerden hebben de wereld aan hun voeten als ze vooruitgang in succesvolle carrière in voedsel .

Evenals onze professionele kookcursussen, Tante Marie Culinary Academy biedt een breed scala van inspirerende Lifestyle Opleidingen die in het weekend, 's avonds en de kinderen kooklessen omvatten - al gegeven door onze Academy docenten in onze state of the art keukens.

De bekroonde Restaurant bij Tante Marie geeft afgestudeerden van onze Cordon Bleu Diploma een platform om hun onlangs behaalde professionele koken vaardigheden te laten zien, terwijl het uitvoeren van een betaalde stage, werken aan een hospitality management kwalificatie. Leden van het publiek kan het beste van Tante Marie eten ervaring in een ontspannen en verfijnde omgeving.

Een rijk erfgoed

TRAINING THE WORLD topkoks

Tante Marie School of Cookery werd in 1954 opgericht door de geprezen koken schrijfster Iris Syrett in Woking, Surrey. De school is vernoemd naar Ann-Marie Taride de auteur van de 1925 Franse culinaire bijbel, 'La Veritable Cuisine de Famille' - Tante Marie dat haar pseudoniem.

In 1967 Tante Marie School of Cookery was het bouwen momentum en in Woodham House verplaatst aan de rand van Woking. Het bleef daar tot januari 2015 toen Tante Marie Culinary Academy haar deuren in de huidige locatie in het centrum van Woking geopend - blijven top-class chef opleidingen en kooklessen te bieden aan die gepassioneerd over eten.

Meer dan 60 jaar Tante Marie Culinary Academy een internationaal befaamde reputatie voor excellentie in culinaire opleiding heeft bereikt. We zijn volledig gericht op het aanleren van praktische kookkunsten in onze steunende en leuke kookschool, en tegelijkertijd onze studenten ontwikkelen de hoge niveaus van vaardigheid en discipline die nodig is om lekker eten te koken volgens de hoogste normen.

Onze faciliteiten

Tante Marie Culinary Academy en het restaurant liggen op slechts 1 minuut lopen van Woking treinstation, op slechts 20 minuten van het centrum van Londen. centrale, locatie in het centrum van de Akademie is binnen handbereik van Londen, Heathrow en de luchthaven Gatwick. Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt en vele recreatieve faciliteiten, waaronder bioscoop, theater en een scala aan restaurants en winkelcentra.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Tante Marie Culinary Academy

De 1-daagse Cordon Bleu-certificaatcursus is geschikt voor diegenen die een carrière in eten en gastvrijheid willen ontwikkelen. ... [+]

De 1-daagse Cordon Bleu-certificaatcursus is geschikt voor diegenen die een carrière in eten en gastvrijheid willen ontwikkelen.

We lopen deze cursus sinds 1954, wat heeft geleid tot zijn wereldwijde erkenning als een van de toonaangevende culinaire trainingsprogramma's op het niveau van de stichting.

De Cordon Bleu-certificaatcursus omvat ook het CTH Level 2-diploma in culinaire vaardigheden, een niveau 2-prijs in voedselveiligheid en een 1-daagse wijncursus met meester van de wijn, John Downes.

Wat je zult leren

Je cursus begint met een introductie tot het werken in een professionele keukenomgeving, waarbij praktische vaardigheden worden ontwikkeld, zoals mesvaardigheden, voordat je verder gaat naar de basis van professioneel koken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Woking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Tante Marie Culinary Academy

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor ervaren koks die al aan boord van een schip werken en hun certificering moeten bijwerken, of voor koks met een solide ervaring in ... [+]

Tante Marie Culinary Academy is verheugd aan te kondigen dat we nu de beoordeling in marine cookery - de Ship's Cook Assessment - aanbieden, een essentiële stap in het behalen van het verplichte Ship's Cook-certificaat van competentie.

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor ervaren koks die al aan boord van een schip werken en hun certificering moeten bijwerken, of voor koks met een solide ervaring in de sector en op zoek zijn naar een carrière op zee.

De Tante Marie Culinary Academy is gevestigd in het centrum van Woking, op slechts 20 minuten met de trein van Londen, Waterloo. Onze ultramoderne faciliteiten in combinatie met onze online 'Virtual Learning Environment' (VLE) betekent dat onze Academy de ideale plek is om de accreditatie die u en uw bemanning nodig hebben, zo snel en eenvoudig mogelijk te verkrijgen, om naleving met MLC te waarborgen 2006.... [-]

Verenigd Koninkrijk Woking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Tante Marie Culinary Academy

De cursus Tante Marie 4 weken Essential Skills is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. ... [+]

De cursus Tante Marie 4 weken Essential Skills is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type.

Tijdens de cursus leren studenten een aantal essentiële, culinaire vaardigheden op verschillende gebieden van het koken. Studenten vertrekken met de mogelijkheid om goed eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving.

Een niveau 2 Award in voedselveiligheid in catering is ook opgenomen in deze cursus, samen met de CTH Level 2 Award in Culinary Skills-kwalificatie.

Wat je zult leren

Je cursus begint met een introductie tot het werken in een professionele keukenomgeving, waarbij praktische vaardigheden worden ontwikkeld, zoals mesvaardigheden, voordat je verder gaat met de basis van de kookkunsten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Woking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Tante Marie Culinary Academy

Ons vlaggenschip Cordon Bleu Diploma is voor degenen die serieus bezig zijn met eten en op zoek zijn naar de eerste stappen in de richting van een carrière in eten en dri ... [+]

Ons vlaggenschip Cordon Bleu Diploma is voor diegenen die serieus bezig zijn met eten en op zoek zijn naar de eerste stappen in de richting van een carrière in eten en drinken.

Het Tante Marie Cordon Bleu Diploma is een internationaal erkende kwalificatie die al sinds de oprichting in 1954 de norm stelt voor wereldwijde culinaire trainingen. Deze cursus is een volledig academisch jaar van 3 maanden van september tot juli en is bedoeld voor mensen met weinig of geen opleiding. eerdere ervaring in de keuken, waardoor studenten in hun comfortzone kunnen evolueren naar een professionele culinaire kwalificatie.

Met dit programma kunnen studenten een internationaal geaccrediteerde kwalificatie behalen, gecreëerd door Tante Marie en de Confederatie van Toerisme en Gastvrijheid (CTH).... [-]

Verenigd Koninkrijk Woking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Tante Marie Culinary Academy

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die wat eerdere kookervaring hebben gehad. Dit kan een professionele ervaring zijn of gewoon koken thuis. Hoe dan ook, de cursus verl ... [+]

Het Tante Marie Intensive Cordon Bleu Diploma is geschikt voor ervaren koks die hun basisvaardigheden willen verbeteren en een professionele kwalificatie willen behalen in de keuken.

Ons Cordon Bleu Diploma is een internationaal erkende kwalificatie die sinds de oprichting in 1954 de norm heeft gezet voor wereldwijde culinaire training. Deze intensieve cursus van twee cursussen omvat hetzelfde curriculum en kent dezelfde kwalificatie toe als onze cursus van drie termijnen, maar wordt gerund in een sneller tempo voor meer volwassen studenten die wat eerdere kookervaring hebben en in staat zijn om te reageren op de druk van intensief leren.

Met dit programma kunnen studenten een internationaal geaccrediteerde kwalificatie behalen, gecreëerd door Tante Marie en de Confederatie van Toerisme en Gastvrijheid (CTH).... [-]

Verenigd Koninkrijk Woking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

About Tante Marie Culinary Academy