Leanne Test School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met een wereldwijd netwerk van Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers en Foundation Schools is Airways Aviation goed ingeburgerd als een toonaangevende internationale organisatie voor vliegtraining.

Airways Aviation opereert op verschillende locaties in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië en biedt internationale luchtvaartmaatschappijen directe toegang tot de meest bekwame en best opgeleide commerciële piloten. Dankzij onze 30 jaar ervaring in vliegopleiding, van wereldklasse, is de organisatie perfect gepositioneerd om binnenlandse en internationale studenten te ondersteunen en tegemoet te komen aan de snelgroeiende vraag naar commerciële piloten wereldwijd.

Wij bieden aspirant piloten Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) of Civil Aviation Safety Authority (CASA) goedgekeurde opleiding Pathways en het gebruik van partnerschappen met de luchtvaartindustrie om onze gemotiveerde afgestudeerde piloten in staat om te verhuizen naar de luchtvaartmaatschappij carrière.

Airways Aviation zet zich in voor het leveren van hoogwaardige onderwijs- en leerresultaten, samen met een onvergetelijke ervaring op het land en in de lucht. We bieden volledig uitgeruste, speciaal gebouwde klaslokalen en studentenruimtes en onderhouden een vliegtuigcorpus van wereldklasse om ervoor te zorgen dat onze studenten en personeel veilig en met vertrouwen vliegen.

Locaties

Oxford

Address
London Oxford Airport
Langford Lane
Kidlington
Oxfordshire

OX5 1RA Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Huesca

Address
Huesca-Pirineos Airport
Carretera 1217 Km. 3
Monflorite-Alcala del Obispo

22111 Huesca, Aragon, Spanje

Bilinga

Address
Airways Aviation Academy Gold Coast
Hangar 51
Lores Bonney Circuit

4225 Bilinga, Queensland, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: