Stanmore College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Stanmore College biedt haar studenten een schat aan voorzieningen, een uitstekende ervaring en eersteklas onderwijs door zeer bekwaam personeel. Het College is gevestigd in Stanmore, Groot-Londen en biedt onderwijs aan jonge en volwassen leerlingen, voornamelijk uit Brent, Harrow, Hertfordshire en Londen.

Het biedt een scala aan beroeps- en academische voorzieningen. Het College is binnen de sector gegroeid door het aanbod van hoger onderwijs te ontwikkelen. Opleidingen op maat zijn beschikbaar voor bedrijven (in eigen huis of op een bedrijfspand), en het College houdt zich ook bezig met leerlingplaatsen.

Onze focus op het College is om excellentie te bieden in lesgeven en leren en een omgeving te bieden waarin alle studenten hun potentieel kunnen bereiken. In het bijzonder zetten we ons in voor het ontwikkelen van een liefde voor leren en het inspireren van alle leerlingen om hun persoonlijke doelen te bereiken, of het nu gaat om een studie op universitair niveau, loopbaanontwikkeling of een nieuwe persoonlijke interesse.

Locaties

Stanmore

Address
Elm Park
HA7 4BQ Stanmore, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: