St Clare's Oxford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het bevorderen van internationaal onderwijs sinds 1953

St Clare's, Oxford werd gesticht door Anne Dreydel OBE en Pamela Morris in 1953 en groeide uit van een plan om na de Tweede Wereldoorlog banden aan te knopen tussen Britse en Europese studenten. De oorspronkelijke naam was The Oxford English Centre for Foreign Students, dat later de St. Clare's Hall werd en vervolgens St. Clare's, Oxford. Het College groeide snel en omvatte een breed scala aan nationaliteiten en programma's, zowel op universitair en voorbereidend universitair niveau als in de Engelse taal. Halverwege de jaren vijftig kwamen de studenten meestal uit ongeveer een dozijn West-Europese landen en uit het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig zijn er alleen al 50 nationaliteiten vertegenwoordigd in het IB-programma.

Naast langere studiedoeleinden werden kortere zomercursussen in het begin ook een centraal kenmerk van het College. Links met universiteiten in de VS dateren van de jaren zestig en formele overeenkomsten waarbij Amerikaanse universiteitsstudenten krediet konden halen voor hun Amerikaanse graden door in het buitenland te studeren aan St Clare's die in de jaren zeventig werd opgericht en geleidelijk de externe graden van de Universiteit van Londen verving die eerder geleerd.

In 1977 introduceerde het College het International Baccalaureate Diploma voor pre-universitaire studenten, alleen de 41e school ter wereld om dit te doen. Er zijn slechts 13 andere instellingen in de wereld die de IB langer dan ons hebben onderwezen. Een niveau werd geleidelijk afgebouwd toen de IB werd opgericht en we zijn nu de langst bestaande IB World School in Engeland.

St Clare's, Oxford blijft trouw aan zijn oorspronkelijke missie, namelijk het bevorderen van internationaal onderwijs en begrip.

St Clare's vandaag

De campus van het college is gegroeid met de toename van studentenaantallen. Vanaf de oorspronkelijke basis in Banbury Road 141, is het College uitgebreid om meer lesruimte en een breder scala aan onderwerpkeuzes mogelijk te maken. Vroege gastgezinregelingen werden grotendeels vervangen door woonruimte, aangezien nieuwe huizen in het gebied werden aangekocht en gerenoveerd en in 1999 kocht het College de Oxford Academy-locatie in Bardwell Road, dat het International College werd dat cursussen voor volwassenen aanbiedt.

Een nieuwe residentie en een kunststudio zijn in november 2015 voltooid voor een bedrag van £ 5,5 miljoen. Het gebouw biedt aparte huisvesting voor mannelijke en vrouwelijke studenten in ensuite studie slaapkamers rond een binnenplaats in Oxford-stijl met een groot vierkant gazon. De compromisloze moderne nieuwe gebouwen slagen erin het oude, historische huis, dat in het centrum van de ontwikkeling ligt, aan te vullen.

Het nieuwe £ 3,3 miljoen Science and Mathematics-gebouw werd voltooid in september 2014 en bood drie wetenschapslaboratoria en prepruimtes, drie grote klaslokalen voor wiskundelessen en een nieuwe onderhoudsfaciliteit. Vernoemd naar Pamela Morris, een van de oprichters van het college in 1953, werd het gebouw zorgvuldig ontworpen als aanvulling op de omliggende Victoriaanse en Edwardiaanse architectuur.

In 2008 kochten we een zeer grote residentie naast de hoofdgebouwen van de campus. Het huis is in 2010 voltooid voor een bedrag van £ 1,3 miljoen, bevat 24 studenten plus bewaker en beschikt over veel energie-efficiënte maatregelen - regenwater wordt geoogst, het huis is super geïsoleerd en de lichten zijn bewegingsgevoelig zodat elektriciteit niet wordt verspild .


Voortgezette combinatie van plezier en leren voor jonge en volwassen internationale studenten

Het College blijft verbeteren en groeien. IB-studenten behalen de vereiste cijfers en krijgen plaatsen aangeboden aan hun universiteit. Jongere studenten die naar ons komen voor hun zomervakanties blijven ons aanbevelen aan hun vrienden, een duidelijke indicatie dat onze cursussen vakantieplezier combineren met studiesucces. Onze volwassen studenten doen meer diepgaande en uitdagende cursussen met een duidelijke doelstelling om hun toekomstige studies en carrières te verbeteren.

oxford, street, englandkeem1201 / Pixabay

Onze missie en waarden

Verklaring van waarden en overtuigingen

St Clare's verwelkomt studenten en personeel van alle nationaliteiten en culturen die baat hebben bij en bijdragen aan onze leergemeenschap. Samen leven en studeren, leren we van elkaar. We zijn verrijkt en worden uitgedaagd door een diversiteit aan opvattingen en ideeën.


Het College wil een omgeving bieden waarin onze studenten en onze medewerkers:

  • hun intellect, hun verbeeldingskracht en hun onafhankelijkheid van geest ontwikkelen;
  • deelnemen aan creatieve, esthetische en fysieke activiteiten;
  • leren van en bijdragen aan onze lokale gemeenschap;
  • een gevoel van milieubewustzijn en verantwoordelijkheid ontwikkelen voor de internationale gemeenschap;
  • waarde hechten aan eerlijkheid, mededogen en intercultureel begrip;
  • persoonlijke verantwoordelijkheid nemen voor werk en gedrag.

Onze gedeelde ervaring is uitdagend, rigoureus en stimulerend en wordt ondersteund door relaties tussen studenten en medewerkers op basis van wederzijds respect en hoge verwachtingen. We zetten ons in om deze ervaring uit te breiden naar studenten met een brede achtergrond.


Levenslange passie voor leren koesteren

St Clare's wil bij onze studenten een levenslange passie voor leren en een blijvende toewijding tot wereldburgerschap koesteren.

Terwijl je door de campus van de universiteit loopt, zul je talen horen spreken van over de hele wereld. We verwelkomen aanvragen van studenten ongeacht geslacht, ras, huidskleur, geloofsovertuiging of nationale afkomst. We zijn trots op de diversiteit van ons studentenlichaam en de impact ervan op de cultuur en het leven van het College.

Locaties

Oxford

Address
139 Banbury Road
OX2 7AL Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk