St Brendan's Sixth Form College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Om dit te lezen in een andere taal, scroll naar de taalnotities knop, rechtsboven ↑

St Brendan's is de enige specialist in de zesde vorm college in de stad Bristol, met de opleiding van 16-19 jarigen uit de buurt van Bristol Bath, South Gloucestershire en North Somerset. Wij zijn de enige aanbieder in de regio die meer dan 60 cursussen in A-niveaus en gelijkwaardige BTEC-kwalificaties onderwijst, aangevuld met een verscheidenheid aan niveau 2 kwalificaties en Engelstalige ondersteuning. Nog belangrijker, u kunt elke combinatie van onderwerpen selecteren - elke student heeft een eigen op maat gemaakte dienstregeling. Met zoveel mogelijk aanbod helpen wij u de beste keuze te maken.

Student

Introductie

St Brendan's is trots om bekend te zijn om zijn hoge opleidingsnormen, sterke niveaus van studentenondersteuning en voor het brede scala aan studiemogelijkheden. Wij zijn een dynamische en vooruitziende college en hebben veel te bieden studenten van over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in het bereiken van hun best.

Waarom kies St Brendan's

 • Wij bieden een breed scala aan meer dan 60 vakken op niveau 2 en 3 en hebben een uitstekende pas tarieven. Wij zijn de grootste leverancier van A-niveaus in de Bristol en Bath regio
 • St Brendan's werd door OFSTED bevestigd als 'goed' op alle gebieden met aanzienlijke verbeteringen sinds de oorspronkelijke REVIEW review 2012.
 • Academische Excellence - vorig jaar behaalden onze studenten een passend slaagpercentage van 97% op A-niveau met meer dan 40% behaalde A * -B-cijfers. 100% slaagtarief in BTEC cursussen
 • Wij bieden een geavanceerd diploma programma voor studenten die naar de top universiteiten streven
 • Wij zijn gevestigd in de bruisende en studentenvriendelijke stad Bristol, gebaseerd op een prachtige campus aan de rand van de stad. Gelegen op slechts 8 mijl van de prachtige en historische stad Bath
 • Onze campus is veilig en gastvrij en biedt nieuwe, moderne faciliteiten op een veilige campus
 • We zijn inclusief en hebben een divers studentenlichaam uit verschillende landen en culturen.

Advanced Graduate Programme (AGP)

Onze meest academische studenten, met de ambities om te studeren aan de top universiteiten, zijn lid van ons op maat gemaakte ondersteuningsprogramma dat hoogwaardige informatie, advies en begeleiding biedt.

Het ondersteuningsprogramma biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder

 • Dedicated Oxbridge voorbereiding
 • Masterclasses op Britse universiteiten
 • Mock interview praktijk
 • Bezoeken aan Oxford en Cambridge Universiteiten
 • Studentenconferenties en conventies
 • Zomerscholen aan de top universiteiten

Overzeese studenten met een goed cijferprofiel worden uitgenodigd om deel te nemen aan ons AGP tutorial support programma.

Internationale studentenervaring

Mohammad Kordzanganeh uit Iran

Veel studenten van St Brendan hebben sinds jonge leeftijd gedroomd van Oxford of Cambridge universiteiten te zijn geweest, maar voor Mohammad Kordzanganeh heeft een top Russell Group universiteit nooit eens gekeken.

Mohammad is een van de internationale studenten van St Brendan die een beurs kreeg, en zijn fysieke en persoonlijke reis door naar A-level Resultaten Day is een heel verhaal!

Mohammad komt uit Iran en begon zijn post-16 opleiding in Rusland, waar hij een stichting jaar studeerde kunstmatige intelligentie. Na het afronden van de cursus besloot hij om naar het Verenigd Koninkrijk te gaan studeren en ging hij bij de City of Bristol College in om zijn A-levels te nemen. Helaas, door middel van zijn studie, verloor het college hun internationale studentenvergunning en moest Mohammad zich dus in de moeilijke situatie bevinden om ergens anders te proberen om zijn studie af te ronden.

'Sinds ik naar het Verenigd Koninkrijk heb gekomen, wist ik altijd dat ik naar de universiteit wilde gaan,' zei Mohammad donderdag nadat hij zijn fantastische resultaten had verzameld. Echter, top Russell Group instellingen waren nooit op zijn agenda.

"Toen ik bij St Brendan kwam, vond ik dat het onderwijs echt geweldig was en het enthousiasme van de leraren was fantastisch. Zij zijn zo enthousiast voor studenten om vooruit te gaan op de beste plaatsen die ze beschikbaar hebben. "- Mohammad

Mohammad werd geplaatst op het College's Advanced Graduate Programme, die hem aangemoedigde om zichzelf hoog te stellen en zichzelf te bestrijden. Dankzij een zelfvertrouwenontwikkeling en een aantal zeer bemoedigende leerkrachten besloot Mohammad om te vragen voor de universiteit van Oxford om fysica te studeren!

Mohammad heeft hard gewerkt tijdens zijn tijd op de universiteit; een strenge rooster van fysica, wiskunde, computerwetenschappen en verdere wiskunde bestuderen. En zo van Iran naar Rusland naar Bristol en verder naar Oxford, Donderdag markeerde het einde van Mohammad's reis na 16 uur - toen hij de envelop opende om 3A * s en een A te onthullen!

Wonen in Bristol

Bristol is een geweldige studiebestemming en een betaalbare stad om te wonen, met twee wereldklasse universiteiten en een rijke maritieme geschiedenis in civiele techniek, de beste plaats om in de Groot-Brittannië door de Sunday Times te leven.

"Het heeft geweldige winkels, bruisende sociale scene en glorieuze landschappen. De 10e grootste stad in Engeland biedt veel historie en erfgoed van Brunel naar Banksy, samen met een grote keus aan woningen en fantastische vervoersverbindingen. Bristol heeft ook de beste restaurants, cafes en uitgaansgelegenheden van overal in het land "

de Sunday Times beste plekken om te leven in 2017

De stad

Bristol is ideaal gelegen in het Verenigd Koninkrijk, dicht bij het prachtige landschap, binnen handbereik van de kust en met uitstekende verbindingen met de rest van het land. De stad ligt op slechts 90 minuten van Londen en Heathrow met zijn eigen internationale luchthaven, twee treinstations en uitgebreide bus- en busdiensten.

Het College

St Brendan's College is gebaseerd op een site in een veilige gated campus. De campus is ideaal gelegen op slechts 15 minuten met de bus van het stadscentrum van Bristol, maar dicht bij het nabijgelegen platteland. St Brendan's ligt op slechts 12 km van de stad Bath, die profiteren van de rijke geschiedenis en cultuur met nog twee uitstekende universiteiten (University of Bath and Bath Spa University). Het College heeft een speciale busdienst die onze studenten van over de hele stad naar de deur voor slechts £ 75 per maand brengt.

Uw accommodatie

Internationale studenten worden geplaatst met zorgvuldig geagineerde gastgezinnen om hun Engels te verbeteren en de steun van een Britse familie te hebben. Accommodatie in een gastgezin biedt het veiligste alternatief voor thuisleven. Studenten van 18 jaar mogen privézalen selecteren binnen het stadscentrum.

Gastgezinplaats bij halfpension (ontbijt en diner inbegrepen) of privéhallen (zelfstandige) kost ongeveer £ 155 per week (2016-17 academiejaar). Wij raden u aan om ongeveer 7000 pond te reserveren voor accommodatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk A-levels »

Programma's

Deze school biedt ook:

A-levels

A Levels

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Bristol

Kies een combinatie uit meer dan 60 A-niveau en gelijkwaardige onderwerpen (studenten studeren 3 of 4 onderwerpen). [+]

Kies een combinatie uit meer dan 60 A-niveau en gelijkwaardige onderwerpen (studenten studeren 3 of 4 onderwerpen):

Boekhouding biologie bedrijf chemie computer science dans Design Engineering Drama & Theater economie Engels Taal Engels Taal & Letterkunde Engelse Literatuur Film Studies Fine Art Frans geografie Duits Overheid & Politiek grafische communicatie geschiedenis Talen (zelfonderwezen ondersteund) wet wiskunde Wiskunde en A-niveau verder wiskunde media Studies muziek muziektechnologie FILOSOFIE FOTOGRAFIE Natuurkunde Productontwerp psychologie Godsdienstwetenschappen sociologie Spaans Textiel Design Engelse taalondersteuning ... [-]

Videos

St Brendan's College

Contact
Bezoekadres
St Brendan's Sixth Form College,
Broomhill Road, Bristol

Bristol, Engeland, BS4 5RQ GB