South Leicestershire College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Our College, North Warwickshire and South Leicestershire College , is ontstaan na de fusie van North Warwickshire en Hinckley College en South Leicestershire College . Deze fusie vond plaats nadat de Colleges drie jaar zeer effectief hadden samengewerkt in een federatie. Onze Corporation is verantwoordelijk voor het bepalen van de strategische richting van het College, het zorgen voor openbare middelen door ervoor te zorgen dat ze correct en effectief worden gebruikt, en ervoor te zorgen dat het College een goede en waardevolle lokale hulpbron is.

We zorgen ervoor dat ons College zijn missie bereikt om 'succes te behalen door te leren' voor al onze studenten, volwassen leerlingen en leerlingen. We zijn allemaal gepassioneerd door onderwijs en training en de kansen die ze bieden.

De Corporation is vastbesloten om een positief verschil te maken voor haar lokale gemeenschappen en werkgevers, door te helpen 'de productiviteit en groei voor onze lokale economieën op te drijven' door middel van kwalitatief hoogstaand onderwijs en leerervaringen.

Locaties

South Wigston

Address
Blaby Road
LE18 4PH South Wigston, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: