South Cheshire College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONZE COLLEGE

South Cheshire College is de thuisbasis van post-16 onderwijs in Crewe en Nantwich en is nationaal een van de toonaangevende tertiaire en zesde vorm colleges. Vanaf vrijdag 31 maart 2017 fuseerde South Cheshire College met West Cheshire College om een ​​nieuw FE College voor Cheshire te creëren, dat nu een breed scala aan leermogelijkheden biedt op drie campussen: Crewe, Chester en Ellesmere Port.

Onze Crewe-gebaseerde campus is gesitueerd in een woonwijk ongeveer één en een halve mijlen uit het stadscentrum van Crewe. Het ligt op tien minuten lopen van het treinstation van Crewe en heeft nauwe verbindingen met de knooppunten 16 & 17 van de M6.

Studenten reizen om te studeren op onze Crewe-gebaseerde campus vanuit heel Cheshire, met name Crewe, Nantwich, Alsager, Middlewich, Winsford, Sandbach en Congleton. Ze reizen ook vanuit veel verder gelegen velden vanuit Staffordshire en Shropshire. Inderdaad, via ons internationale programma reizen studenten van over de hele wereld om te studeren aan het South Cheshire College.

Het College biedt voornamelijk onderwijs voor 16-19-jarigen, maar biedt ook leerwerkplaatsen en andere op werk gebaseerde leerprogramma's. We bieden ook cursussen voor het hoger onderwijs en een reeks cursussen voor volwassenen, van wie velen na een lange pauze terugkeren naar het onderwijs.

South Cheshire College is trots op excellentie en 2016/17 was opnieuw een jaar van uitstekende academische prestaties met een toename van studenten die topkwaliteiten haalden op zowel A-niveau cursussen als op vakgerichte programma's.

Studenten behaalden een slagingspercentage van 99,7% voor A-niveaus, waarbij 82,1% topkwaliteiten behaalde (A * -C) en 52,7% behaalde cijfers A * -B.

99,6% van de studenten slaagde voor het Extended Diploma en 57,4% behaalde hoge graden van Onderscheid * of Onderscheid.

South Cheshire College werd ook geprezen na een 'Good' ofsted-keuringskeuring in 2016, wat opnieuw zijn positie als leidende aanbieder van vervolgopleidingen in de regio bevestigde.

Inspecteurs gaven commentaar op het 'goed onderwijzen, leren en beoordelen' en benadrukten dat de overgrote meerderheid van de leerders goede vooruitgang boekt ten opzichte van hun uitgangspunten en dat de meerderheid van de leerders hun streefcijfers haalt of overschrijdt.

Inspecteurs beschreef de implementatie van 16 tot 19 opleidingen als 'zeer effectief' en dat ze goed aansluiten bij de behoeften van de leerlingen.

South Cheshire College ontwikkelt ook sterke internationale banden met onderwijsinstellingen over de hele wereld in landen als China en Thailand. Dientengevolge reizen studenten naar het college om A-niveaus, beroepsopleidingen en andere kortere cursussen te studeren

Studenten worden tijdens hun verblijf ondergebracht bij lokale families via het 'Homestay'-programma.

South Cheshire College heeft sterke banden met de universiteit van Oxford en is het Pembroke North-knooppunt voor het Pembroke College van de universiteit.

Het is ook het North West Science Centre in samenwerking met het Corpus Christi College van de University of Oxford en Pembroke College.

Studenten werken nauw samen met de Universiteit van Oxford via het Honours and Raising Aspirations-programma dat mogelijkheden biedt voor persoonlijke en academische prestaties en geeft studenten het concurrentievoordeel dat ze nodig hebben wanneer ze solliciteren op de meest prestigieuze universiteiten in het land.

Het College heeft de veelgeprezen STEM-status (Science, Technology, Engineering and Maths) bereikt en benadrukt de kwaliteit van de voorzieningen. Het heeft ook talloze andere onderscheidingen ontvangen, waaronder de Beacon-status, die uitstekende instellingen erkent die hoogwaardige onderwijs- en leeractiviteiten en de status Investors in People Gold leveren.

Ten slotte beschikt het College over faciliteiten van wereldklasse op de £ 74 miljoen campus die in september 2010 is geopend, waaronder een enorme sportarena, theater, ultramoderne workshops, drie verdiepingen tellende bibliotheek en café-winkels.

Het College is echt een prachtige omgeving om te komen studeren. Waarom zou je ergens anders kiezen?

Locaties

Crewe

Address
South Cheshire College Dane Bank Avenue Crewe Cheshire CW2 8AB United Kingdom
Crewe, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Chester

Address
Chester, Engeland, Verenigd Koninkrijk