Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen in Taunton de provinciestad van Somerset, in het hart van het Zuid-Westen, Somerset College biedt een uitgebreid aanbod van voortgezet en hoger onderwijs cursussen als vaardigheidstraining in een warme, vriendelijke en gastvrije omgeving. Ons succes spreekt voor zich met fantastische prestaties en een grote carrière voor onze studenten.

Welkom opdrachtgever

Al meer dan 150 jaar Somerset College heeft verstrekt aan de hoogste normen van onderwijs en opleiding met behulp van de industrie-standaard faciliteiten en middelen. Al onze cursussen zijn ontworpen om de behoeften van de werkgever te voldoen en om vaardigheden en kennis om werk en werkgelegenheid van belang zijn.

Inspecteurs onlangs beoordeelde ons als een 'Good' college 'en' Outstanding 'op verschillende gebieden. Onze slagingspercentages zijn zeer hoog voor zowel voortgezet en hoger onderwijs; onze campus is levendig; we hebben nationale prijzen in veel gebieden en zijn specialisten in de gezondheidszorg en sociale zorg, het ontwerp en de creatieve industrie. Onder onze vele sterke punten is onze groeiende expertise op het gebied van hernieuwbare en groene technologieën. Een deel van dit is onze uitgebreide ervaring en de professionele programma's voor, duurzaam bouwen. Dit gebied is een groeiende kracht van het college en vertegenwoordigt onze reactie op nieuwe technologieën die veel bedrijfssectoren overspannen.

Wij zijn een progressieve college die de beste in al onze studenten brengt. Ongeacht de keuze van hun studie, is elke persoon de volle steun om uit te vinden wie ze werkelijk zijn en het bereiken van hun ambities en aspiraties.

Onze cursussen behandelen vele niveaus, en we hebben een sterke Hoger Onderwijs portfolio met opleidingen op vele gebieden. Studenten komen uit alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk om te studeren op onze opleidingen. Onze studenten bij ons blijven van aansluiting op het hoger onderwijs, en weer terug te keren naar hun professionele vaardigheden te ontwikkelen als ze in dienst treden.

Onze contactgegevens en werken met werkgevers is uitgebreid en we streven ernaar om de aanbieder van opleidingen van de keuze voor jongeren, volwassenen en werkgevers in Somerset zijn. We willen dat onze studenten om de hoogste te stellen voor hun gekozen sector industrie normen te bereiken, zodat zij hun carrière kunnen beginnen met vertrouwen, wetende dat ze zijn opgeleid in de meest geavanceerde zakelijke methoden en technologie.

Ook op onze campus zijn Genesis, het duurzaam bouwen centrum, The Hot House Business Incubation units en de Taunton Conference Centre. Deze historische gebouwen, samen met ons uitgebreide aanbod van cursussen van de Business Training gebied van het College, geven de steun en conferentiefaciliteiten bedrijf nodig heeft om vooruit te komen. In combinatie met het bereik van de business training opties uit het College, kunnen we bedrijven bieden alle hulp die ze nodig hebben om een ​​goed toegeruste en hooggeschoolde arbeidskrachten te bereiken.

Rachel Davies

Opdrachtgever en Chief Executive

Onze Geschiedenis

We hebben het voortouw genomen in de weg sinds 1856

Somerset College begon het leven in 1856 als de School voor Kunst en Wetenschap, voordat hij verhuisde naar Corporation Street, Taunton, zoals de School of Art in het begin van de eeuw. Het was echter niet, tot in de vroege jaren 1970, dat de School of Art samengevoegd met de Technology School en verplaatst naar de Wellington Road website.

De gebouwen en faciliteiten die u vandaag zien zijn het resultaat van een multi-miljoen pond investering die Somerset College heeft ingeschakeld om te verblijven in de voorhoede van het voortgezet en hoger onderwijs in het County.

We blijven investeren in onze faciliteiten, om ons in staat om state-of-the-art middelen te bieden aan al onze studenten en zorgen voor een plaats van leren, dat allen die studeren, werken en bezoek ons ​​inspireert. Bijvoorbeeld, in september 2013 openden we de nieuwe Industry Skills Centre, waarvan de bouw ambachten verwerkt. Daarnaast zijn we nu verder te komen in het biedproces en raadplegingsproces voor de herinrichting van de Art & Design gebouw.

Vandaag zijn we een bloeiende gemeenschap met een reputatie voor uitmuntendheid. In 2012 was Somerset College de beste Further Education College in Somerset voor succes, voor lange cursussen van alle leeftijden.

Wij bereiden onze studenten voor een aantal van de loopbaan in vele sectoren, met onze afgestudeerden werken in het onderwijs, technologie, gezondheidszorg, techniek, design en vele andere sectoren. Onze studenten hebben gewerkt voor een aantal high profile bedrijven, met inbegrip van Vivienne Westwood, Per Una, dik gezicht en Abercrombie and Fitch.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Somerset College

De basis leggen voor de carrière van uw keuze met onze Business Management cursussen. Deze uitrusten met een scala van flexibele en overdraagbare vaardigheden, zodat u be ... [+]

Cursus Beschrijving

De basis leggen voor de carrière van uw keuze met onze bedrijfsbeheer cursussen. Deze uitrusten met een scala van flexibele en overdraagbare vaardigheden, zodat u bent een echte aanwinst op de werkplek.

Geen enkele organisatie opereert effectief, tenzij haar medewerkers hebben belangrijke commerciële expertise. Onze cursussen u uitrusten met precies wat er nodig is om een ​​belangrijke bijdrage aan het succes van uw werkgever te maken. Dus of je wilt werken als financier, boekhouder, marketeer, beheerder, HR-manager, of in een andere rol, deze cursus biedt de perfecte gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren.

Evenals het leren over business en management door middel van lezingen en seminars, zal je werken met lokale werkgevers om hands-on ervaring van de echte wereld van het bedrijfsleven te krijgen. Dit zal uw ervaring op te bouwen, je helpen om nieuwe kennis te genereren, en geven u een kant en klare contacten boek tegen de tijd dat je afstudeert. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Het doel van de cursus is om u te helpen de creatieve vaardigheden die nodig zijn voor succes in je toekomstige carrière te bereiken ontwikkelen. Met dit in het achterhoo ... [+]

Binnen School of Art and Design in Somerset College We streven naar de intelligente ontwikkeling van visuele communicatie. Studenten leren de onzichtbare taal van vorm, compositie, balans, structuur, ritme en hiërarchie in combinatie met de zeer zichtbare voertaal.

Het doel van de cursus is om u te helpen de creatieve vaardigheden die nodig zijn voor succes in je toekomstige carrière te bereiken ontwikkelen. Met dit in het achterhoofd, de cursus verkent hoe ideeën worden gecommuniceerd door middel van taal, beelden en boodschappen.

Het beschikt u over de kennis en vaardigheden om effectief te opereren binnen de snel bewegende en het stimuleren van het ontwerp-sector.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Wilt u een professionele make-up artist te zijn, werken in plaatsen als Engels Nationale Opera en theaters op West End, of de BBC en ITV, en op grote filmproducties met r ... [+]

Cursus Beschrijving

Wilt u een professionele make-up artist te zijn, werken in plaatsen als Engels Nationale Opera en theaters op West End, of de BBC en ITV, en op grote filmproducties met regisseurs als Steven Spielberg, Tim Burton en Danny Boyle?

Dat is precies wat onze afgestudeerden zijn gegaan om te bereiken, en met deze cursus onder je riem, is de kans voor u om dit voorbeeld te volgen.

Dit unieke programma geeft je:

Een grondige kennis van de media make-up industrie. Inzicht in de rol van de make-up artiesten in relatie tot het podium, tv en film, mode redactionele en promotionele scheuten. De vaardigheden en creatieve flair aan make-up gebruiken om emoties te uiten, te transformeren gezichten en portretteren karakter. De technische en artistieke vaardigheden voor complete make-up transformaties. Het onderzoek vaardigheden die nodig zijn om de kwaliteit en nauwkeurigheid van karakter uitbeelding waarborgen. Vaardigheden in de kunst van haar werk, karakter ontwikkeling, body painting, pruik (wig-making) en protheses. Een uitgebreide portfolio van het werk aan potentiële werkgevers te laten zien. De mogelijkheid om te leren op de werkplek en live-projecten uit te voeren in de media wereld. Onderwijzen en beoordelen ... [-]
Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Als je inzetten voor het maken van een verschil in het leven van kinderen en jongeren zijn, onze cursussen in Early Childhood Studies zijn de perfecte basis voor je carri ... [+]

Cursus Beschrijving

Als je inzetten voor het maken van een verschil in het leven van kinderen en jongeren, onze cursussen in Early Childhood Studies zijn de perfecte basis voor je carrière.

Ze zijn speciaal ontworpen voor mensen die willen een carrière in de Early Years zorg voort te zetten, of die al bezig zijn in die sector. Dus als je weet dat het werken met jongeren is je passie, dan is dit de cursus voor jou.

De cursus bestaat uit modules in de volgende gebieden in het eerste jaar:

Wiskunde, natuurwetenschappen en het Kind - taal, lezen en het Kind - Speel en leer - Leren en Ontwikkeling - Beroepspraktijk en de Workplace - Toegepaste Sociale Wetenschappen

Het tweede jaar omvat:... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Ontwikkelen van vaardigheden in de informatica en je zult de hele wereld inzetbaar zijn. Deze industrie sector blijft groeien, en onze opleidingen u uitrusten met de vaar ... [+]

Cursus Beschrijving

Ontwikkelen van vaardigheden in de informatica en je zult de hele wereld inzetbaar zijn. Deze industrie sector blijft groeien, en onze opleidingen u uitrusten met de vaardigheden die werkgevers nodig hebben voor hun personeel. Als gevolg hiervan, Somerset College berekenen afgestudeerden genieten van uitstekende vooruitzichten en lonende carrière.

Een van de onderscheidende kenmerken van onze programma's is hun beroepspraktijkvorming inhoud. Het gaat om een ​​plaatsing bij een werkgever in de loop van het eerste jaar, en deelname aan een professionele IT-project in het tweede jaar. Ook inbegrepen in onze voorziening is een verplichting tot het ontwikkelen van uw professionele vaardigheden, om uw inzetbaarheid bij het afstuderen te verbeteren. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Succes boeken in het gebied van Games Technologie gaat om een ​​combinatie van technische bekwaamheid en commerciële en creatieve know-how. Dat is precies wat onze opleid ... [+]

Cursus Beschrijving

Succes boeken in het gebied van Games Technologie gaat om een ​​combinatie van technische bekwaamheid en commerciële en creatieve know-how. Dat is precies wat onze opleidingen zijn bedoeld om u te voorzien, wat betekent dat je elke kans van de landing uw droomjob als je eenmaal afgestudeerd van de Somerset College zult staan.

Dit programma omvat onze innovatieve gebruik van leren op de werkplek, zodat u hands-on ervaring in professionele omgevingen te krijgen tijdens je studie. Eerste jaar ondernemen een stage bij een werkgever in de games-industrie, terwijl het tweede jaar bestaat uit een live-wedstrijden productie project. In het verleden hebben de studenten gewerkt aan het ontwikkelen van games voor partners, zoals de NHS, Mole Valley Boeren, Britse Rode Kruis en Somerset Wildlife. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Speel je rol in de toekomst van de wereldwijde communicatie door het bestuderen voor een stichting graad of HNC in Electronic Systems. Deze cursus beschikt u over alle va ... [+]

Cursus Beschrijving

Speel je rol in de toekomst van de wereldwijde communicatie door het bestuderen voor een stichting graad of HNC in Electronic Systems. Deze cursus beschikt u over alle vaardigheden die nodig zijn om ervoor te zorgen u bent op het snijvlak van technologie in zowel elektronica en communicatie.

We hebben ontworpen onze Foundation Degree aan u voor te bereiden op een carrière in zowel de opzet en werking elementen van de industrie. Dat betekent dat je zult werken aan concrete projecten naast je theoretisch leren, om ervoor te zorgen u de juiste vaardigheden hebben voor de taak die u kiest te ontwikkelen.

De cursus modules zijn onder andere:

Wiskunde - Elektrische Principes 1 - Analoge Elektronica - Instrumentatie en waardering - Digital Electronics - Engineering Design - Microprocessor Systems - Quality Assurance - Instrumentation and Control - Handel en financiën - Professional Practice en de Workplace - Internet Technologies en Veiligheid - Project - Network Technologies ... [-]
Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Met een duidelijke focus op het ontwikkelen van praktische vaardigheden in het ontwerpen en vervaardigen, deze cursus biedt u de ideale gelegenheid om hands-on te krijgen ... [+]

Cursus Beschrijving

Met een duidelijke focus op het ontwikkelen van praktische vaardigheden in het ontwerpen en vervaardigen, deze cursus biedt u de ideale gelegenheid om hands-on te krijgen in uw vakgebied. U vindt een breed scala van instrumenten, technieken, apparatuur en software te gebruiken als aanvulling op laboratoriumapparatuur. Wat meer is, dan heb je professionele vaardigheden die uw inzetbaarheid bij het afstuderen te verbeteren ontwikkelen.

Tijdens deze cursus krijgt u de gelegenheid om een ​​aantal gebieden te verkennen in deze gevarieerde sector van techniek hebben. Tijdens het eerste jaar krijg je: - De studenten een duidelijk inzicht in de fundamenten van de techniek en de vaardigheden die nodig zijn om die kennis effectief toe te passen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

Somerset College

STUDIE Automotive Engineering bij Somerset College en je krijgt toegang tot onze gloednieuwe, speciaal gebouwde voorzieningen. Wij zijn gespecialiseerd in de analyse van ... [+]

Cursus Beschrijving

STUDIE Automotive Engineering bij Somerset College en je krijgt toegang tot onze gloednieuwe, speciaal gebouwde voorzieningen. Wij zijn gespecialiseerd in de analyse van de motorprestaties, geavanceerde diagnose, prestaties van het voertuig enhancement, geavanceerde voertuigtechnologie en hybride voertuigen - en onze medewerkers behoren tot de beste van het land als het gaat om hun kennis en expertise.

Dankzij onze nauwe samenwerking met de automobielindustrie, onze cursussen bieden de perfecte voorbereiding op het leven in de echte wereld, en onze studenten zijn zeer inzetbaar. Onze focus is overal op het toerusten van u met praktische vaardigheden, en je krijgt een kans om een ​​breed scala van instrumenten, technieken, apparatuur en software te gebruiken. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands