Lees de Officiële Beschrijving

Eenvoudige Academie Zijn een toonaangevende leverancier van opleidingsdiensten voor de financiële sector, gericht op het helpen van kandidaten om hun carrièremogelijkheden te versterken met erkende kwalificaties die gewaardeerd worden door werkgevers. We ontwerpen opleidingsoplossingen voor particulieren en zakelijke klanten over de hele wereld en hebben meer dan 10.000 professionals in de industrie opgeleid.

Ons doel is om de leerlingen te helpen hun carriere doelen te bereiken door middel van hoogwaardige opleidingen, ontworpen en geleverd op een manier die past bij onze individuele studenten. Door de deskundige begeleiding van onze ervaren cursusinstructeurs met onze zeer nauwkeurige en makkelijke begrippen te begrijpen, betekent het eenvoudig dat de Academie studenten de nodige kennis en expertise biedt die zij nodig hebben om te slagen, terwijl ze een cursus volgen die zowel aantrekkelijk en plezierig is.

Alle Simply Academy-opleidingen zijn goedgekeurd en geaccrediteerd door gevestigde aanbestedende instanties om het hoogste niveau van kwaliteit te waarborgen. Simply Academy's enorme industriële kennis, ondersteund door een team van deskundige docenten en een uitstekend niveau van klantenservice, maken ons een van de beste trainingsaanbieders in de financiële dienstensector.

Waarom met ons studeren

Hier zijn enkele redenen waarom je met Simply Academy moet studeren:

  • We zijn al meer dan 10 jaar opgericht en hebben met succes meer dan 10.000 adviseurs in de industrie opgeleid.
  • Wij zijn een erkende trainingsaanbieder van The London Institute of Banking and Finance.
  • Wij zijn de grootste opleidingsaanbieder van hypotheekkwalificaties in het Verenigd Koninkrijk.
  • Wij zijn ook de grootste corporate training provider in het Verenigd Koninkrijk voor bedrijven als Royal Bank of Scotland en Santander.
  • Wij zijn vertrouwde partners van de National Skills Academy for Financial Services en het Financial & Legal Skills Partnership.
  • Onze tarieven zijn 85-90% en al onze cursussen worden ondersteund door ons Pass Assurance Scheme.
  • Onze cursisten zijn experts in hun vakgebied en hebben veel kennis en ervaring in de industrie om u te helpen.

Voor meer informatie over onze cursussen, inclusief beschikbaarheid en betalingsmogelijkheden, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons vriendelijke studentenondersteunende team. We zullen u graag onze deskundige adviezen geven en eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Simply Academy

De CeMAP® is een QCF niveau 3 kwalificatie specifiek voor het Verenigd Koninkrijk en voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de Financial Conduct Authority (FCA) ... [+]

Wat is CeMAP®?

(Prijs exclusief BTW) Als uw doel is om een ​​spannende en potentieel lucratieve carrière als hypotheekadviseur te starten, dan is het certificaat in hypotheekadvies en praktijk (CeMAP®) kwalificatie uw ticket voor succes. De CeMAP® is een QCF niveau 3 kwalificatie specifiek voor het Verenigd Koninkrijk en voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de Financial Conduct Authority (FCA) voor degenen die zich richten op een licentie om te oefenen. Met meer dan 80% van hypotheekadviseurs die het certificaat hebben behaald, wordt het echt beschouwd als de benchmarkkwalificatie in de financiële industrie.

De inhoud en de structuur van de CeMAP® cursus is ontworpen om te voldoen aan de wettelijke eisen en eisen van een carrière in financiële diensten. Werkgevers van over de hele sector hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van CeMAP®, wat inhoudt dat de inhoud afgestemd is op de echte wereldvereisten die werkgevers zoeken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bishop's Stortford Bristol Birmingham Edinburgh Glasgow Leeds Londen Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Plymouth Southampton  + 10 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
10 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Simply Academy

Als u een gekwalificeerde hypotheekadviseur bent die uw vaardigheden wilt uitbreiden en meer mogelijkheden biedt aan uw klanten, dan zal het certificaat in gereglementeer ... [+]

Wat is CeRER®?

(Prijs exclusief BTW) Als u een gekwalificeerde hypotheekadviseur bent die uw vaardigheden wilt uitbreiden en meer mogelijkheden biedt aan uw klanten, dan zal het certificaat in gereglementeerde aandelenvrijheid (CeRER®) een goede aanvulling op uw CV maken. De CeRER® is een QCF niveau 3 kwalificatie specifiek voor het Verenigd Koninkrijk en voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de Financial Adduct Authority (FCA).

De aandelenmarktenmarkt groeit snel, en in staat om huiseigenaren aan te bieden deze extra dienstverlening is een populaire keuze. Deze eendaagse studiecursus bestaat uit slechts twee eenheden onder één module en streeft naar het ontwikkelen van uw begrip van de aandelenvrijheidsmarkt, met inbegrip van de juridische en regelgevende aspecten van dit vakgebied. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham Londen Manchester
Open Inschrijving
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands