Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Severnvale Academy!

Professionaliteit, gecombineerd met de persoonlijke aandacht en flexibiliteit die alleen een kleine school kan bieden ... Severnvale geeft deskundig onderwijs in een vriendelijke, ondersteunende volwassen omgeving

expert onderwijs ...

is iets wat we allemaal hebben meegemaakt op een of ander moment in ons leven. Het hangt af van ervaren docenten inzicht in uw individuele behoeften als een leerling, en vervolgens met de flexibiliteit en de vaardigheid om zich aan te passen, zodat u zo veel mogelijk te leren. We hebben een team van zulke leraren - enthousiaste, goed opgeleide en zorg - en hebben cursussen en leermethoden die inspireren, motiveren ontwikkeld, en vooral, leveren de taal vooruitgang die u wilt.

... In een volwassen leeromgeving ...

minimum student leeftijd 20; typische leeftijd-range 22-55; gemiddelde leeftijd 28-35. Doorheen het academiejaar alle klassen zijn maximaal 6, gemiddeld 4-5 personen, in de zomer (juli / augustus) 's ochtends lessen alleen zijn max. 8, av. 5-6 personen. Severnvale accepteert maximaal 40 volwassenen op ieder moment - typische nummers zijn tussen 22 en 35 op de meeste tijden van het jaar. Alle lessen zijn van 45 minuten duur. Faciliteiten zijn zeer comfortabel en hebben 9 klaslokalen, computer & luisteren centra, bibliotheek, aparte lounges voor rokers en niet-rokers, zonneterras enz.

... Op een unieke locatie

Shrewsbury is een van de mooiste middeleeuwse steden in Engeland. Een regionale hoofdstad met een bevolking van 100.000 - centraal gelegen zonder regionaal accent - nog niet gedomineerd door het toerisme en met slechts een erkende taalschool - Severnvale Academy. Dit is een plek waar totale onderdompeling is echt mogelijk.

Intensieve zomercursussen voor jongeren

Waarom Severnvale kiezen? Hier zijn drie goede redenen:

 1. Ze zijn veilig
  • Studenten zijn volledig onder controle tijdens de cursus - Wij zijn de enige erkende taalschool in Shrewsbury, dus we hebben de keuze uit de beste families - We gebruiken alleen gastgezinnen we kennen en vertrouwen - Emergency telefoonlijnen zijn 24 uur per dag - Wij geven studenten een volledige inleiding op hun verblijf in Engeland - Alle excursies worden geleid door senior Severnvale personeel - Shrewsbury is niet een grote, gevaarlijke stad
 2. Ze zijn leuk
  • We gaan naar enkele van de beste pretparken in Groot-Brittannië - Excursies bedoel niet alleen dingen te zien - ze betekenen DOET dingen ook - Volledige dag excursies zijn doorgaans voorzien van 2 of 3 verschillende soorten activiteiten - alles is inbegrepen in de cursusprijs - geen verborgen extra's!
  • We maken gebruik van top kwaliteit locaties voor sport, om te zwemmen, voor de bioscoop, voor voetbalwedstrijden - We hebben grote barbecues - eet-zo-veel-als-je-wil, zonder extra kosten - We hebben schitterende disco's - We genieten het allemaal ook!
 3. Je leert
  • Wij zorgen dat het leren gebeurt: we niet gewoon blijven onze studenten gunstig bezet - Onze docenten zijn allen gekwalificeerd en enthousiast, en weten jonge mensen te motiveren - We hebben een zeer internationale omgeving - vaak 18 tot 20 verschillende nationaliteiten hier bij de Tegelijkertijd - We zijn een kleine school. Onze jeugdcentrum is beperkt tot 95 studenten, zodat we een ieder persoonlijk kunnen weten - De klassen zijn klein ook: de gegarandeerde maximum is 12 in een klas, meestal zijn er 9 of 10 - in onze syllabus ontwerp, DOEN en GENIETEN zijn vitale elementen - ze zijn niet alleen aan het toeval overgelaten - Personeel voortgang van elke student, we houden ruimtes geopend in de hogere klassen voor promotie - We zetten huiswerk en we controleren dat het gedaan: we geven prijzen voor goed werk en vooruitgang - Onze jeugdcentrum is goed uitgeruste en comfortabele

Deze school biedt ook:

Cursus

Severnvale Academy

Goed ontworpen leerprogramma's, kleine klassen en excellent onderwijs - onze belangrijkste middelen die u helpen om snel vooruitgang te boeken. ... [+]

Goed ontworpen leerprogramma's, kleine klassen en excellent onderwijs - onze belangrijkste middelen die u helpen om snel vooruitgang te boeken.

De algemene cursussen zijn op basis van vaardigheden en ontwikkelen van uw vermogen om nauwkeurig en zelfvertrouwen te communiceren in het Engels. Aanvullende grammatica, 1-op-1 en het onderzoek lessen zijn beschikbaar voor mensen met specifieke behoeften of beperkte tijd om te studeren. De cursussen passen mensen met academisch Engels eisen en voldoen aan de algemene en fundamentele professionele Engels eisen.

[-]
Verenigd Koninkrijk Shrewsbury
Augustus 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
Severnvale Academy

Wij analyseren en definiëren van uw unieke behoeften als een taal leerling en als een professionele, en we reageren. In samenwerking met u, richten we ons je motivatie, b ... [+]

Intensief Business cursussen

Wij analyseren en definiëren van uw unieke behoeften als een taal leerling en als een professionele, en we reageren. In samenwerking met u, richten we ons je motivatie, bouw je vertrouwen, en helpen u effectieve communicatie in de kortst mogelijke tijd te realiseren.

voor algemene bedrijfsdoeleinden

Cursussen Bus1, Bus2, Exec2 en Exec3 zijn perfect voor het verbeteren van uw Engels voor een breed scala van professionele situaties - u de cursus intensiteit en balans natuurlijk modules aan uw specifieke wensen te kiezen, volledig gebaseerd op mini-groepslessen of met een substantieel element van 1-op-1 collegegeld.

branchespecifieke

... [-]
Verenigd Koninkrijk Shrewsbury
Augustus 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
Severnvale Academy

Severnvale is een onderzoek van het centrum van Cambridge ESOL examens FCE, CAE en CPE, we hebben ruime ervaring voorbereiden van studenten voor deze en alle in de onders ... [+]

Goed ontworpen leerprogramma's, kleine klassen en excellent onderwijs - onze belangrijkste middelen die u helpen om snel vooruitgang te boeken.

Severnvale is een onderzoek van het centrum van Cambridge ESOL examens FCE, CAE en CPE, we hebben ruime ervaring voorbereiden van studenten voor deze examens.

Cursus Components & Features 20 lessen ontwikkeling algemene taal - 5 lessen intensieve ontwikkeling van de grammatica en de praktijk (tot laatste 6 weken) - 5 lessen specifiek examen praktijk (voor de laatste 6 weken) - 5 lessen-leraar begeleide zelfstudie toegang studie en computer-assisted learning - Level test, lesmateriaal, bibliotheek toegang, voortgangsrapportages en eindcertificaat - Sociaal programma, Internet & e-mail toegang (inclusief Wi-Fi) ... [-]
Verenigd Koninkrijk Shrewsbury
Augustus 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
Severnvale Academy

Examen voorbereiding is beschikbaar voor IELTS examen. ... [+]

Intensieve Examen Engels Cursussen

Goed ontworpen leerprogramma's, kleine klassen en excellent onderwijs - onze belangrijkste middelen die u helpen om snel vooruitgang te boeken. Examen voorbereiding is beschikbaar voor IELTS examen. Minimale cursusduur 6 weken. Onderzoek entreegelden zijn niet inbegrepen - inschrijfgeld variëren van £ 85 tot £ 145 volgens welke examen u wenst te nemen. IELTS voorbereiding is altijd beschikbaar in juli en augustus.

Cursus Components & Features20 lessen ontwikkeling algemene taal - 5 lessen intensieve ontwikkeling van de grammatica en de praktijk (tot laatste 6 weken) - 5 lessen specifiek examen praktijk (voor de laatste 6 weken) - 5 lessen-leraar begeleide zelfstudie toegang studie en computer-assisted learning - Level Sociale programma, Internet & e-mail toegang (inclusief Wi-Fi> - test, lesmateriaal, bibliotheek toegang, rapporten & eindcertificaat vooruitgang ... [-]
Verenigd Koninkrijk Shrewsbury
Augustus 2019
2 - 20 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

About Severnvale Academy (1)

About Severnvale Academy (2)

Interior of Severnvale Academy