SOAS Summer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zomer bij SOAS

SOAS biedt een breed scala aan cursussen in de zomermaanden, variërend in lengte, structuur en prijs. Om een ​​voorproefje van de SOAS-ervaring te krijgen, bekijk je de video! Als u uw horizon op de zomerschool wilt verbreden en een nieuwe leerervaring wilt opdoen, bekijk dan hieronder wat er te bieden is.

Door een zomercursus SOAS te volgen, leren studenten over een breed scala aan onderwerpen, waarbij geavanceerd academisch onderzoek, innovatief onderwijs en praktijkgericht leren worden gecombineerd.

Of je nu een student bent, een pas afgestudeerde, een jonge professional, of je wilt je kennis opwaarderen, door een zomercursus te volgen, verbreed je je horizon.

Wat kan ik studeren?

SOAS Summer 1

Summer School-cursussen worden in drie sessies aangeboden en de inschrijving is slechts voor één sessie geopend, van een combinatie van sessies:

Sessie 2: 2 juli - 20 juli 2018

Cursussen worden gegeven op niveau 2/3 van een typische SOAS-undergraduate-opleiding en zijn geschikt voor studenten, afgestudeerden en promovendi zonder diepgaande kennis van een bepaald onderwerp.

Bij het bijwonen van de SOAS Summer School kunt u:

 • Word lid van onze diverse en internationale studentengemeenschap
 • Laat je zienswijzen horen - SOAS 'innovatieve lesmethoden, gebaseerd op excellentie in onderzoek, stellen studenten in staat om toe te voegen aan de levendige discussies en kritische analyse in de klas;
 • Leer van onze zeer ervaren en gespecialiseerde academische staf - SOAS heeft de grootste concentratie in Europa van experts in het Midden-Oosten, Afrika en Azië;
 • Wees kritisch en maak een verschil - SOAS daagt reguliere denkscholen uit, waarbij een niet-Westers gerichte benadering wordt gevolgd en studenten wordt aangemoedigd een kritische kijk te ontwikkelen en verandering te bevorderen;
 • Baan je een weg naar SOAS: zomercursisten kunnen een aanvraag indienen om hun studie voort te zetten bij SOAS, met meer dan 115 Postgraduate-programma's om uit te kiezen.

Summer School Belangrijke feiten

Deadline aanvraag: 25 mei 2018

Toelatingseisen

Een universitaire student of een afgestudeerde op het moment van het bijwonen van de Summer School, en 18 jaar oud. Beroepservaring kan worden erkend als gelijkwaardig aan een universitaire kwalificatie.

 • Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn op het moment van deelname.
 • Vloeiend Engels bleek uit:
  • TOEFL Paper-gebaseerde test we vereisen een minimum van 583 met minimaal 53 in alle vaardigheden en voor TOEFL internet gebaseerde test hebben we een minimum van 93 met minimum 20 in alle vaardigheden.
  • IELTS, 6,5 overall of hoger, met ten minste 6 in alle subscores.
  • Pearson-test van het Engels met een score van 59-64
  • Cambridge Engels: Advanced (CAE) Grade B
 • Als je in een Engelssprekende instelling hebt gestudeerd, of cursussen Engels aan je universiteit hebt gegeven (met uitzondering van Engelse taalcursussen), kun je aan onze vereisten voldoen zonder een certificaat te hoeven voorleggen. Bewijs hiervan moet ofwel worden opgenomen in een transcript of brief van uw universiteit.
 • Kandidaten met een alternatieve kwalificatie moeten contact met ons opnemen voor advies.
 • Kandidaten van wie het niveau van de Engelse taal niet aan de vereisten voldoet, zijn wellicht geïnteresseerd in onze vakgerichte cursussen met ondersteuning voor het Engels.

Inschrijving van zomerkandidaten die niet voldoen aan de toelatingseisen is ter beoordeling van SOAS. Neem contact met ons op om ons uitgebreid te informeren over uw aanvraag.

Zodra u de aanvraagkosten van £ 40 hebt betaald en het online aanvraagformulier hebt ingediend, wordt u binnen 5 werkdagen geïnformeerd of u een plaats op de zomerschool heeft. Gelieve uw collegegeld niet te betalen voordat u uw aanbiedingsbrief hebt ontvangen.

Beoordeling en Credits

Studenten kunnen meestal studiepunten behalen bij hun thuisinstelling, meestal ontvangen onze cursussen:

 • 3 credits in het Amerikaanse systeem
 • 7.5 ECTS in het Europese systeem.

Als je credits van je thuisinstelling wilt claimen, controleer dan eerst de vereisten voordat je je inschrijft. We zullen u graag helpen op welke manier dan ook, maar houd er rekening mee dat het besluit om credits toe te kennen, bij uw thuisinstelling ligt.

Beoordeling is optioneel en zal voor elke cursus variëren. Deelnemers krijgen een certificaat van deelname en transcripties zijn op aanvraag beschikbaar.

Contacturen

Sessies 2

 • 46 uur contacttijd.
 • Maandag Donderdag
 • 10:00 - 15:00 uur: hoorcolleges en tutorials
 • Extra 2 uur op een bepaalde vrijdag met inhoud gerelateerde optionele activiteiten, zoals bezoeken aan musea of ​​bedrijven.
 • Op vrijdag openen cursussen een van hun activiteiten voor alle Summer School-studenten, waardoor elke student een verscheidenheid aan verschillende activiteiten kan bijwonen.

vergoedingen

SOAS fees

Er is een eenmalig, niet-terugbetaalbaar aanmeldingsbedrag van £ 40.

Collegegeld:

 • Sessies 2

Een vroegboekkorting van 10% is beschikbaar tot 30 maart 2018

accommodatie

Accommodatie is beschikbaar voor studenten van de Summer School in de SOAS Halls of Residence, Dinwiddy House. Voor meer informatie over het boeken van een kamer, ga naar de Dinwiddy House accommodatie pagina.

Sociaal programma

Onze vriendelijke en levendige campus ligt in het hart van Londen, in het centrum van het historische Bloomsbury. Het rijke culturele en sociale leven van de hoofdstad ligt letterlijk voor de deur! Tijdens de SOAS Summer School wordt je uitgenodigd voor een divers sociaal programma aangeboden door SOAS en het Summer School-team, inclusief cursusgerelateerde activiteiten, een welkomst- en een afscheidsreceptie, een Thames River-cruise en diverse evenementen aangeboden door SOAS overal de zomer.

Daarnaast kunt u reizen met korting boeken via onze partner International Friends of kunt u verkennen wat de stad te bieden heeft. Een gedetailleerd programma zal dichter bij de start van de Summer School beschikbaar zijn.

SOAS student 2

Ik vond mijn lessen uitermate stimulerend en vond de leraren zeer gekwalificeerd, omdat ze allemaal eerdere professionele ervaring hadden op de gebieden die ze lesgaven. De campus is prachtig en elk klaslokaal is redelijk groot met studenten van over de hele wereld. Het is ook gelegen in een heel mooi deel van Londen dat genoeg te bieden heeft als de klas voorbij is. SOAS was een verrijkende ervaring voor mij en ik zou het voor niets in de wereld willen veranderen.

Owen, Finance

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Finance en Risk Management

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De cursus leert de belangrijkste methoden die bedrijven gebruiken om risico's en hun toepassingen in de wereldeconomie te beheersen. [+]

Beschrijving van het programma

De cursus leert de belangrijkste methoden die bedrijven gebruiken om risico's en hun toepassingen in de wereldeconomie te beheersen. Het introduceert de financiële markten en de principes van risicobeheer en legt uit hoe te evalueren om de belangrijkste instrumenten voor risicobeheer toe te passen. De cursus behandelt het gebruik van financiële derivaten voor hedging en speculatie op financiële markten. Het behandelt ook de potentiële valkuilen van risicobeheer en bespreekt hoe een ongepast gebruik van risicobeheerinstrumenten de recente financiële crisis zou hebben verergerd.

credits

Studenten kunnen meestal studiepunten behalen bij hun thuisinstelling en onze cursussen ontvangen doorgaans 3 credits in het Amerikaanse systeem en 7,5 ECTS in het Europese systeem. Als je credits van je thuisinstelling wilt claimen, controleer dan eerst de vereisten voordat je je inschrijft. We zullen u graag helpen op welke manier dan ook, maar houd er rekening mee dat het besluit om credits toe te kennen bij uw thuisinstelling ligt. Beoordeling is facultatief en zal voor elke cursus variëren. Deelnemers krijgen een certificaat van deelname en transcripties zijn op aanvraag beschikbaar.... [-]


Gender, conflict en het Midden-Oosten

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus biedt inzicht in de belangrijkste kwesties in de studie van gender en conflict in het Midden-Oosten. [+]

Beschrijving van het programma

Deze cursus biedt inzicht in de belangrijkste kwesties in de studie van gender, staat en geweld in het Midden-Oosten. De cursus biedt een focus voor studenten die geïnteresseerd zijn in feminisme en masculiniteitsstudies, seksualiteit en gender, terwijl ze ook een geslachtsaanpak bieden voor de studie van staatsopbouw en geweld in het Midden-Oosten. Door lezingen, lezingen, discussies en activiteiten zal de cursus kernthema's introduceren in relatie tot de gendergedreven dynamiek van participatie, de wettelijke reacties op vrouwen en mannen, vrede en veiligheid en de aard van gendergerelateerde onzekerheden, maar ook andere relevante kwesties zoals vertegenwoordiging, kennisproductie en artistieke producties. Door belangrijke kwesties in de studie van gender, staat en geweld in het Midden-Oosten onder de aandacht te brengen, probeert de cursus de heersende stereotypen over gender en de constructies van masculiniteit en vrouwelijkheid in de regio aan te vechten, terwijl kritische reflectie wordt bevorderd via het gebruik van multimedia, diepte casestudy's en multidisciplinaire materialen.... [-]


Het Midden-Oosten in de mondiale politiek

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus heeft tot doel het moderne Midden-Oosten in zijn internationale context te plaatsen en geschiedenis van imperium en dekolonisatie, hegemonie en verzet, conflicten en samenwerking, alsmede identiteit en buitenlands beleid te onderzoeken. Het wordt geïnformeerd door een rigoureuze omgang met theorieën over internationale betrekkingen. De cursus begint met een verkenning van de verschillende historische fasen van interactie tussen landen in het Midden-Oosten en het internationale systeem. Deze zijn onderverdeeld in de koloniale, Koude Oorlog en na de Koude Oorlog. [+]

Beschrijving van het programma

Deze cursus heeft tot doel het moderne Midden-Oosten in zijn internationale context te plaatsen en geschiedenis van imperium en dekolonisatie, hegemonie en verzet, conflicten en samenwerking, alsmede identiteit en buitenlands beleid te onderzoeken. Het wordt geïnformeerd door een rigoureuze omgang met theorieën over internationale betrekkingen. De cursus begint met een verkenning van de verschillende historische fasen van interactie tussen landen in het Midden-Oosten en het internationale systeem. Deze zijn onderverdeeld in de koloniale, Koude Oorlog en na de Koude Oorlog.

Lezingen zullen betrekking hebben op de vroege kolonistenkolonies, het Britse informele imperium in de Golf en de Anglo-Franse mandaten, evenals de opkomst van Turkije en Israël, en de uitdaging vertegenwoordigd door de pan-Arabistische revolutionaire staten, gevolgd door een bespreking van de De plaats van het Midden-Oosten in het unipolaire tijdperk na de Koude Oorlog. Elk van deze fasen wordt besproken in samenhang met relevante invloedrijke paradigma's en concepten van internationale-relatiesentheorie die wordt gebruikt om het Midden-Oosten in zijn internationale context te bestuderen. Er wordt aandacht besteed aan de vraag naar de kenmerken van een regionaal subsysteem en ook naar het deelgebied van de analyse van het buitenlands beleid in internationale betrekkingen. Het tweede deel van de cursus behandelt belangrijke thema's in internationale relaties, zoals transnationalisme, migratie, olie, globalisering en identiteit. Het laatste deel van de cursus behandelt conflict en samenwerking. Dit omvat een analyse van het Arabisch-Israëlische conflict, het Arabisme en het islamisme, en het buitenlands beleid en de belangrijkste actoren van regionale machten.... [-]


Internationaal recht: hedendaagse kwesties

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus biedt studenten een basiskennis van het internationaal recht, met de nadruk op fundamentele structuren die nodig zijn om een ​​internationaal juridisch probleem aan te pakken. [+]

Beschrijving van het programma

Deze cursus biedt studenten een basiskennis van het internationaal recht, met de nadruk op fundamentele structuren die nodig zijn om een ​​internationaal juridisch probleem aan te pakken. Studenten maken kennis met drie subdisciplines binnen het internationaal recht: internationaal humanitair recht van gewapende conflicten, internationaal strafrecht en internationaal economisch recht. Door de studie van deze drie gebieden van internationaal recht maken studenten kennis met een reeks hedendaagse kwesties die de toepassing van de basisregels en -structuren vereisen om bewustzijn van zowel de beperkingen als het potentieel van het internationale recht als een hulpmiddel voor verandering te ontwikkelen.... [-]


Internationale Betrekkingen in de 21e eeuw

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De cursus biedt een kritisch inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen en problemen in de hedendaagse wereldpolitiek voor studenten zonder voorafgaande achtergrond in internationale betrekkingen. [+]

Beschrijving van het programma

De cursus biedt een kritisch inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen en problemen in de hedendaagse wereldpolitiek voor studenten zonder voorafgaande achtergrond in internationale betrekkingen. Gericht op de periode sinds het einde van de Koude Oorlog, een tijdperk gedefinieerd door snelle institutionele innovatie en ontwikkeling, evenals een aantal opkomende mondiale problemen, problemen en beleidsdilemma's, plaatst de cursus deze in de context van de noord-zuidrelaties. Door het internationale systeem als een dynamisch geheel te behandelen, wordt onderzocht hoe kwesties die centraal zijn gekomen in de internationale politiek, waaronder 'mislukte staten', nucleaire proliferatie, gewapende conflicten en terrorisme, democratisering, pandemieën en de Arabische lente nauw verbonden zijn met het vergroten van de inspanningen sinds het midden van de -20e eeuw om een ​​liberale wereldorde te genereren. Daarbij biedt het een analyse van de rollen die in de hedendaagse wereldpolitiek gespeeld worden door vooraanstaande leden van de 'internationale gemeenschap' zoals de Verenigde Staten, de Europese Unie, 'stijgende' niet-westerse staten China, India en Brazilië, niet-statelijke actoren zoals NGO's, transnationale bedrijven en gewapende groepen, en internationale financiële en andere instellingen.... [-]


Inzicht in Afrika

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus biedt deelnemers een algemeen inzicht in de geschiedenis, politiek en cultuur van Afrika. Met een breed scala aan sessies, van geschiedenis en politiek tot talen en muziek, geeft de cursus een grondige kennis van de belangrijkste academische studiegebieden in Afrika. De cursus bestaat uit een combinatie van lezingen en interactieve workshops, evenals museumbezoeken en sociale evenementen. [+]

Beschrijving van het programma

Deze cursus biedt deelnemers een algemeen inzicht in de geschiedenis, politiek en cultuur van Afrika. Met een breed scala aan sessies, van geschiedenis en politiek tot talen en muziek, geeft de cursus een grondige kennis van de belangrijkste academische studiegebieden in Afrika. De cursus bestaat uit een combinatie van lezingen en interactieve workshops, evenals museumbezoeken en sociale evenementen.

Dit is een geweldige kans gezien de bekendheid die Afrika als continent in de afgelopen jaren heeft verworven en de visie van Africa Rising, een continent met veel banen en investeringsmogelijkheden. Ook binnen de Kunsten hebben we een ongelooflijke toename van de aanwezigheid van Afrikaanse kunstenaars in de internationale kunstkringen gezien, wat uiterst stimulerend en verfrissend was voor een goed begrip van kunst en culturen.... [-]


Kapitalisme, crisis en de neoliberale staat

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De cursus is georganiseerd in drie delen. Ten eerste zullen we ontmaskeren hoe de huidige neoliberale periode begrepen kan worden in relatie tot de lange geschiedenis van het kapitalisme, voordat we analytische modellen over de verbindingen tussen de staat en de markt onderzoeken. Ten tweede zullen we belangrijke thema's verkennen voor het begrijpen van beleidspraktijken die verband houden met neoliberalisme, inclusief de groei van de financiële sector, wereldwijde handel en internationale ontwikkeling. Ten derde komen al deze debatten samen om vormen van voorspraak tegen neoliberalisme te verkennen, waaronder aandacht voor imperialisme, bezuinigingen, autoritarisme en mogelijke toekomstige alternatieven binnen en buiten het kapitalistische systeem. Naast lesgeven en debat in de klas, biedt de cursus extra sociale activiteit, waaronder een excursie naar de City of London en relevante filmvertoningen. [+]

Beschrijving van het programma

Financiële crises. Handel oorlogen. Wereldarmoede. Soberheidspolitiek. Rechtse populisme. Verzet, revoluties en sociale verandering. Al deze complexe kwesties - die het leven van naties en individuen diepgaand beïnvloeden - houden op de een of andere manier verband met hoe het wereldwijde kapitalistische systeem politiek georganiseerd is. Deze cursus biedt de tools om te vragen wie er wint en wie er verliest en hoe de politiek van de wereldeconomie beter te begrijpen. Gebaseerd op literatuur binnen het grotere veld van de politieke economie, onderzoekt de cursus de cruciale structuren, processen en resultaten in de recente strijd over neoliberaal kapitalisme.... [-]


Migratie en Diaspora

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De cursus is bedoeld om deelnemers te helpen: een breed begrip van de plaats van migratie en diaspora gemeenschappen in de moderne wereld te ontwikkelen; de vaardigheid verwerven om te putten uit casestudy's uit de literatuur om hedendaagse migratieproblemen te helpen begrijpen; zijn uitgerust om praktische voorbeelden te gebruiken om theoretische perspectieven te illustreren. [+]

Beschrijving van het programma

Migratie is een van de meest controversiële kwesties in het huidige politieke landschap. De oorzaken, kosten en gevolgen van hedendaagse massamigratie worden vaak fel bestreden en verdelen vaak de publieke opinie. Deze cursus heeft een multidisciplinaire aanpak om deelnemers een breed inzicht te geven in de huidige migratiestromen, zowel in historisch perspectief als in hedendaagse context. Wordt gegeven door academici van SOAS die gespecialiseerd zijn in migratie- en diasporastudies, in samenwerking met diaspora-professionals AFFORD, de deelnemers aan de cursus die inzicht hebben in de bredere structuren van hedendaagse migratie, en praktische voorbeelden en casestudy's aanbieden om migranten in beeld te brengen, hun motivaties en hun impact op samenlevingen en culturen.... [-]


NGO's en sociale bewegingen: de politiek van protest en verandering

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus biedt een kritische inleiding tot NGO's, de aard en impact van sociaal protest, hoe ze hebben samengewerkt en elkaar beïnvloed hebben, en hoe ze geglobaliseerd zijn. Het plaatst vraagtekens bij de perceptie dat NGO's een alternatief bieden voor door de staat geleide of top-down ontwikkelingsmodellen, houdt rekening met het concept en het gebruik van humanitaire interventie in verschillende contexten en onderzoekt de mate waarin sociale bewegingen een uitdaging vormen voor het neoliberalisme. Het onderzoekt zowel de theoretische basis voor NGO's en sociale bewegingsstrategieën voor sociale verandering als hun praktische implicaties, en maakt gebruik van een aantal casestudy's om te onderzoeken wat voor soort ontwikkeling en verandering mogelijk is. [+]

Beschrijving van het programma

De opkomst van ngo's tot een echte wereldwijde industrie werd gecompenseerd door een diversificatie van de soorten rollen die ngo's spelen in de samenleving. Naast het leveren van hulp en het bevorderen van sociale en economische ontwikkeling, hebben NGO's steeds vaker deelgenomen aan bredere inspanningen op het gebied van bestuur, democratisering en vredesopbouw.

Deze cursus biedt een kritische inleiding tot NGO's, de aard en impact van sociaal protest, hoe ze hebben samengewerkt en elkaar beïnvloed hebben, en hoe ze geglobaliseerd zijn. Het plaatst vraagtekens bij de perceptie dat NGO's een alternatief bieden voor door de staat geleide of top-down ontwikkelingsmodellen, houdt rekening met het concept en het gebruik van humanitaire interventie in verschillende contexten en onderzoekt de mate waarin sociale bewegingen een uitdaging vormen voor het neoliberalisme. Het onderzoekt zowel de theoretische basis voor NGO's en sociale bewegingsstrategieën voor sociale verandering als hun praktische implicaties, en maakt gebruik van een aantal casestudy's om te onderzoeken wat voor soort ontwikkeling en verandering mogelijk is.... [-]


Ontwikkeling en conflict

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus onderzoekt de verbanden tussen conflict en ontwikkeling, tussen ongelijkheid en geweld, en tussen de structuren en belangen die bijdragen aan de voortzetting van geweld binnen en tussen landen. Het wordt geïnformeerd door een politieke economie benadering van het analyseren van conflicten, en benadrukt de manier waarop de economische en politieke belangen van conflictpartijen en hun internationale supporters samenzweren om 'oorlogssystemen' te vormen, en hoe gewelddadige conflicten voor enige tijd grote rijkdom kunnen creëren. verwoesting veroorzaken voor veel meer. [+]

Beschrijving van het programma

Deze cursus onderzoekt de verbanden tussen conflict en ontwikkeling, tussen ongelijkheid en geweld, en tussen de structuren en belangen die bijdragen aan de voortzetting van geweld binnen en tussen landen. Het wordt geïnformeerd door een politieke economie benadering van het analyseren van conflicten, en benadrukt de manier waarop de economische en politieke belangen van conflictpartijen en hun internationale supporters samenzweren om 'oorlogssystemen' te vormen, en hoe gewelddadige conflicten voor enige tijd grote rijkdom kunnen creëren. verwoesting veroorzaken voor veel meer.

De cursus is verdeeld in drie delen: ten eerste zullen we de kernbegrippen van conflict, ontwikkeling en geweld onderzoeken en verschillende basisbenaderingen introduceren voor het analyseren van conflicten: in termen van rationele keuze, politieke economie en meer antropologische benaderingen die de betekenissen en sociale inbedding van geweld. Ten tweede zullen we een reeks verklaringen voor de oorzaken en gevolgen van gewelddadige conflicten onderzoeken en kritisch onderzoeken, met de nadruk op verklaringen in termen van natuurlijke hulpbronnen en milieuschaarste en in termen van etnische of religieuze identiteiten en de gevolgen in termen van verplaatsing en humanitaire crises en het effect van gewelddadige conflicten op niet-oorlogs, 'crimineel' geweld. Ten slotte zullen we de rol van externe interveniënten in het verlichten en verergeren van conflicten bekijken, waarbij de nadruk ligt op de uitdagingen van extern geleide wederopbouw na een conflict, de rol van de wereldwijde wapenhandel en internationale politieke en economische instellingen in ruimere zin bij het vormgeven van conflicten, en hoe de oorlog tegen het terrorisme articuleert met de conflicten... [-]


Public Financial Management

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Het effectieve beheer van de overheidsfinanciën is een fundamentele functie voor elke overheid en organisatie in de publieke sector. [+]

Beschrijving van het programma

Het effectieve beheer van de overheidsfinanciën is een fundamentele functie van elke overheid en organisatie in de publieke sector. Deze cursus biedt deelnemers de theoretische kennis en hulpmiddelen voor het bespreken, bespreken, begrijpen en evalueren van belangrijke thema's over financieel beheer van de overheid. Op basis van academisch onderzoek en praktijkvoorbeelden leren studenten hoe overheden en organisaties in de publieke sector publieke uitgaven plannen en beheren; hoe fiscaal beleid wordt gemaakt; wat zijn de effecten van belastingheffing; Welke andere middelen, behalve de belastingen, heeft de publieke sector voor het verhogen van de inkomsten; hoe financiële prestaties aan het publiek worden gerapporteerd; en hoe het begrotingsevenwicht wordt bereikt. In tutorials moeten studenten toegewezen taken presenteren en casestudy's bespreken met betrekking tot het beheer van openbare financiën vanuit verschillende landen van over de hele wereld.... [-]


Contact

SOAS University of London

Adres SOAS University of London 10 Thornhaugh Street, Russell Square, London WC1H 0XG
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website https://www.soas.ac.uk/summerschool/
Telefoon +44 (0)20 7637 2388